Şimdi Ara

250-300 YTL arası fiyata park sensörü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aranızda kullanan varsa sonradan takılmış park sensörü tavsiye edebileceginiz marka varmı?Ama daha 1 metre kala sanki 20 cm kalmış gibi ötmeye baslayanlardan olmasın,su an kullanıpda memnun olan varsa marka söyelebilirlermi?Ayrıca ekranı nereye monte ediyorlar arac 207 tşkler.

• peugeot servis cenmax takar sonradan250 300 civarı tutacagınıda zannetmem 150 civarı takabilirsin
  • benim 308 takılan da ekran yok ama serviste 250 ytl yazıyor kocaman PARK SENSÖRÜ SESLİ UYARI 250 YTL DİYE. Memnunum sanırım cenmax. Bu arada 250 ytl lik fiyata aracın renginde boyanması da dahil sensörlerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otmotvmhndsi -- 16 Aralık 2008; 0:14:08 >
  • bnm tamponla beraber geldi parasını peşin ödedim tamponun kredi kartıyla 100 ytl de spoyler için kapora bıraktım 900 kagıt sonrada 90 daha istediler park sensörü için vermedim hayatta da vermem hatta sinirlendim ellerinden aldım dışarıda 50 ytl vererek taktırdım saçma peugeot servis olayları işte.o parayı isterkende bedava geliyor işte nerdeyse dediler bnm ekranlı sesli park sensörü premium pack tamponda zaten boyasız yok dostum.hiçbir para işini tam çıkaramadılar dünyadan haberleri yok gibi sonradan fatura kesmelerinin sonucu bu.150 ye de taktıran duydum cenmax ın tek çeşidi yok zaten bnm 200 250 civarı herhalde tampon hediyesi
  • bnm arkdas taktırmış 150 ytl ye alıp sanayide,denedim daha arkada 1 metre var öyle bi ötüyo sanırsın vurdum arkadakine.Aslında paraya kıyıp kameralı fln almak lazım da işte...duygusal biraz yani markası cokda önemli deil işlevini yapsında sorun degil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.