Şimdi Ara

+25 yaş tıp kazananlar ulaşabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an mimarlık okuyorum, ekonomik kaygılardan ve sınıfımın ileri olmasından kaynaklı olarak bölümü bırakmayı düşünmüyorum fakat kendimi hep hekim olarak hayal etmiştim dolayısıyla benzer senaryoyu yaşayanlar ulaşırsa bazı sorularım olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mimarlık devam çevren varsa.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • o yaştan sonra dünyanın en zor bölümünü okumak hem psikolojik hem de maddi olarak çok yıpratır

• Maddi olarak neden yıpratsın ki

Psikolojik olarak okumak zorlamaz bence, kazanmaya çalışması zorlar ama

• behindhand kullanıcısına yanıt

25-31 yaş aralığındaki erkeğe maaş mı bağlayacaklar? nasıl para kazanacak

yks gibi dandik bir sınava 1 yıl çalışmak < 6 yıl ağır tıp eğitimi görmek

tıp kazanmak isin en kolay kismi be ustam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Hocam tıpçı arkadaşlarım ve dişçi bi ablam var. Gördüklerimden yola çıkarak YKS stresinin ve ders yükünün %50'si bile yok

Belki üniden üniye değişiyodur. Dediklerim meram, aybü ve sdü'de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ailesinden geçinebilir hocam ailesinin maddi imkanı elverişliyse. 6.sınıfa kadar KYK, 6.sınıfta KYK+asgari yapabilir

Tr koşullarında tabii ki dolu dolu geçecek bi hayatı olmaz, gerçi ekonomi elverişli olsa da derslerden ötürü dolu dolu geçmez belki okul yılları ama yine de hayata bir defa geliyor insan. Sadece 1 defa geldiği hayatta istemediği bi bölümü okumaktansa bu seçenek daha cazip geliyor kulağa

Tüm yks tıpın yarım senesi etmez ders yükünün yarısı bile yok demişsin bı de jdjdjd sene sonu finalde 20 bin sayfa slayt birikiyor

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Günde 2-3 saat çalışarak tıp kazanmak mümkün değil ama günde 2-3 saat çalışarak tüm dönemleri geçmek mümkün hocam buna ne diyosun? Sınavdan 2 hafta önce çalışmaya başlayıp geçiyor tüm tıpçı arkadaşlarım. Üstün zeka demek ki onlar

hocam siz 3.mezun senenizde kazanmadınız mı tıpı ? nasıl yks daha kolay oluyor

Trollüyor muhtemelen 3. mezun senesinde tıpı kazandı bu arkadaş

tüm yks yi toplasan tıpta 2 komite yükü falan eder tıpta sadece slayt ezberleyip 60 almaya çalışıyorsun,öyleyse günde 3 saat yeter yks de azıcık konu var sürekli onlarla ilgili soru,deneme çözüyorsun ve fullemeye çalışıyorsun,tıpta 90-95 almaya çalışsan günde 3 değil 13 saat yetmez

• HAYAT BİTTİİ H kullanıcısına yanıt
    Yok niye trolliyim ben niye o kadar sene kazanamadığımi anlattım zaten,sen mezuna kaldığım yılları aklında tutmussun da onu aklında tutmamissin
    Ben ilk sene sınava bile girmedim,birsuru sağlık sorunum vardı,3 sene oturup günde 10 saat çalışmadım bazen haftalarca kitap açmadığım oluyordu yani 3 senelik çalışmam toplasan 1 senelik zaten,misal 3 senede toplam 1 tane ayt fizik 2 tane ayt mat 1 tane ayt biyo kitabı çözdüm tyt lerde 0 soru bankası sadece konu anlatımı deneme

Tıpta 90-95 almak? Amaç nedir peki hocam? Benim tanıdığım herkes sınıfı geçmeye oynuyor. Günlük 2-3 saat çalışmayla da geçemeyen tanıdığım veya duyduğum olmadı hiç

Yks 1 yıllık bı sey değil ki öncesinde 11 sene okuyorsun senin temelin varsa fena olmayan da bı lise dönemi gecirdiysen öyle aşırı çalışmadan da 20-25k yaparsın zaten
    Bı de şu var yarım saat tıp dersi çalışsam aşırı bunaliyorum ama 2 saat mat çözsem bunalmam tıpta hiçbir şey anlamadığın yüzlerce sayfa şeyi satır satır ezberliyorsun,Matta 3-5 formül öğretiyorlar gerisi senin yorumun gayet zevkli bı iş

Teoride toz pembe geliyor tabi kulağa. Ama o yaşta babadan harçlık istemek taş gibi oturur insanın göğsüne. Lisede sanayide çırak olan çocuklar o yaşta ev araba sahibi olmaya başlayınca veya okulda 24 yaşındaki doktorlari görünce bı durur düşünür ben napiyom diye

• Boşuna demedik mimarlıktan devam diye
    Bu yaşta bu kadar uğraşa girmeye, bir de bölümü bitirince senden yaşça küçük olan fakat kıdemlin olacak asistanların, uzmanların vs peşinde pervane olmaya gerek yok.

• Buyur kardeşim

• 30 yaşında hiçbir yere gelememiş milyonlarca genç varken 30 yaşında intörn doktor olmak güzel bi durum bence hocam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.