Şimdi Ara

25 M. Kare odama iyi bir klima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba izmir bucada ikamet ediyorum tınaztepe kampüsü civarı (hava şartlarını değerlendirme açısından) buradaki evimin oturma odasına klima düşünüyorum,

odamın nerede ise üç tarafı açık, izalasyon mükemmel, çift cam ve ara katdayım, şöyle COP - EER seviyeleri iyi olacak ama görünüşüde iyi olan bir klima düşünüyorum yazından kışında asla sorun çıkarmayacak sessizce verim alabileceğim bir ürün tavsiyesi istiyorum bu konuda uzman kullanıcılardan,

benim iki gün önce egemende gördüğüm bir kaç klima var daıkın emura, toshiba süper daiseka gibi bunlar için düşünceleriniz nedir.

• öncelikli amacınız ISITMA mı olacak ve bütçemiz nedir acaba ona göre yorumlarımızı yapmak isteriz.Ama daıkın emura ve super daıs... dediğinize göre bütçe konusunda pek bir sıkıntı olduğunu görmüyorum.
  • Yukarda açıkca yazdım, sadece hangisini almam bence mantıklı olura yanıt arıyorum, sizinde dediğiniz gibi bütçe sorunu yok yazdığından çıkarılacağı gibi ben görünüş olarak emura yı begendim, ama daiseka daha iyi ise yada bir zamanlar panasonic oksijen modelleri vardı bu gibi başka daha kaliteli bir ürün varsa onu alabilirm, ne zaman çalışacak oda yukarda yazıyor açıkca (mevsimler açısından).
  • Zibro SP 2041 ideal olur.EER 4,14 COP 4,43 MADE İN JAPAN ,5 YIL GARANTİ ,
  • Ona baktım ama daıkın emura gibi değil şöyle şatafatlı açılma falan istiyorum o yüzden emura örneğini verdim iyi olsun ama birazda göze hitap etsin, mesela mitsubishi havy hyper özellik olarak güzel ama emura bir başka hem iyi bir cihaz hemde gözüme hoş görünüyor.
  • ygt07

Yarım saatdir foruma girmeye çalışıyorum nedir anlayamadım, mesaj yazdım bende hata sanırım başka foruma gitti nasıl becerdimseneyse.

Evet yukardada dediğim gibi emrua gibi albenisi olsun, işleverini yerine getirsin, beni yazın iyi serinleteceği gibi kışında izmir dışı gibi bir yerde ısıtsın, yani para konusu önemli değil yeterki iyi bir ürün vese servis, çünkü başıma çok geldi milyarca para verip servisin mahfettiği ürünlerde oluyor, eger şu iyi şunu alın derseniz fiyatda araştırıp havalar iyice sogumadan almayı düşünüyorum.

Daha önceki klimam daıkındı biliyorum çok kaliteli ama o yıllar önce alınmış bir klima olduğu için birazda tereddütlerim var, biz aldığımızda teba getiriyordu o daıkını.
  • Bütçe sorunu yoksa,

Daıkın URURU SARARA
    Fujitsu Nocria
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fujitsu Nocria hiç düşünmemiştim bakayım ama daıkın ururu sarara bir başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hulya35

Ona baktım ama daıkın emura gibi değil şöyle şatafatlı açılma falan istiyorum o yüzden emura örneğini verdim iyi olsun ama birazda göze hitap etsin, mesela mitsubishi havy hyper özellik olarak güzel ama emura bir başka hem iyi bir cihaz hemde gözüme hoş görünüyor.

aslında görüntüden öte işlevi ve görevini etkin bir biçimde yerine getirmesi öncelikli tercihimizdir bizim ama madem şatafatlı bir görüntü ve teknoloji ötesi bir cihaz istiyorsanız Fujitsu Nocria serisine bakın.Filtrelerini kendi kendine temizliyor, ön kapak otomatik açılıp filtreleri bir fırçalamasistemi içinden geçiriyor..Ultra viole ışıkla içindeki bakterileri yok ediyor.Daha sayamayacağınız bir sürü özellik.General AWHZ modeli ile aynı fabrika ürünü.En performanslı cihazlardan birisi zaten ikisi de.Görünüm çok önemli ise, Nocria serisi derim.tercih sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygt07

quote:

Ona baktım ama daıkın emura gibi değil şöyle şatafatlı açılma falan istiyorum o yüzden emura örneğini verdim iyi olsun ama birazda göze hitap etsin, mesela mitsubishi havy hyper özellik olarak güzel ama emura bir başka hem iyi bir cihaz hemde gözüme hoş görünüyor.

aslında görüntüden öte işlevi ve görevini etkin bir biçimde yerine getirmesi öncelikli tercihimizdir bizim ama madem şatafatlı bir görüntü ve teknoloji ötesi bir cihaz istiyorsanız Fujitsu Nocria serisine bakın.Filtrelerini kendi kendine temizliyor, ön kapak otomatik açılıp filtreleri bir fırçalamasistemi içinden geçiriyor..Ultra viole ışıkla içindeki bakterileri yok ediyor.Daha sayamayacağınız bir sürü özellik.General AWHZ modeli ile aynı fabrika ürünü.En performanslı cihazlardan birisi zaten ikisi de.Görünüm çok önemli ise, Nocria serisi derim.tercih sizin.

Yukardada yazdıklarımda olsun istiyorum sadece görüntüyü ne yapayım kışın donarak görüntü izlemek istemem ama sanki alın size görüntü ama donun gibi yazmışsınız.

Eğer Nocria veya Emura alırsam donarmıyım yani kışın anlamadım ki.

• yanlış anlaşılmasın iyice okursanız en performanslı cihaz diye de belirttim.Nocria, Emuradan daha performanslı bir cihazdır, eşdeğeri URURU SARARADIR. Ama Emuranın en yüksek 12lik inverterı var ve ben o odaya 12lik inverterın yetmeyeceği düşüncesindeyim.Soğuk bir bölge sonuçta.Nocria, URURU SARARA sınıfında bir cihazdır, özellik olarak daha gelişmiştir.Her bakımdan çok üstün bir cihazdır.Nocrianın en az 14lük modeli vardır.Bence en uygun cihaz da odanıza göre budur.Tercih sizin, içinize sineni alın.
  • Teşekkürler, hafta sonu bakacağım Nocria klimaya, hiç aklımda yokken bu klima inşallah sorunsuz bir kış geçiririm.
  • quote:

Teşekkürler, hafta sonu bakacağım Nocria klimaya, hiç aklımda yokken bu klima inşallah sorunsuz bir kış geçiririm.

Yanlış anlaşılmasın cihazın markası Fujitsu, modeli Nocria modeli.Fujitsunun alt modellerinden yeni seri cihazlarında memnun olmayan arkadaşlarımız var ama Nocria serisi en elit ve pahalı modelidir.Ben kendim kullanıyorum bizzat ve çok memnunum.Sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.Ama fujitsunun kesinlikle nocria dışındaki modellerine bence bakmayınız.İnşallah beğenirsiniz.Tercih sizin...
  • Fiyatlari nasil acaba bu nocria larin?
  • 2600 tl civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yelken85

Fiyatlari nasil acaba bu nocria larin?

elbette biraz yüksek.fujitsunun en elit serisi sonuçta.ama değiyor verdiği konfora ve performansa.keyif alıyorum bu cihazı kullanmaktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt07

quote:

Orijinalden alıntı: Yelken85

Fiyatlari nasil acaba bu nocria larin?

elbette biraz yüksek.fujitsunun en elit serisi sonuçta.ama değiyor verdiği konfora ve performansa.keyif alıyorum bu cihazı kullanmaktan.

internette fiyat listesi bulamadim, fiyatlari hakkinda bilginiz varsa ve zahmet olmazsa fiyatlarini yazarmisiniz?
  • yuk arda yazyo ya 2600 tl..

bende 2585 tl buldum
  • Listede NOCRIA DUVAR TAVAN TİPİ SPLİT KLİMALAR -14.300 btu 3.949TL yaziyor. Siz nereden aldiniz o fiyatlari, yoksa benmi yanlis klimaya bakiyorum? Birde sitede nedense bu klimalarin teknik verilerini bulamadim, EER COP falan iyi ise bu klimadan almak isterim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.