Şimdi Ara

25 YAŞINDA Çocuk muamelesi görmek... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
6.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • millet bende aynı şeyleri bi süre yaşadım ama 25 yaşında deilim belki bnmki eşyalrımı ellenmesine gıcık oldgum şu an 17 yaşındayım öle çocuk gbi de gözükmüyorum bni tanımayan 19 20 zznedio her neyse 15 yaşındayken odam çok karıştırılıyodu deli oluodum bişey bulamıanca her neysse annemle o konuyu halltik artık odamı bn topluyorum
    yaşım 16 oldu bu seferde odamdaki sewgilimin resimleri deiştirmişler birini msanün üstüne birini komidinin üstüne koymuşlar işten bi gldim deliye döndüm resimleri görünce bizimkilere bi bagırdım hmn herşeyi geri yerine koydular sonra babmda yanina glp olum tmm dedi sevdigin ewlenicegizi biliyozda bu yaşta ne bu kdr resim dedi sonradan bıkarsın dedi aslında bn çalışdıgım iiçin babamın 18 yaşıma gldigimde bna tekmeyi koymasını isterim neden çünkü artık askere gidecem hatta ewlenicem evimi geçindircem bunlara alışmam lazım sonradan bunlara alışmam çok zor olabilr bu sebebten boşananlar günümüzde çok var ama herşeyden önce bnm hayalime kavauşmam gerekiyo yani seat leon almam gerekiyo bu yüden okulu bırakıp erken yaşta çalışmaya başladım nerdeyse arabayı almak üzereyken kriz çıktı bütün hayyallerim yalan oldu ama herşey hazırdı banka kredesi bütün işlemler ama olmadı şimdi yeniden çalışmaya başlıcam ve hayalimi gerçekleştiricem sonraallah kerim sende bi an önce üni. bitirip kendi evine çıkmaya yada hiç olmadı bunları yaşamak için odanda ne var ne yok sat sadece yatagın kalsın baklım o zmm ne yapcaklar yada satma kısa bi süre bi yere bi arkdaşına ver onda klsın yada en son olarak konuşmayı dene olmazsa sabretmekten başka bi çaren klmaz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.