Şimdi Ara

25 puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Ben bu sene bir fen lisesinden mezun oldum. Mf3 te ygs de 20 binde lys de 18 binde sıralamam. 10 binden itibaren sıralamada olan tıpları yazdım ancak en son 15 bin var. Düşer mi bilmiyorum. Mf4 sıralamam 16 bin o yüzden açıkta kalmayayım diye odtü itü ve yıldızdan mühendislikte yazdım. evde olsam yani tercih yapmasam daha kötü bir sonuç alacaktım şimdide 25 puanım kesilecek. yinede dershaneye gidip bir daha gireceğim üniversite 1.sınıfta. Sizce ne kadarlık bir sıralama yapabilirim en fazla? Lütfen yardım !.

• İyi çalışmayla 5bine girersin bence fen lisesi çıkışlısın sonuçta...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acikta kalirsan kal hocam 1 sene kaybedersin ama en azindan istedigin meslegi yaparsin buna tutuluyorum bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prince Legolas kullanıcısına yanıt
    25 puan etki etmez mi sence yani ona rağmen olur mu 5 bin?
  • stokbom S kullanıcısına yanıt
    Hamda 5 bine girsen o seni 15bine atar yani hayal kırık obp ile tıp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • theoneking kullanıcısına yanıt
    mezuna kalmayı düşündüm ama ben evde yapamam dışarda okuduğum için arkadaş falanda yok sadece tekrar hazırlanmak beni kasar ve daha kötü yaparım. zaten sorunum çok önemsemek sınavı kalırsam hem 2. senem artık yapmalıyım düşüncesi ile başa çıkamam.
  • Prince Legolas kullanıcısına yanıt
    o zaman tekrar hazırlanmamın hiçbir manası kalmaz. ancak ilk binde olsam hamda umudum var yani? yine şimdikinden yüksek olur gerçi yine artısı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pegasus bol puan 5 k 300 tl
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.