250.000 tl sedan oto. en iyisi
-
-
Accent era alın. Bu listedeki araçlar için 300 'ün üstüne çıkmak gerekir -
Passat ve Mondeo D segment. Fluence C segment. Ancak fluence muhtemelen en sorunsuzu olabilir. Şirket arabası olarak çok sık kullanıldığı için ikinci elde dikkat edilmesi lazım. EDC'li kullandım. DSG kadar net değil ama kesinlikle kötü değil. Sadece profil olarak DSG daha net karar verip vites atıyorken, EDC bazen kararsız kalıyor gibi bir his uyandı bende. Almama sebebi olamaz, uzun yola da gittim sorunsuz araç. Mondeo hangi kasası bilmiyorum ama pişman edeceğini sanmam. Yalnız fiyata göre bulacağınız araç muhtemelen çok dökülmüş, kazası gırla olan bir araç olur.
-
Hocam hasar kayitli bir arac olacak muhtemelen. Sasede direklerde kesme hasar yoksa tavan haric boyali hasar kayitli bir arac aliriz. En yuksek yil fluence de oldugu icin kriterlerimizde en ustte. Edc cift kavrama oldugunu biliyoruz ama cekincemiz vardi. Mondeo ise 2007-2012 kasa oluyor.
-
EDC çift kavrama diye kafada soru işareti varsa, aracı daha öne edc ve dsg kullanan bir arkadaşınıza sürdürün. Sorunu varsa zaten anlar hemen. O fiyatlara mümkünse yeni bir araç almanız daha iyi olur. Sonuçta yıpranan ve eskiyen parçaları daha fazla olacak mondeo ve passatın.
-
Tesekkur ederiz hocam
-
b6 kasa otomatik sorunu en kolay çözülecek araç olur,her yerde tamir imkanı var
ustan yoksa mondeo,fluence başa bela olur -
Mondeoyu biliyoruz tdci motor saglam bir motor. Sadece powershift problemli. Onlarda dediginiz gibi tam otomatiklerini bulmak lazim. Edcnin o kadar masrafi oldugunu bilmiyorduk. Fluence ekonomik bir arac ama edc bu kadar masrafliysa degmez gibi duruyor.
-
Hocam tdi motorun tamirinden korkuyorum. Bu araclar yuksek kmde. Motor rektefiye olur mu? Veya sandik motor mu is gorur? Bu maliyetler dusunduruyor. Yoksa passat b6 kasa cok kaliteli bir arac.
-
bakımlı tdi milyon km tık demez,kendini kanıtlamış kronik sorunu olmayan bir motor.bütün olay bakımlı araba bulmakta
ayrıca neden benzinli değil dizel tercih ediyorsun ki?
-
Git 2-3 yasinda sedan egea al hemserim.
Cok uzer sizi bu saydigin arabalar soyleyim. -
Benzinli sedan onerileriniz var mi hocam? Bu fiyatlar araliginda olmasi kaydiyla.
-
250 bine oto. Sedan egea bulamadim hocam
-
b6 passat 1.6 fsi otomatik alabilirsiniz
-
Vtec 2 kasa civic.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 22 Eylül 2022; 20:50:0 > -
1.6 fsi o kasaya yetmedigi gibi de cok yakan bir motor. Ayrica cok gurultulu calisiyor.
-
1.6 fsi yarış yapmak istemiyorsan gayet de yeterli bir motor.almayi düşündüğün 1.6 tdi modelden daha seri bir motor ve tdi den daha az gürültü ile çalışıyor.2.0 tdi alacaksan bende var ve özellikle trafikli yerde iyi yakıyor ve temizini o paralara alma şansın yok.
uzun yolda 1.6 fsi 120 km li hızlarda gayet normal yakıyor onu da ekleyeyim
bu aklı sana kim verdiyse selamımı söyle bilmediği arabalarla ilgili yorum yapmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 22 Eylül 2022; 20:41:9 > -
fabrika çıkışlı tampon demirsiz güvenliği düşünmeyenlerin tercihi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Git 2-3 yasinda sedan egea al hemserim.
Cok uzer sizi bu saydigin arabalar soyleyim. |
Benzer içerikler
- 1.6 gdi motor lpg uyumu
- golf 8.5 fiyat
- karoserde ezik ve çizik ne demek
- peugeot 508 225 hp
- 1.5 bluehdi motor ömrü
- ford fiesta sıfır
- yamaha bisiklet
- taigo bagaj hacmi
- e dcs6 şanzıman
- cupra fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X