Şimdi Ara

250 CC'ye AGV K5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almamı eleştiren bir güruh var. Neymiş o kadar para çok. Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Sonuçta 2 günlük değil bu kasklar uzun yıllar kullanılacak. Bir kere alalım tam alalım modunda ben bu kaskı seçtim. Siz ne düşünüyorsunuz?

• Bence gayet güzel bir kask hatta biraz daha eklenirse Arai yada Shoei de alınabilir.

Bunun CC ilede alakası yok ben mesela 125 cc ile başlayacağım motora ama ekipmanlara ayırdığım para 3 bin civarı filan çünkü bütçem bu kadar daha biriktirebilseydim daha çok ekipmanana para ayırırdım.

Bu ekipmanlar bize 1 kez lazım olacak ve aldığımız zamanda kaliteli bir şeyler alalım ki bizi korusun. Gidipte ben 200 TL'ye LS 2 kask takmam.
  • K5 kullanıyorum. R25 için ne gerek vardı bu kadar paraya, ls2 alsaydın falan diyenler oldu. Kafalarına geçirdiği adi kasklarıyla güvende olduklarını zannediyorlar ama en kötü 125'lik bir motor bile 130'ları görebiliyor. O hızlarda o adi kasklar ne kadar korur onları bilinmez. Kafana tencere geçir daha sağlıklı. Zaten apaçi kardeşlerimiz kaskı dirsek koruması olarak kullanmaktan zevk alıyor.

125 de kullanacak olsan kaskın, montun, eldivenin ve dizlik sağlam olsun.

K5'e gelirsek o fiyata daha iyisi yok. Fiber kompozit kabuk, double d bağlantı kayışı, dahili Güneş vizörü, güzel havalandırması, Sharp testinden 4 yıldız alması falan. Bunlar çok güzel şeyler. Çok daha pahalı shoei gt air Sharp testinden 3 yıldız almış mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran kılından bile değerli değil.
  • alabildiğinin en iyisini almalısın bence de.

bende x max kullanıyorum kaskım arai gp-7.
  • 80km ustu her fazla km esittir bir kemik kaybi. Kirik cikik degil kayip. benim hesabim boyle. tabi motorcusu yayacisi herkesi Allah korusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorunuz ne olursa olsun en iyi kaskı almaya çalışın.

Bir de aklıma gelmişken bir bilgi daha vereyim. Kaskı nasıl olsa uzun ömürlü olsun diye alacağız düşüncesi yanlış. Çok bilinmiyor ancak kaskların kullanım tarihleri var. Raf ömrü 5, kullanım ömürleri 4 yıl. Kullanım ömrü, raf ömrüne dahil. Yani 5 yıl rafta duran bir kaskı alıp 4 yıl kullanamazsınız. Bu yüzden kask alırken satıcıya kaskın üretim tarihini mutlaka sorun. Üretim tarihi ne kadar yakınsa, kullanım ömrü o kadar uzat. İçerisinde ki köpük nem, sıcaklık, kafamızın oluşturduğu pislik sayesinde 4 yıl sonucunda görevini yapamaz hale geliyor. Kullanım ömrü geçmiş kask takmak ile 20 liralık kask takmak aynı şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Unforgiven -- 6 Mayıs 2017; 22:7:4 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 150cc shoei kullanıyorum bunun cc ile alakası yok motordan düşünce cc nin bir önemi kalmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaskın cc ile alakası pek yok kardeşim sonucta 100km hız ıle bıle carpınca olacaklar bellı bu hıza da ıyı kotu tum motorlar ulasabılıyor

paranın butcenın yettıgı en ıyı kask neyse onu almalısın
    bahsettıgın kask fıyatına gore cok guzel bır kask
    sen mıllete aldırma
    allah korusun bı kaza anında o konusanların bos lafları senı korumayacak kaskın ve ekıpmanların senı hayata tutunduracak
    kask a para harcarken ekıpmanları da unutma bu arada
    tekerın duz bassın
  • yaklaşık 5 aydır(4000 km) xmax ile birlikte agv k5 kullanıyorum rüzgar sesini ve rüzgarı almayan bir kask 20 derece üstünde biraz terletebiliyor ama genel olarak havalandırması iyi diyebilirim.sonuç olarak tavsiye olunur..
  • O kadar para çok diyenler kendi kafalarına o kadar değer vermediklerinden olabilir. Kafayı korumanın parası mı olurmuş.
  • Ben AGV K5 kullanıyorum tasarımı güzel bir kask güvenlik testlerinden aldığı sonuçlarda iyi. Kafana göre aldığın zaman şakakları biraz sıkıyor. Sıkmasın diye bir beden büyük alırsan kafan içinde oynuyor. Kullanıcı olarak tavsiye etmem...
  • Denemeden almanı tavsiye etmem. AGV ler her kafaya olmuyor acemi42 arkadaşın dediği gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.