Şimdi Ara

25 YAŞINDA Çocuk muamelesi görmek... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
6.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_24027892/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 1 Mart 2009; 19:37:01 >
  • geç kalmışsın, 17-18 lerde ağırlığını koyucaktın mesela ben senin işin bu saatten sonra biraz zor.
  • 25 yaşinda hala ailenlemi yaşiyorsun

babam 18 yaşinda tekmeyi koydu iyikide koydu
  • quote:

Orjinalden alıntı: YoungAnıL

25 yaşinda hala ailenlemi yaşiyorsun

babam 18 yaşinda tekmeyi koydu iyikide koydu

ben 19 yaşındayım şu an bir işim ya da havadan gelen maddi bi gelirim yok. yani tek başıma bi eve çıksam ne para bulabilirim ne yemek yapabilirim ne de başka bişey yani maddi anlamda bi güvencen yoksa o kadar da kolay değil başka bi eve çıkmak önerim bi iş bul ve yaşın gelmiş evlen çoluk çocuğa karış ve de mümkünse başka bi şehre git ki özlesinler biraz. bi de başka yerde kendi kendine yaşayabildiğini görüp adam yerine koysunlar

• Ben de aynı yaştayım seninki gibi olmasa da benzer sorunları ben de yaşadım. Aileler böyle.

Sorun seni anlamamalarından kaynaklanıyor bence. Bilikte daha fazla vakit geçirmeyi dene. Arada kuşak farkı olsa da ortak noktalarınız mutlaka vardır. Uzaklaşmak da çözüm ama tatlıya bağlamak varken uzaklaşıp her iki tarafı da üzmenin anlamı yok bence. Bianlık kızgınlıkla sonradan üzülecek şeyler yapma.
  • Takma boşver Bence odanı elektrik koy kapı açıldığı anda ailene elektrik çarpsın sen odaya girince onu devre dışı bırak Harbi bak.. Olmadi sende onların eşyalarını kır vur parçala zarar ver...
  • bir tane kilitlenebilir dolap yada sandık bul bi yerden
  • Kardeşin zarar vermiyor, annen baban zarar veriyor o da ilginçmiş. Nasıl bir amaçları olabilir ki?

Biraz daha dişini sık, üni bitince başka eve yerleş
  • kamera koy.Haberleri olmuş olur kimin yaptıgından.
  • üzüldüm gercekten... Bazen hakediyorlar anneler babalar. Yahu insanın evinde kendi mahremi de mi olamayacak. bazen benim basımada geliyor.. Evi temizlemeye bi karı geliyo kitaplarımı defterlerimi kalemlerimi rastgele bi yere koyuyor Sabahları uyanında kalemi bulamayınca cinnet geçiriyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SQua

quote:

Orjinalden alıntı: savaşım

quote:

Orjinalden alıntı: mami23®

ben olsam çelik kapı taktırrıım 12 kilit sistemli veya elektronik kepenk yada kapıya 220v veririm

Kapıya 220 volt veririm

yeni kalıp çıktı

kapıya 220 volt ver

Lem sus çaktırma

• Sizin evde kaç kişi yasşıyo merak ettim doğrusu... sanki 5-10 gibi yaşıyomuş gibi yazmışsın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: The maXz!

kamera koy.Haberleri olmuş olur kimin yaptıgından.

• Onlara bunun onu kırıcı oldugunu soyle
  • Sanki bir işe girse ayrı eve çıkacak parayı kazanabilecek, yazanlarda öyle bi yazmışki okuyan avrupa şartşarında yaşadığımızı zannedecek sizin daha çok fırın ekmek yemeniz lazım gerçekleri görmek için.
  • Abartmışsın gibi geliyor bana.Bunun nedenide sanırım ruhsal olarak iyi durumda değilsin ve bunun sorumlusu olarak birilerini ararken en yakınındakileri buldun.Bu yaşlarda olur böyle ama onlar var oldukları müddetçe senin en yakınların.Tahammülsüzlük yapma onlara karşı.Ama rahatsız olduğun konular varsa da bunu onlara söyle.Bir de psikolojik destek tavsiyemdir.
  • Arkadaşım yaşım 19, aileme küçüklükten beri lafımı geçiririm. Çünkü onların bana verdiği dürüstlükten,güvenden ve saygıdan hiçbir zaman ödün vermedim. Odam hergün temizlenir, ama nasıl bırakırsam eşyaları öyle kalır. Özel denilen bazı kavramlar var, bunu ne kadarda o ailenin evladı da olsan, bu aile özeli değil, kişi özelidir. Sonuçtan herkez insan birbirinden çok farklı oluyorlar, insanların kusurları olabiliyor. Kimse 4x4 değildir. Kilit milit geç o işleri adam gibi konuş derim, sonun da da ağırlığını koy, varım yada yokum de çünkü ailen ile aran ne kadar kötü olursa olsun, hayatta en kötü acı evlat acısıdır. Unutma!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Birvar.Biryok

Arkadaşım yaşım 19, aileme küçüklükten beri lafımı geçiririm. Çünkü onların bana verdiği dürüstlükten,güvenden ve saygıdan hiçbir zaman ödün vermedim. Odam hergün temizlenir, ama nasıl bırakırsam eşyaları öyle kalır. Özel denilen bazı kavramlar var, bunu ne kadarda o ailenin evladı da olsan, bu aile özeli değil, kişi özelidir. Sonuçtan herkez insan birbirinden çok farklı oluyorlar, insanların kusurları olabiliyor. Kimse 4x4 değildir. Kilit milit geç o işleri adam gibi konuş derim, sonun da da ağırlığını koy, varım yada yokum de çünkü ailen ile aran ne kadar kötü olursa olsun, hayatta en kötü acı evlat acısıdır. Unutma![/b]

Söyleyecek söz bulamıyorum sana.

• quote:

Orjinalden alıntı: 720p

quote:

Orjinalden alıntı: SQua

quote:

Orjinalden alıntı: savaşım

quote:

Orjinalden alıntı: mami23®

ben olsam çelik kapı taktırrıım 12 kilit sistemli veya elektronik kepenk yada kapıya 220v veririm

Kapıya 220 volt veririm

yeni kalıp çıktı

kapıya 220 volt ver

yılın lafı olur bence

• @Bfs

En kötüsü eyvallah desin çeksin gitsin, intihar etsin anlamadında değil. Dayanamazlar bazı şeyleri anlamaya başlarlar, yoksa bu işin sonu gelmez. Anlamazlarsa bile dicek laf yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birvar.Biryok -- 2 Mart 2009; 13:20:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.