Şimdi Ara

25 Ocak Direksiyon Sınavına girenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınav nasıl geçti arkadaşlar. Sabah 8:45'te başlayıp 9:20de bitti sınav. 2-3 kere ışıklarda stop etti araba onun dışında yokuş, park ve geri gidiş iyiydi(Yokuş kalkarken biraz patinaj çekti araba ). İnşallah sınava giren herkes geçer.

• Kardeş sonuç ne umarım geçmişsindir ben de biraz yasım ıleri OLMASINA rağmen direksiyon sınav stresi yaşıyorum önceden araba kullanmışlığım var derslere de gittim kurs hocam çok iyisin dedi İNŞALLAH HERKES GEÇER başından geçenleri bir anlat neler oldu KOMISYON İYİMİY Dİ bu arada benim sınav ayın sonunda stres ve sıkıntıyla arkadaş olduk tabiri caizse...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yaş 28 bende ihtiyarlardanım Vallahi bende komisyonu forumlarda anlattıkları gibi gaddar insanlar olarak düşünüyordum ama öyle olmadı. Bindik arabaya selam verdik günaydın dedik. Saat gelince çalıştır dediler. Aynalar, koltuk emniyet kemeri derken kalkacaktım baktım araba gitmiyor. El freninin unutmuşum neyse çaktırmadan indirdik. Arabayı devirinde kullandık virajları güzel aldık derken ışıklarda önümüzde bir bayan sürücü stop etti arabayı ve kaldıramadı onu indirdiler . Bende hafiften gidiyim derken stop ettirdik sonra çalıştırıp devam ettik. Tabi benim moral bozuldu o anda ,sonraki ışıklarda bi daha stop ettik komisyondakiler sakin felan dediler. Neyse oralarıda geçtik park alanına geldik bizim kursun başka arabası vardı onu bekledik. Bayan sürücü park yapamadı onuda indirdiler. Parkı yaptık sinyali verip çıktık sonra müfettiş vardı geri gitmeyide yaptık. En son işte yokuşun olduğu yere geldik. Ankarada akşam yağmur yağdı o yüzden yollar ıslaktı hafifiten bende biraz fazla yükleninice 1snlik bi patinaj çekti ama sinyalimizi verip güzelce kalktık. En sonundada başladığımız yere geldik. Komisyondakilerin öndeki arkadaş şerit değiştirirken aynalara daha fazla bak dedi arkadaki üye ise yokuşla ilgili bişiler dedi. Bende kolay gelsin dedim indim.
    Yani anlayacağın onlarda senin benim gibi insanlar. Ama en usta şoförü al o sınava sok o bile heyecan yapar. Sınav sonuçları akşama belli olur dedi hocamız. İnşallah geçerizde 200 kağıt vermekten kurtuluruz.

• Kardeş benimde yaş 35 bakalım nasıl olacak ayın sonunda benim sınav 31 1 arası şimdiden bir stres heyecan sardı beni ne yaptıysam kurtulamıyorum kurs HOCASI çok iyiysim dedi gün geldiğinde İNŞALLAH ÇUVALLAMAYIZ...

• Bu arada geçersin kardeş merak etme..

• Ne oldu kardeş sonuç nedir?

• Şimdi aradım sınav sonucunuz başarılı dediler. Haftaya evrakları alabilirmişim. İnşallah sizde başarılı olur ehliyetinizi alırısınız hocam. İyi şanslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flatronx

Şimdi aradım sınav sonucunuz başarılı dediler. Haftaya evrakları alabilirmişim. İnşallah sizde başarılı olur ehliyetinizi alırısınız hocam. İyi şanslar

Tebrik ederim kardeş Hayırlı Olsun...Güle Güle kullan arabanı kazasız belasız....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.