Güvenli, az yakan, konforlu, performans bakımından tatmin edebilecek bir araç istiyorum. Tavsiyeleriniz neler olur?
Megane 2 veya Fiat Punto
quote:
Orijinalden alıntı: DefendYourSeLf
Megane 2 veya Fiat Punto
Puntonun hangisi daha iyidir
Hocam o kadarını bilmem siz araştırın fakat ikiside güzel araba
mazda 3 2006 model 1.6 LPG
Ben de aynı durumdayım hatta punto-astra c-fiesta diye sınırladım tercihlerimi ama araştırdıkça kullanıcı yorumu ve birçok sorun okuyunca insanın sürekli fikri değişiyor
Ford Focus 2 ;) Mesela;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-1.6-focus-ghia-130638358/detay
Audi ve Volvo'nun bu bütçeyle ölülerini bulabilirim diye düşünüyorum. Mazda 3 vardı bi ara aklımda ama fiyatları donanımı ve ne kadar yaktığı konusunda pek bi fikrim yok.
kriterlerinize göre alman ve japon markalardan şaşmamalısınız. 2003-2005 avensis 2006-2007 fokus 2003-2006 corolla , civic a5 kasa octavia jetta1 mazda3 .. 1.6 atmosferik motorlu araçlar ortalama yaklaşık 7-8 litre benzin tüketirler. performanslı veya çok sıkışık trafikte kullanılırsa 9-10 litreleri de bulabilir. aralarında ancak %10 oynar.
bu aracı al kendim almak için inceledim ama evdeki hesap uymadı araç çok temiz sadece sag iki kapı boyalı lpg yok. fiyat 25 diyorlar ama pazarlık yaparsın.. kmside tam 100.004 :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme