Şimdi Ara

250-500 Tl arasi Akilli saat tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar eger alibaba yada aliexlress den alma imkanim varsa yani gumrukte sorun cikmiyorsa yurt disinda satilan cihazlarida tavsiye esebilirsiniz. 500 liraya kadar limitim var, Meizu Mx4 kullanicisiyim. Hizli, şIk, ve fonksiyonel olmasi gerekli... Telefonumu cebimden cikarmadan bildirimleri almali, cvp verebilmeli ve mumkunse gorusme yapabilmeliyim. Ne tavsiye edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gear3

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Gear3
    Arkadaşım en güncel başlık buydu...bu konu altından devam edeceğim eğer bana da destek gelirse bu sayfa altından devam etmek istiyorum tartışmaya. Hem sayfayı güncel tutarız hemde son bilgeli anlık paylaşabiliriz.

Huawei watch çıkmış..moto 360 görünümünde ama kesinlikle üst versiyon.. bakmak isteyen olursa googleden araştırabilir, tartışmaya açabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

Arkadaşım en güncel başlık buydu...bu konu altından devam edeceğim eğer bana da destek gelirse bu sayfa altından devam etmek istiyorum tartışmaya. Hem sayfayı güncel tutarız hemde son bilgeli anlık paylaşabiliriz.

Huawei watch çıkmış..moto 360 görünümünde ama kesinlikle üst versiyon.. bakmak isteyen olursa googleden araştırabilir, tartışmaya açabiliriz

akilli saat kulkanimi yayginlasmadigi icin sanirim kimse yorum yaxmak istemiyor, quadro modellerine bakiyorum bu siralar, s71 modeli gorunum olarak guzel olmasada ozellikleri idare eder gibi geldi bana, tabi bir moto 360 yada gear s olamaz ama giris seviyesi olarak hosuma gitti diyebilirim ayrica lg g wear urbane da dusunebilir ama tabii maddi olarak insani yoracaktir

• MrGrey M kullanıcısına yanıt
    bahsettiğin saatte yabana atılır cinsten değil. Güzelmiş gerçekten, ben biraz daha klasik görünümlülere vuruldum galiba, ayrıca spor faaliyetleri içeren bir saat hedefliyorum.

Huawei firması gerek telefon gerek akıllı saat kapsamında olsun fiyatları arttırmayacaktır, tahminimce son çıkartacağı saat fiyatı 400-700 arası olur çünkü gear s şu anda 1000 tl. Satış politikasından dolayı her zaman daha uygun a getirir. Biraz bekle derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

bahsettiğin saatte yabana atılır cinsten değil. Güzelmiş gerçekten, ben biraz daha klasik görünümlülere vuruldum galiba, ayrıca spor faaliyetleri içeren bir saat hedefliyorum.

Huawei firması gerek telefon gerek akıllı saat kapsamında olsun fiyatları arttırmayacaktır, tahminimce son çıkartacağı saat fiyatı 400-700 arası olur çünkü gear s şu anda 1000 tl. Satış politikasından dolayı her zaman daha uygun a getirir. Biraz bekle derim.

insaallah huwaei o fiyatlar arasinda gelirde bir dunya markasi saat sahibi olabiliriz. samsungu zaten dusunmyyorum, gerek fiyat gerekse telefonlarindan baskasi ile eslesme kuramiyor olmasi nedeniyle. Moto 360 da cok tutulacak bir cihaz lakin turkiyeye gelmeyecekmis diye duydum. Sony zaten su klasik smathwatch gorunumunden ve oxelkiklerinden kurtulamadi. Huwaei in saatini inceledim hakikaten cok guzel bir gorunume sahipmis, hadi hayirlisi bakalim. Beklemedeyiz...

moto 360 bence de harika lakin alanlar pişman..şarj sabahtan akşama gitmiyor ve kolunu çevirince saati göstermeyebiliyor bu da saati görmek için illa ekrana tıklayacağın anlamına geliyor, sinir bozucu olduğundan şikayet ediyorlar. Bir de ekranı kesik alt taraftan kırpmışlar :)) işte huawei de bu sorunsalları aşmışlar gibi ayrıca gear s dahil her saate göre % 40 daha sağlam olacakmış. şarjı 2 gün çıkartırsa bile harika olur, değişebilen kordonlar vs takım elbise ve spor kıyafetler için harika gidecek tasarımlar yaratmak mümkün.. inşallah uygun fiyatlı gelirde nasipleniriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saniyorum camini safir camla kuvvetlendirmisler. Ayni Apple waych da oldugu gibi, moti 360 ve lg g wear gorilla.glass 3 kullaniyor. Buda dediginiz gibi huwaei daha guclu kilar. Vallahi eski filmlerden James Bond abimiz olsun, jetgiller ailesi olsun, Mr.Spak abimiz olsun , izledikce hayal ederdik, gercek oldu. Bizede.butcemize uygun olani bulup hayali gercek kilmak kaliyor. Acaip arastitmalardayim, umarim smartwatch,lardada f/p urunleri cikar...

Bundan ümidim yüksek...shift deleteden tolga barselonada bi elinde moto 360 bi elinde huawei watch değerlendirme yaptı...umut verici konuştu...
  • bildirim ve kullanim omru odakli, gorsellige fazla onem vermeyenler icin weloop tommy'i tavsiye ederim.insallah yakin zamanda elime gececek

• quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

bildirim ve kullanim omru odakli, gorsellige fazla onem vermeyenler icin weloop tommy'i tavsiye ederim.insallah yakin zamanda elime gececek

UUwatch a benzetmisler biraz, 67dolar fiyati uygun ama gorselligicok basit gorunuyor. Hayirli olsun sizlere, umarim uzun zaman sorunsuzca kullanma fırsatınız olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrGrey

quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

bildirim ve kullanim omru odakli, gorsellige fazla onem vermeyenler icin weloop tommy'i tavsiye ederim.insallah yakin zamanda elime gececek

UUwatch a benzetmisler biraz, 67dolar fiyati uygun ama gorselligicok basit gorunuyor. Hayirli olsun sizlere, umarim uzun zaman sorunsuzca kullanma fırsatınız olur.

Tewekkurler.daha cok pebble'a benzetildigini dusunuyorum.
    en azindan 99$'lik pebble classic den daha guzel gorunuyor.21 gune kadar kullanim omru demisler gelince bakicaz artik.internette biri arka isik ve fitness'i kapatinca 1 ay kullandigini yazmis.eger oyleyse dadindan yenmez

• valla pil konusunda bu kadar basariliysa tercih edilebilir.

• bende su siralar zenwatcha bakiyorum. Yaklasik 600lira.gibi bir.fiyati olacak tahminen. Saat konusunda ureticilerin Turkiyeye girmemesine, yada gec girmesine anlam veremiyorum...

zenwatch ta yabana atılacak ürün değil. En güzel özelliklerinden birisi telefon ile uzaktan fotoğraf çekim yapabilirken, saatten önizimleme yapabiliyoruz ..klasik anlamda tasarımı güzel fakat batarya malesef bitik...1 günü bile çıkarmadığı söylenmiş. zenwatch 2 duyurulacak yakında bataryası bayağı iddialı diyorlar.

Beklemekte yarar var, 2. nesiller çıkınca mecbur düşecek önceki versiyonlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman984 -- 6 Mart 2015; 9:10:34 >
  • Up-ladim gitti. Neden mi? Henüz bir akıllı saat alamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrGrey -- 11 Mart 2015; 19:15:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu guncel. Yorumlarinizi esirgemeyiniz...

• http://m.gearbest.com/smart-watches/pp_131979.html

İndirimde normalde 76$

gear 2 birebir kopyası tipide benziyor. Forumda celebic nickli bi abimiz alıp incelemesini yapmıştı biraz bakarsan bulursun şuan müsait değilim ondan bakamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: starkan

http://m.gearbest.com/smart-watches/pp_131979.html

İndirimde normalde 76$

gear 2 birebir kopyası tipide benziyor. Forumda celebic nickli bi abimiz alıp incelemesini yapmıştı biraz bakarsan bulursun şuan müsait değilim ondan bakamıyorum.

Saat guzelmis hakikaten, ilgimi cekti. Yazilimi ve donanimi hakkinda bir bilgi var mi

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103142147&p=1#103142147

Ben almadım sadece biraz araştırdım. Bu abimiz alıp inceleme yapmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.