Şimdi Ara

25 yaşından sonra sigaraya başladık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Takma kafana bende iciyorum 10 yildir
  • ben de cehapeli şirkette işe başladığım zaman ayda 3 5 paket almaya başladım, önceden yılda 3 5 anca alırdım

• Askerdeyken sinirden başlamıştım hala devam ediyorum. 2günde 1pakete çıktı

• Geçmiş olsun hocam, tavsiyem alışkanlık kazanmadan bırakman. Ben 15 yıl içtim geçen sene bıraktım 1 senedir içmiyorum malum turkiyenin durumu olsun, kişisel hayatta da iş yüzünden mobingden dolayı aşırı depresiflige gidiyorum şuanda pamuk ipliğine bağlıyım geri başlamamak için, biliyorum geri başlamak bu sorunları mi cozmeyecek ama psikolojik olarak bir yanım sanki telkin edecek diyor. Hakkımızda hayırlısı
  • 34 yaşıma gireli 1.5 ay oldu, halen daha şakasına bile bir fırt dahi çekmedim.
  • bundan yaklaşık beş ene önce işe başladığımda yanımdaki herkes içiyordu ve içen ben bi siagara içip geliyorum diyerek çıkıp dışarıda sigarasını içip geliyordu.. bu da günde kaç sigara içiyorsa o kada olan bir durumdu, hiç sigara içmeyen ben hangi bahaneyle dışarı çıkıp geleyim falan filan derken zaten içimde bi merak da ve istek de vardı.işe başladıktan iki sene sonra sigaraya başlamış oldum, 3 senedir içiyorum. 1 hafta oldu içemediğimi kabul edip bırakmayı deniyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 yaşından sonra boy uzatmak...
    12 yıl önce açıldı
    40 yaşdan sonra gelişim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elektroniğe başla
  • takam kafana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.