Şimdi Ara

25 YAŞINDA Çocuk muamelesi görmek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
6.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba.. içimi dökmek istedim. 25 yaşındayım ve evde cocuk muamelesi görmekten bıktım. her gün odamda bana ait olan bir eşyam benden izinsiz alınıyor ve kullanılıyor.. özenle arşivlediğim dvd lerim gitti geçenlerde. 50 tl verdiğim tornavida setim evde yok oldu. kime sorsam görmedim diyor ve son olarak da titizlikle arşivlediğim Uykusuz ve Penguen dergilerimin çaydanlık altına gazete parçası gibi koyuldugunu görünce benim film koptu arkadaşlar.. kafayı yemek üzereyim. evde camı çerçeveyi indirdim. ailemle hayatımın en büyük kavgasını yaptım. odamdan televizyonum. uydu alıcım v.s aldılar göz yumdum. her gün birşeyim kayboluyor ve ben adam yerine konmamaktan bıktım. ellerimde derin kesikler var ve odama kapandım hırsımdan ağlıcam yeminl.e belki rahatlarım düşüncesi ile foruma içimi dökmek istedim. benim yaşadıklarımı yaşayanlar bunun nasıl bir duygu oldugunu gayet iyi bilirler.. elimden geldiğince evime destek oluyorum. maddi ve manevi. odamda bana ait olan şeyler her gün zarar görüyor. daha 3 gün önce yeni aldıgım parfüm kırılmış. kime sorsam haberim yok diyor.... eşyalarım ayaklanıp gidiyor sanki kimsenin haberi yok. monitör ekranı çatlar kimsenin haberi yok. canıma tak etti artık. telafi edilemez yaralar açtım. ancak beni bu noktaya getirdiler.. insan yerine konmak.. 25 yaşında bir kişiye.. evladına saygı duymak... bu kadar mı zor. Anneciğim Babacığım? sorarım size......

• 25 yaşında hala ailenin evinde yaşıyosan katlanıcaksın.Ha okuyosan bişey diyemem ama çalışma imkanın varsa kendi ayaklarının üzerinde dur artık
  • işin falan varsa evlen kurtul veya durumun yeticekse çık ayrı eve 25 yaşındasın boru değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: SQua

işin falan varsa evlen kurtul veya durumun yeticekse çık ayrı eve 25 yaşındasın boru değil
    Odanın kapısını kilitle giremesinler..
  • quote:

işin falan varsa evlen kurtul veya durumun yeticekse çık ayrı eve 25 yaşındasın boru değil
    geçmiş olsun arkadaşom zor durum.. ama bunu o anaya babaya anlatman lazım yani bu resmen cahillik nasıl insan bunlar evladına nasıl yaparlar ilginç gerçekten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

geçmiş olsun arkadaşom zor durum.. ama bunu o anaya babaya anlatman lazım yani bu resmen cahillik nasıl insan bunlar evladına nasıl yaparlar ilginç gerçekten..

Alıntıları Göster
    arkadaşım evde kaç kişi yaşıyorsunuz?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kapıya kilit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    uni 4. sınıftayım sevgili arkadaşlar.... mecbur olmasam 1 sn duracak değilim. ama olayın ekonomik boyutu önemli değil son 2 yıldır hemen her gün bu durumu yaşamaktayım. giden eşyalarıma filan üzüldüğümden değil. gördüğüm darvranışlar tavırlar.. zoruma giden bu. anlatmaktan dilimde tüy bitti. artık patladım odaya kilit dayanmıyor.. 2 gün sonra bozuluyor.. ne kadar kilitlesem de özenle istiflesem de dokunulmasın diye tüm emeklerimi hiçe sayıyorlar... insanın özeli olmalı mahremi olmalı odasında.... bunları yalnızca bunaldım içimi dökmek için anlattım. bi nebze rahatlamak için ....

evde kaç kişinin yaşadıgının da bir önemi yok.. evde benden küçük kardeşim var. benden izinsiz odaya girmez bile.. ancak gel gelelim annem ve babam......... kilit de fayda etmedi.. üstüne üstlük o kadar şey varken. en sevdiğim eşyalarım zarar görüyor ben zarar görüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satarimbenchar -- 1 Mart 2009; 14:32:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: satarimbenchar

uni 4. sınıftayım sevgili arkadaşlar.... mecbur olmasam 1 sn duracak değilim. ama olayın ekonomik boyutu önemli değil son 2 yıldır hemen her gün bu durumu yaşamaktayım. giden eşyalarıma filan üzüldüğümden değil. gördüğüm darvranışlar tavırlar.. zoruma giden bu. anlatmaktan dilimde tüy bitti. artık patladım odaya kilit dayanmıyor.. 2 gün sonra bozuluyor.. ne kadar kilitlesem de özenle istiflesem de dokunulmasın diye tüm emeklerimi hiçe sayıyorlar... insanın özeli olmalı mahremi olmalı odasında.... bunları yalnızca bunaldım içimi dökmek için anlattım. bi nebze rahatlamak için ....

evde kaç kişinin yaşadıgının da bir önemi yok.. evde benden küçük kardeşim var. benden izinsiz odaya girmez bile.. ancak gel gelelim annem ve babam......... kilit de fayda etmedi.. üstüne üstlük o kadar şey varken. en sevdiğim eşyalarım zarar görüyor ben zarar görüyorum...

Alıntıları Göster
    aile ile yasamak güzel bence ben 22 yasındayım bende unv sondayım seneye bugunlerde askere gıdıcem..esyalarıma kımse dokunamaz cunku otorıte var :)

sözün geçmeli ama annene veya babana tek bir kucumseme yapmıcaksın yoksa sonra vıcdan azabı cekersin dahada sınırın bozulur..otorıte nasılmı kuracaksın ?

hergun sıkayetını anlatarak :) en sonunda bıkacaklar ve karışmayacaklar..yoksa anan baban nerde bılsın senın dergılerının senın arsıvın oldugunu dımı

• quote:

Orijinalden alıntı: Númenórë

aile ile yasamak güzel bence ben 22 yasındayım bende unv sondayım seneye bugunlerde askere gıdıcem..esyalarıma kımse dokunamaz cunku otorıte var :)

sözün geçmeli ama annene veya babana tek bir kucumseme yapmıcaksın yoksa sonra vıcdan azabı cekersin dahada sınırın bozulur..otorıte nasılmı kuracaksın ?

hergun sıkayetını anlatarak :) en sonunda bıkacaklar ve karışmayacaklar..yoksa anan baban nerde bılsın senın dergılerının senın arsıvın oldugunu dımı

Alıntıları Göster
    ben olsam çelik kapı taktırrıım 12 kilit sistemli veya elektronik kepenk yada kapıya 220v veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Númenórë

Alıntıları Göster
    Herkes aynı durumda, benimkilerde 50 yaşında bile olsan sonuçta benim için çocuksun diyorlar. Hiç büyümüyosun diyorlar.

Yani ailenden hep çocuk muamelesi görcen. Yapcak birşey yok Ha çalışcak durumdaysan çık ayrı eve. Evlen kendi yuvanı kur

• quote:

ben olsam çelik kapı taktırrıım 12 kilit sistemli veya elektronik kepenk yada kapıya 220v veririm

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mami23®

Kapıya 220 volt veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: oralunal

quote:

Kapıya 220 volt veririm

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: savaşım

quote:

Kapıya 220 volt veririm

yeni kalıp çıktı

kapıya 220 volt ver

• quote:

quote:

quote:

Kapıya 220 volt veririm

yeni kalıp çıktı

kapıya 220 volt ver

Alıntıları Göster
    Bir kutup ayısı yavrusuna çok iyi bakar, yemez yedirir, korur her türlü tehlikeden, nasıl avlanacağanı öğretir, üsüne titrer.....................
    Ama ..............................yavru kutup ayısı artık ergenliğe erişince....
    Bizzat annesi tarafından uzaklaştırılır. Kovulur :)
    Heheh... Yuvayı terk etme zamanın gelmiş....

• quote:

Orijinalden alıntı: stnts

Bir kutup ayısı yavrusuna çok iyi bakar, yemez yedirir, korur her türlü tehlikeden, nasıl avlanacağanı öğretir, üsüne titrer.....................
    Ama ..............................yavru kutup ayısı artık ergenliğe erişince....
    Bizzat annesi tarafından uzaklaştırılır. Kovulur :)
    Heheh... Yuvayı terk etme zamanın gelmiş....

Alıntıları Göster
    ben anneme böyle dedim bi daha odama temizlikten başka birşeye girmedi

diyalog şöyle:

ben:lan gadııın sen benim mahremime nası girersin lan gadıın

annem:öyle bana bakıyo

şaka bi yana bence ailenle otur konuşbaba veya anne ben bu yaşıma geldim benim odamda özel eşyalarım var de

• quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

ben anneme böyle dedim bi daha odama temizlikten başka birşeye girmedi

diyalog şöyle:

ben:lan gadııın sen benim mahremime nası girersin lan gadıın

annem:öyle bana bakıyo

şaka bi yana bence ailenle otur konuşbaba veya anne ben bu yaşıma geldim benim odamda özel eşyalarım var de

Alıntıları Göster
    arkadaşım aynı şeyleri bende yaşadım. özel hayatın kalmıyor resmen. belli bir yaştan sonra sende çekemiyorsun fazlalık gibi oluyor ailenin yaptıklarıda normal şeylerde batmaya başlıyor bi saatten sonra.
    tek bir çözümü var: evden ayrılacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeuSsss

arkadaşım aynı şeyleri bende yaşadım. özel hayatın kalmıyor resmen. belli bir yaştan sonra sende çekemiyorsun fazlalık gibi oluyor ailenin yaptıklarıda normal şeylerde batmaya başlıyor bi saatten sonra.
    tek bir çözümü var: evden ayrılacaksın.

Alıntıları Göster
    Ben 24 yaşındayım yıllardır annem odamı kurcalar yıllardır defalarca uyardım ama anlayan yok.Odamın kapı kilitlerini değiştirdim girmesinler diye sabah işe giderken kapıyı kilitliyorum kimse giremiyor en iyisi bu.Belli bir yaştan sonra aynı evde aileyle oturmak zor geliyor.

• quote:

quote:

quote:

Kapıya 220 volt veririm

yeni kalıp çıktı

kapıya 220 volt ver

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SQua

quote:

quote:

Kapıya 220 volt veririm

yeni kalıp çıktı

kapıya 220 volt ver

• quote:

Orijinalden alıntı: 720p

quote:

Orjinalden alıntı: SQua

quote:

quote:

Kapıya 220 volt veririm

yeni kalıp çıktı

kapıya 220 volt ver

Alıntıları Göster
    Neden odaniza girip esyalarinizi karistiriyorlar? Onlarin güvenini sarsacak birsey mi yaptiniz? Yasiniza ragmen, size güvenmiyor olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: üşkufe

Neden odaniza girip esyalarinizi karistiriyorlar? Onlarin güvenini sarsacak birsey mi yaptiniz? Yasiniza ragmen, size güvenmiyor olabilirler.

Alıntıları Göster
    Allaha sukur odamda bıse yok
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.