Merhaba arkaşlar size birşey sormak istiyorum . Benim internetim ttnetti sonra d-smart + smile adsl kampanyasına geçtik ondan sonra olanlar oldu ben tt netteyken hiçbir sorunu olmayan internetim birden 4 dk aralıklarla kesilmeye başladı mesela pc yi açıyorum net var ama her hangi bi seteye gittiğim zaman önce ADSL ışığı sonuyor ve power ile ethernet ışığı hariç diğer ışık yanıp sönüp net 2 dk sonra geri geliyor ve bu bı ay boyunca oldu sonra ben lanet olası smile adsl nin müşteri hizmetlerini aradım . Yetkili kişi bana bizim size gönderdiğimiz sinyal normal var gözüküyor sizde bi problem vardır dedi ben her nekadar yok dediysemde aynı şeyi söyledi modemi deiştirdim yine aynı sorun sprinteri değiştirdim yine aynı olmadı olduğu gibi telefon hattından gelen kabloyu deiştirdim yine aynı aradım bu sefer eve TÜRK TELEKOM'dan bir yetkili gelip modeme giren kabloyu çıkardı kendi ölçüm cihazına taktı ve 25 DBM sinyal geldiğini gördü bizde bi sorun yok sinyal gayet iyi ve bu sinyalle 4-5 MBt hızına kadar nete girebilirsiniz sizin apartmanınızın girişindeki ankastre kutusunda problem var yada kablolar oksitlenme yapmıştır dyip gitti bu doğrumudur . ne yapmam lazım . nerdeyse her ay boşuna para ödüyoruz . Ve 25 dbm sinyal kalitesi nasıl bi kalitedir gerçekten 4-5 mbit hızı desteklermi yada ileride FİBER kablo sistemini desteklermi İyi forumlar .....