Şimdi Ara

250 kişiden 1 tl istemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar pazar günü öğlen sokağa çıkıp önüme gelenden 1 tl isteyeceğim yaklaşık 200-300 tl toplamayı düşünüyorum.
    Resmen dilencilik oluyor aslında
    Fakat şöyle düşününce ben zaten barmen olarak çalışıyorum günlük 60-70 tl arası alıyorum fakat hep aklıma takılmıştır ve deneyeceğim pazar günü
    Topladığım parayı çatır çutur yemeyeceğim ne yapabilirim bununla ilgili fikrinizi bekliyorum.
    Her hangi bir yardım kuruluşuna bağışlamak istemiyorum çünkü o paraların %60nın yardım kuruluşunun sahiplerine kar olarak geçtiğini biliyorum. Fikirlere açığım.
    Koli Koli kek alıp okullara mı dağıtsam ben küçükken veliler hep getirirdi mutlu olurduk

• Hangi şehirdesin ? ankaradaysan beraber yapalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündemi Kaçıran Adam

Hangi şehirdesin ? ankaradaysan beraber yapalım :D

İzmir hocam sürekli görüyorum suriyelelileri çocukta bile iphone 6 var konuşuyor çatır çatır telefonla merak ediyorum günde 300 tl toplanabilir mi diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: DumanFun

quote:

İzmir hocam sürekli görüyorum suriyelelileri çocukta bile iphone 6 var konuşuyor çatır çatır telefonla merak ediyorum günde 300 tl toplanabilir mi diye

Ben 300 tl metroda gitar çalarak topluyordum ama elden isteyince verirlermi bilmiyorum denemek lazım
  • quote:

quote:

quote:

Ben 300 tl metroda gitar çalarak topluyordum ama elden isteyince verirlermi bilmiyorum denemek lazım

Pardon bir liranız var mı diye sorucam hocam belki kısa bir video çekerim bununla ilgili hem paranın nereye gittiği de belli olur

• aman dikkat et hocam zabyta almasyn dilencilik yapyyorsun diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

aman dikkat et hocam zabyta almasyn dilencilik yapyyorsun diye

oda var doğru :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100.000 TL para değil
    3 yıl önce açıldı
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cja

aman dikkat et hocam zabyta almasyn dilencilik yapyyorsun diye

oda var doğru :D

izmir'in neresi?
  • dostum ben eskiden her haftasonu aynı yolu yürüyerek giderdim bir meydana o yolda hep 1 lira var mı minibüse binemedim vs diyen cocuk olurdu 2. görüsünden sonra kanka olduk tabi para mara vermedim ama iyi yere tezgah acmısın falan diodum hic renk vermemeye calisiodu şöyle söyleyeyim 1 yıl boyunca cocuk aynı yerde aynı sekil devam etti tahminim dünyaları kazanıyordur benim görüs mesafemde oldugu 2-3dakikalık sürede bile illa 1 veya 2 kisiden para alıyor oluyordu sen düşün artık.
  • Eger olurda toplarsaniz o kadar para sokak hayvanlarina mama alabilirsin ki sahsen ben bunu yapardim
    Bir diger fikrim de aç cocuklar yaslilar sokak da yasayanlar vardir onlari lokantaya goturup yemek yedirebilirsin
    Başarilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkant19

Eger olurda toplarsaniz o kadar para sokak hayvanlarina mama alabilirsin ki sahsen ben bunu yapardim
    Bir diger fikrim de aç cocuklar yaslilar sokak da yasayanlar vardir onlari lokantaya goturup yemek yedirebilirsin
    Başarilar

Yemekten ziyade o zaman kıyafet vb şeyler alabilirim ne dersiniz ?
    Çünkü 1 gün yiyecek bir gün sonra yine aç o kişi ama kıyafet kalıcı bir şey olabilir diye düşünüyorum.
    Tabi toplarsam parayı dediğim gibi birine yardım edeceğim diye istemeyeceğim insanlardan sadece pardon bir liranız var mı diye soracağım.

• Kazancınız bol olsun.

• Lisede çok yaparlardı

• Eğer ihtiyacın yok ve yalan söyleyerek insanlardan bunu alır isen karşı tarafta kuruşu kuruşuna hatta fazlasıyla senden alırlar merak etme bir, ikincisi ise bu kadar mı düştünüz ya biri de yazmış böyle bi çocukla kanka olduk diye sarki çok güzel bir şey gibi burda konuşuyorlar, yazıklar olsun, ayrıca hangi hayır kurumu %60 ını alıyor kendisine yalan konuşma burada, yazılı kanıtın ile konuş, hukukçuyum yaz da belge paylaş da görelim. Herkes ucundan kıyısından halkı dolandırma peşinde, inşallah para dilenirken biri haddini bildirir sana ve senin gibi düşünenlere

• quote:

Orijinalden alıntı: Yetenekliego

Eğer ihtiyacın yok ve yalan söyleyerek insanlardan bunu alır isen karşı tarafta kuruşu kuruşuna hatta fazlasıyla senden alırlar merak etme bir, ikincisi ise bu kadar mı düştünüz ya biri de yazmış böyle bi çocukla kanka olduk diye sarki çok güzel bir şey gibi burda konuşuyorlar, yazıklar olsun, ayrıca burada, yazılı kanıtın ile konuş, hukukçuyum yaz da belge hangi hayır kurumu %60 ını alıyor kendisine yalan konuşma paylaş da görelim. Herkes ucundan kıyısından halkı dolandırma peşinde, inşallah para dilenirken biri haddini bildirir sana ve senin gibi düşünenlere

1.si bu kadar sert tepki vermene gerek yoktu ben millete yalan söyliyerek almayacağım zaten dediğim gibi " pardon 1 liranız varmı" diyeceğim toplayacağım parayıda hayır kurumuna bağışlamak istemiyorum çünkü bundan kar ettiklerinide düşünüyorum hukukçuyum demişsin daha düzgün okumadan yorum yapmışsın dostum :)i
    Dediğim sokakta o kadar dilenen sakat numarası yapan insan varken gelip burda neden ve niçin yapıcağımı açıklamışken bana bu kadar tepki göstermende yanlış seni bir milletvekili olaraktan kınıyorum saygılar.

• DumanFun kullanıcısına yanıt
    Elinde mesleğin varken emek sarfetmeden kazanç sağlamanı yanlış buluyorum ki haklıyım da, hangi vakıf %60 cebine atıyor belge göster diyorum susuyorsun? Uzatmayacağım, sert veya değil haklı olarak tepki gösteriyorum hakaret de etmiyorum.
    Edit : özelden veya burdan şahsıma veya kullanıcı profilime saldırıda bulunanları kaale almıyorum, hakaret ederek sizin seviyenize düşmeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yetenekliego -- 20 Şubat 2016; 14:36:24 >
  • 500 kişiden 50 kuruş isteyen kekodan ne farkin kalacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Yetenekliego

Elinde mesleğin varken emek sarfetmeden kazanç sağlamanı yanlış buluyorum ki haklıyım da, hangi vakıf %60 cebine atıyor belge göster diyorum susuyorsun? Uzatmayacağım, sert veya değil haklı olarak tepki gösteriyorum hakaret de etmiyorum.

Hele okulundan bi mezun olda öyle hukukcuyum de dostum bu ne heyecan sakin ol....

• Çocuksan kızlar çıkarıp hemen veriyor. Abla bir liranız var mı (sadface)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingsx -- 20 Şubat 2016; 10:05:56 >
  • zamaninda ayse arman kilik degistirerek dilencilere tepki olarak bagdat caddesinde yapmisti sonra kosesinde yazmisti yaptigini. Yalan olmasin bugunun rakamliyla hatri sayilir para toplamisti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.