Şimdi Ara

250-300 Bin Arası Yeni Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nasipse 3. aracımı almayı planlıyorum. İlk aracım focus hb idi. Biraz fazla savrulmasından dolayı 100bine gelmeden satıp passat aldım. Aslında şuanki aracımdan çok memnunum ama bu araçta yine 100 bin kilometreye yaklaşıyor ve yavaş yavaş değiştirmeyi planlıyorum. Bütçem maksimum 300 bine kadar çıkıyor. Bugnüne kadar baktığım ve fiyat modelleri aklımda olan araçlar:

1- Golf Tsi 1.5 Act 150hp DSG Comfortline - 270
    2- Toyota Corolla Hybrid Sedan Flame X Pack Beyaz 222.500
    3- Toyota Corolla Hb Flame Xpack Beyaz 213000
    4- Toyota Corolla Hb Hybrid Flame Xpack Beyaz 240.000

Fiyatını Almadığım Aklımda Olan Araçlar
    1- Opel Insignia
    2- Opel Granland X
    3- Peugeot Suv 2008
    4- Peugeot Suv 3008
    5- ??

Amacım aldığımda hem keyifle bineceğim hem de 3-5 seneye parçalanmayacak sağlam bir araba. Aralarında içinin benzerliği nedeniyle en yakın bulduğum araç golf ama onunda kasa değişeceği için biraz çekimserim. Aradığım araç hem yeni bir kasa hem de satmak istediğimde 2. elde beni üzmeyecek bir araç olmasını istiyorum. Aracın sınıfı önemli değil ama otomatik olması elbette en iyi olur. Biraz bütçeyi yükseltebilsem belki passat business arardım ama daha üstüne çıkamıyorum.

Bu aradığım kriterlerde, hem yeni tasarım hemde f\p sayılabilecek öözellikte bu araçlar dışında siz ne önerirsiniz ya da neden bu araçlardan birini önermezsiniz?

• Fazla savrulduğundan ilk aracını sattığından dolayı SUVlardan uzak durmanı tavsiye ederim.

Aracı sert kullanıdığınızı varsayıyorum buradan. SUVlar yerden yuksek olduğundan dolayı onlarda da virajlarda kendinizi çok güvende hissetmezsiniz. Ama şimdi birileri gelir abi olur mu ben 3008 aldım akıyo yağ gibi diye güzellemeye başlarlar.
  • Travego değil bu, yerden biraz yüksek c segment arabalar

Geyik testleri de ortada 3008 çoğu otomobilden iyi yol tutuyor, sizi rahatsız eden nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 turbo 180 beygirlik Peugeot 3008 öneririm hocam

0 km sahininden.com'da 250bin bandına bulunabiliyor.
  • Üstteki 4 üne de o fiyatları vermek anlamsız. Nasılsa arabanız var, bırakın piyasa normalleşsin biraz. Firmalar stok yapsın. Kapanın elinde kaldığı piyasada fiyatlar şişiyor. A3'de kampanya var 1.5 TSI lı donanımlı bir aracı iyi fiyata bulursanız belki o değerlendirilebilir.
  • Golf yenilenecek, toyota hybrid 1.8 mtv si cok yuksek..

Bunlari elerdim, onun disinda insignia yeni makyajlandi saglam genis guzel bir araba 1.6 136bg olanlara ek birde 1.5 9 ileri olanlar gelmis sanirim ama 1.5 denemedim

Crossover tarzi olarak da peugeot 2008 cok populer bir model ve guncel cizgileriyle gtline donanim olursa tadindan yenmez.. eat8 sanziman var tork konvertorlu ki dsg gibi sorunlu bir sanziman degil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 10 Haziran 2020; 18:53:27 >
  • Sıfır mercedes a serisi sedan otomatik 283 bin tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 10 Haziran 2020; 20:4:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Antalyalı. kullanıcısına yanıt
    Tüm arkadaşlara teşekkürler öönerileri için. Diğer önerilerin hepsini dikkate alıyorum, yalnızca bu araç ile ilgili bilgi sahibi olduğum içinde belirtmek isterim a serisi 10. aya kadar yokmuş ve sipariş alınammıyor fiyat sabitlenemiyor maalesef.
  • Ford Kuga al bence
  • 508
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Bugün yaptığım son bayii araştırmaları sonucu 3 araç arasında kaldım

1- Peugeot 508
    2- Opel Granland x
    3- Vw Tiguan

Bu 3 araçta ya 300 e yakın ya da biraz aşıyor. Passat sonrası sizce en iyi hangisi konforlu hissettirir? Biliyorum bazılarının sınıfları farklı ama farklı deneyimlere de açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogen

Bugün yaptığım son bayii araştırmaları sonucu 3 araç arasında kaldım

1- Peugeot 508
    2- Opel Granland x
    3- Vw Tiguan

Bu 3 araçta ya 300 e yakın ya da biraz aşıyor. Passat sonrası sizce en iyi hangisi konforlu hissettirir? Biliyorum bazılarının sınıfları farklı ama farklı deneyimlere de açığım.
    Hocam tiguan 1.5 tsi dsg comfort kuzenimde var, geçen hafta dsg arızası yüzünden ne yazık ki yolda kaldı. Servise çektirdik, ilgileniyorlar ama işte, ne zaman nerede kalacağı belli değil ne yazık ki. Ama sizin başınıza da gelecek diye bir şey yok, her araçta olmuyor. Şans işi.

Grandland X P3 özel seri 1.2 130 hp turbo aracı 1 ay önce 215.000 ₺ ye aldım. Mevcut kullandığım aracım fluence ve 2019 1.5 dizel 5008. Motor aralarında kıyaslama yapmayacağım ama, sesi güzel, gaza fazla bastığınızda performansı gayet yeterli. Şu an deneme süreci, normal kullanım derken 10 lt yakıyor. Yol tutuşu hakkında da gayet iyi ama limitleri o kadar uzun değil. En azından öyle hissettiriyor.

508 ise dışarıdan içerden gayet güzel gözüküyor. 1.5 dizel full olanı sanırım bütçenizi aşmaz. Yeni nesiller de 0-100 arası 10 saniyenin altında. Yakıtı da makul. Ama arasında kaldığınız araçlara bakarak kendi tercihimi söyleyeyim.

Tiguan elerdim, şanzımandan ve donanımdan dolayı. Grandland X kullanıcısıyım ve gayette memnunum araçtan. Özellikle full olduğundan dolayı da keyifli. Ama benim kendi tercihim 1.6 thp full bir 508 olurdu. Dizeli de olurdu motoru fark etmez ama, tercihim 508 olurdu. Bunu 5008 kullanıcısı olarak söyleyebilirim.

• 508 için hiç indirim yapıyorlar mı?
  • Golfün bayi fiyatı 270.000 değil. Comfortline için 220.000 fiyat veriyorlar. Sunroof yok sanırım.

İnsigia ve 3008 makyajlanacak. Grandland X de muhtemelen bir makyaj geçirir ama emin değilim.

Corolla HB hoşuma giden bir araba ama 1.2 turbo ile o şanzımanın eşleşmesini beğenmedim. CVt şanzımanı olmasına rağmen Civic HB Sport Plus aldım. O fiyata bulunuyor, ama yakıtı üzer. TSI lardan 1.5-2 litre fazla yakıyor araba.

Pug 308'e bakma imkanınız oldu mu?
  • rogen kullanıcısına yanıt
    Eğer crossover tarzı aklınıza yatmıyorsa tabii ki içlerinde 508 daha mantıklı, D segmentinde passatı tahtından edecek gelecekten gelmiş gibi tasarıma sahip ve piyasası da gayet iyi dolu bir model..

Yerden yüksek olsun derseniz de grandlandx olabilir ama klasik kalıyor, peugeot 2008 ile aynı segmentte olmamalarına rağmen 2008 daha alımlı özellikle gtline paketi.. c5 aircross a da bakılabilir yıldızı yükselen bir model oldu Türkiye nin en ünlü araç tanıtımcılarından biri olan carviserdaki ebru hanım satın alınca..

Vw grubunu boşverin bir ton para verip yarın öbür gün şanzımandan dolayı yolda kalmak üzücü olur birde doğuş grubunun müşteriye olan yaklaşımını da şikayet vardan sayfalarca okuyabilirsiniz.. bir tok kapı sesi muhabbeti tutturmuşlar gidiyorlar ama vw nin hiçbir aracı f/p değil benim gözümde.. ayrıca hileli yazılıma sahip motorlardan sonra güvenimde markaya karşı ciddi sarsıldı..

Psa ya şans verin derim, son ki modellerle gerçekten gümbür gümbür geliyor ayrıca müşteri memnuniyeti konusunda da feedbackleri okuduğumda daha yapıcı yaklaşıyorlar diğer firmalara oranla..

İş almayla bitmiyor çünkü satış sonrası hizmetlerde kıymetli olmalı keşkelenip saç baş yolmamak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 12 Haziran 2020; 14:21:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalavun

Golfün bayi fiyatı 270.000 değil. Comfortline için 220.000 fiyat veriyorlar. Sunroof yok sanırım.

İnsigia ve 3008 makyajlanacak. Grandland X de muhtemelen bir makyaj geçirir ama emin değilim.

Corolla HB hoşuma giden bir araba ama 1.2 turbo ile o şanzımanın eşleşmesini beğenmedim. CVt şanzımanı olmasına rağmen Civic HB Sport Plus aldım. O fiyata bulunuyor, ama yakıtı üzer. TSI lardan 1.5-2 litre fazla yakıyor araba.

Pug 308'e bakma imkanınız oldu mu?
    İnsignia'nın 2020 modeli makyajlanmadı mı? Yanlış biliyorsam kusura bakmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

İnsignia'nın 2020 modeli makyajlanmadı mı? Yanlış biliyorsam kusura bakmayın.

Alıntıları Göster
    Makyaj gelmiş demek ki

Opel'i artık takip etmiyorum. Yanlış bilen benim. Uyarı için teşekkür ederim.

İyi günler dilerim.
  • Arkadaşlar uzunca eleyip düşündükten sonra Tiguan 1.5 TSI Comfortline (Orta Paket) olanında karar kıldım. Henüz hiç bir bayii ile görüşmedim, nasipse bu araç üzerinde konuşup pazarlığımı yapacağım. Yine bunun iyi bir tercih olmadığını düşünen arkadaşların mesajları muhakkak iyi bir rehber olacaktır ben ve diğer arkadaşlara. Bu mesaj ile benzer bantlarda arkadaşlara referans olması için yukarı taşıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.