Şimdi Ara

2500-3500 TL arası sistem tavsiyesi(sistem toplandı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hahaha ekran kartının rahatını bozcaz biraz ama artık idare ediversin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

direk al kardeş

eksi konusuna artık herkes gülüyor sende gül , çekemeyenlerin adice yaptıkları bir hareket dur daha neler olacak bu haldeyken bu kadar kıskanıyorlarsa ilerde artık dayanamayıp ana bacı söverler ceza felan da almazlar bu forumda.

Önce düzgün yazı yazmasını öğren, direk değil direkt 'tir o kelime, möhendis bey.

2007'den beri donanım uzmanısın sözde, rezil oldun hala ahkam kesiyorsun, adam olmaya da hiç niyetin yok aynen devam et sen

• ne oldu ki hocam
  • Colonel GUILE kullanıcısına yanıt
    Ayak altında dolaşma ezileceksin, sen değil kralın gelsin haydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kisuke Urahara kullanıcısına yanıt
    Ahahahhah aynen öyle

• Colonel GUILE kullanıcısına yanıt
    Bu konu atışma konusu değil. Sırf birine bir şey yazmak için ayağına kadar gittiyseniz şu an yaptığınız onu aşağı çekmez aksine daha yukarı çeker. Hakaret etmeye çalışırken yüceltiyorsunuz yani. Bir sıkıntınız varsa şikayet şeklinde konunuzu açın veya pm aracılığıyla şahsın kendisine ulaşın. Yardım isteyen birinin konusunda, hem konuyla alakasız bir yorum atmak hem de o konuyu açan kişiye yardımcı olan birine hakaret etmek herhangi birine yakışacak bir şey değil. Şu yaptığınız kendinizi küçük göstermekten başka bir işe yaramıyor. Dürüstçe fikrim bu. Arkadaşın durumunu da bilmiyorum ama dışarıdan bakılınca görülen manzara bu.
  • Stabil ve sorunsuz
     2500-3500 TL arası sistem tavsiyesi(sistem toplandı) 2500-3500 TL arası sistem tavsiyesi(sistem toplandı)

• Soğutucunun sorun çıkarmaması için RAM'leri low profile almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz soğutucu benim için overkill olur, öyle bir soğutucuya ihtiyacım yok şimdilik

Asus anakartı önermenizin sebebi nedir ben gigabyte gaming 5 almayı düşünüyorum? Bir de kasayı niye önerdiniz onları da yazarsanız daha bilgilendirici olur benim için Teşekkür ederim yine önerdiğiniz sistem de çok güzel.
  • Arkadaşlar ben bu sistemi almaya karar verdim ve vatandan direk toplayacaktım sistemimi ancak o kadar çok şikayet gelmiş ki vatan için korkuyorum almaya. Aklımda sorular var ama cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

1- Vatan'ın garantisi ve teknik servisi iyi mi? Benim vatanı seçmem zaten yakın olması ve direk elden teslim edebilecek olmam ama kaliteli değilse hiçbir artısı kalmıyor.

2-Vatandan aldım diyelim, mantıklı olan parçaları evde kendim birleştirmem mi yoksa onlara bırakıp onların birleştirmesi mi? Çalışanların pek bilgili olmadığı ve özensiz davrandıklarını hatta zarar verebildiklerini söylemişler cidden beni korkutan bu oldu. Ben elektronik aletlerime çok ama çok özen gösteririm.

3- inventus çok öneriliyor ancak kargo işi beni çok uğraştırır mı? Ben bir arıza olduğunda yani nasıl bir yol izlerim hiç bilmiyorum. Elden olsa dediğim gibi direk gidip parçayı veririm ama inventustan aldığım pc'de sorun çıkarsa ne yapmam gerekiyor ve garanti-teknik servis hizmetleri nasıl?

Bunlar şu an aklıma en çok takılan şeyler, bu kadar heyecanlıyken bilgisayarı alıp birsürü sorunla karşılaşırsam altından kalkamam. Hani o hayal kırıklığı benim için cidden hayatımı tepetaklak edecek kadar kötü olur. O yüzden lütfen bildiklerinizi benle paylaşıp yardımcı olun bu konuda, vatana güvenmeli miyim yoksa inventustan veya golddan mı satın almalıyım? Veya başka bir yer varsa orayı da düşünebilirim yeter ki sıkıntı olduğunda yardımcı olsunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kisuke Urahara -- 25 Ocak 2015; 11:13:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kisuke Urahara

quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

altında kalkamayacağından değil, ekonomik olarak bi parça arıza yaptı diyelim aynısını hemen yerine koyabilecek durumdaysan sorun yok. gtx 970 yandı, yerine yenisini takabilecek misin?

Mezun olunca bulduğum işe göre artık Ama dediğim gibi en az 1-2 yıl overclock yapmayı düşünmüyorum. Zaten yanlış anlamadıysam bu sistemin son hali beni en az 2-3 yıl sorunsuz götürür öyle değil mi? Overclock yapma ihtiyacı duymadığım sürece sorun yok

7950 lerle millet halen oyun oynuyor gümbür gümbür.içiniz rahat olsun uzun sure idare eder bu sistem sizi

• sercan_921 S kullanıcısına yanıt
    Aynen başta şüphelerim vardı ama iyice araştırınca özellikle i5 4690k'nın en az 3-4 yıl rahat gideceğini öğrendim
  • Inventus'tan al kafan rahat olsun, Vatan ne kablo düzeni yapar kasa da ne de test eder.
  • quote:

Aynen başta şüphelerim vardı ama iyice araştırınca özellikle i5 4690k'nın en az 3-4 yıl rahat gideceğini öğrendim

bazı arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyorlar tamam ama onlar bütün skalaya göre numerik değerlendirme yapıyor birden ona kadar değerlendirme olsa diyor oo bak 2011 soketlerde var bunlar çok iyi 4690k geride kaldı o zaman düşüktür deyip yanlış bilgiler verilebiliyor.

halbuki olayı anlattım sana işte.

üstteki yazına gelecek olursa vatan topkapıda toplattırabilirsin bugüne kadar on un üzerinde bilgisayar toplattırmışımdır akrabaya komşuya felan bir sorun olmadı hiçbirinde, sen listeni yap bilgini edin onlara karıştırtma sadece orada toplattır ki bir sıkıntı olursa suçu sana atmasınlar ama inventus tanda alabilirsin bak çok iyi test ediyormuş felan onda da olayların sürekli kargoyla taşınması var garantilik durumunda sürecin uzaması vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Ocak 2015; 14:45:42 >

• Eskişehirde yaşıyorum burdaki vatandan toplatmayı düşünüyorum. Dediğiniz gibi ben direk bu parçaları istiyorum diyip bir şey değiştirmeden bu sistemi alıcam. İnventusun kargo olayı beni tedirgin ediyor bir türlü içime sinmedi o yüzden sanırım vatandan alıcam Zaten toplarken adam yanında durmak istediğimi söylicem, beraber toplayalım yani o kadar para vermişken hem ne yaptığını görürüm
  • Vatan'ın bir şubesinde sorun yaşadığım için Vatan'dan uzak duruyorum bir süredir. Şubeden şubeye değişir tabi ki durum. (Edit: Vatan'dan toplatırsanız, dediğiniz gibi yanlarında bulunun)
    Kişisel olarak İnventus'u tercih ederim. Eğer Vatan ile arada fazla fiyat farkı yok ise size de öneririm. Garantilik bir durum olduğunda, İnventus'a bilgi veriyorsunuz ve kargo ücreti ödemeden İnventus'a gönderiyorsunuz. Teknik destek konusunda ülkedeki sayılı firmalardan biridir. Kargo, servis işini birkaç gün geciktirse bile ürünün arkasında duran bir firma olduktan sonra sorun yok. Ayrıca Sanalmarketim de iyidir bu konuda (son zamanlarda okuduğum birkaç iade sorunu dışında)
    Sistemin son hali de gayet iyi :)
    quote:

Son hali:
    -MSI GTX970 GAMING GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı 1.249TL
    -ntel Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci 710TL
    -CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance LowProfile DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram 277TL
    -GIGABYTE Z97X-Gaming 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart 526TL
    -CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA 348TL
    -Samsung 120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD 245TL
    -WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk 159TL
    -PIONEER DVR-S21LBK 24X ± DOUBLE LAYER LABELFLASH SATA DVD YAZICI SİYAH 68TL
    Toplam fiyat: 3.586TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 25 Ocak 2015; 15:11:10 >

Hocam sakın vatandan almayın size şu kadar söylüyorum sistem toplama hakkında fikir almak için yaklaşık 1 saat boyunca konuştuk sonra o geçti ben istediğim parçaları söyledim r9 280x dual X koyalım dedim ( bunu 3 4 kez tekrar ettim ) sonra dedi r9 280 X koydum tamam dedi bi baktım kağıda r9 280 dual X koymuş sonra dedim zalman Z3 Plus Beyaz renk koyalım dedim sonra dedi şuanda stokta yok ama bir üstü yani " z5 MidT " var dedi sonra ben dedim z3 plus f / p ürünü onun için istiyorum dedim sonra dedi tamam z3 plus koymaya çalışıcam dedi sonra kağıda bi baktım z5 koymuş yani anlayacağınız vatanda geçiştirmek için satış elemanı koymuşlar bence inventustan alın ekran kartını hasar görmesin diye kutunun içine koyuyorlar onu kendin özenle koyarsın zaten inventus daha ucuz parçalara sahip şimdiden hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Hocam sakın vatandan almayın size şu kadar söylüyorum sistem toplama hakkında fikir almak için yaklaşık 1 saat boyunca konuştuk sonra o geçti ben istediğim parçaları söyledim r9 280x dual X koyalım dedim ( bunu 3 4 kez tekrar ettim ) sonra dedi r9 280 X koydum tamam dedi bi baktım kağıda r9 280 dual X koymuş sonra dedim zalman Z3 Plus Beyaz renk koyalım dedim sonra dedi şuanda stokta yok ama bir üstü yani " z5 MidT " var dedi sonra ben dedim z3 plus f / p ürünü onun için istiyorum dedim sonra dedi tamam z3 plus koymaya çalışıcam dedi sonra kağıda bi baktım z5 koymuş yani anlayacağınız vatanda geçiştirmek için satış elemanı koymuşlar bence inventustan alın ekran kartını hasar görmesin diye kutunun içine koyuyorlar onu kendin özenle koyarsın zaten inventus daha ucuz parçalara sahip şimdiden hayırlı olsun

Hocam teşekkür ederim fikriniz için. Bugün tekrar gittim vatana baya konuştuk adamla samimi bir şekilde. Sistemi gösterdiğimde zaten beğendiğini söyledi. Bir şey değiştirmeye çalışmadan direk sistemden toplayalım bakalım dedi. Baya soru sordum ama sağolsun sıkılmadan cevap verdi hepsine. Spec 2 almayı istiyordum ama orda görünce kasa çok ama çok ufak geldi, internette de zaten overclock için 650W önermiyorlardı öyle bir sistem için. Kasalara baktık, önerisinin haf 912 advanced olduğunu söyledi. Hani bazıları şikayet olarak yazmış zorla değiştirtiyorlar ellerindekileri veriyorlar diye, öyle bir şey olmadı. Sadece öneri olduğunu söyledi, hani ilerde üzülüp bana gelip niye bana bunu aldırdınız gibi şeyler demeni veya düşünmeni hiç istemem, içine hangisi sindiyse onu al dedi. Kasaya baktım ve baya sevdim, içime sindi yani. Biraz fazla para verdik ama ilerde komple yeni kasa almak zorunda kalmakdan iyidir Ekran kartı malesef burda yokmuş kargolatıcaklar, sistemi toplayıp her testini yapıp çarşamba veya perşembe günü vereceklermiş. Konuştuğum kişi hatta kendi toplayacağını ve ilgileneceğini söyledi. Bilmiyorum yani internette çok negatif yorum var ama çok ilgiliydiler, içim gayet rahat şu an. Umarım ilerde de bir sıkıntı yaşamam

Hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Son sistem biraz değişti altta resmini koyarım, fiyat tuzlu oldu biraz ama keşke demekten iyidir Sistem geldiğinde fotoğrafları ve testleri koyarım

2500-3500 TL arası sistem tavsiyesi(sistem toplandı)

Anakartı MSI gaming 5 aldım bu arada, çok uzun araştırmalardan sonra arayüz ve oc genie daha çok ilgimi çekti ve ekran kartı msi ken o da msi olsun istedim. Gigabyte bi türlü içime sinmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kisuke Urahara -- 25 Ocak 2015; 22:34:09 >

Hayırlı olsun dostum güle güle kullan, Gabe amca seni çağrıyor :)))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Hocam teşekkür ederim fikriniz için. Bugün tekrar gittim vatana baya konuştuk adamla samimi bir şekilde. Sistemi gösterdiğimde zaten beğendiğini söyledi. Bir şey değiştirmeye çalışmadan direk sistemden toplayalım bakalım dedi. Baya soru sordum ama sağolsun sıkılmadan cevap verdi hepsine. Spec 2 almayı istiyordum ama orda görünce kasa çok ama çok ufak geldi, internette de zaten overclock için 650W önermiyorlardı öyle bir sistem için. Kasalara baktık, önerisinin haf 912 advanced olduğunu söyledi. Hani bazıları şikayet olarak yazmış zorla değiştirtiyorlar ellerindekileri veriyorlar diye, öyle bir şey olmadı. Sadece öneri olduğunu söyledi, hani ilerde üzülüp bana gelip niye bana bunu aldırdınız gibi şeyler demeni veya düşünmeni hiç istemem, içine hangisi sindiyse onu al dedi. Kasaya baktım ve baya sevdim, içime sindi yani. Biraz fazla para verdik ama ilerde komple yeni kasa almak zorunda kalmakdan iyidir Ekran kartı malesef burda yokmuş kargolatıcaklar, sistemi toplayıp her testini yapıp çarşamba veya perşembe günü vereceklermiş. Konuştuğum kişi hatta kendi toplayacağını ve ilgileneceğini söyledi. Bilmiyorum yani internette çok negatif yorum var ama çok ilgiliydiler, içim gayet rahat şu an. Umarım ilerde de bir sıkıntı yaşamam

Hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Son sistem biraz değişti altta resmini koyarım, fiyat tuzlu oldu biraz ama keşke demekten iyidir Sistem geldiğinde fotoğrafları ve testleri koyarım

2500-3500 TL arası sistem tavsiyesi(sistem toplandı)

Anakartı MSI gaming 5 aldım bu arada, çok uzun araştırmalardan sonra arayüz ve oc genie daha çok ilgimi çekti ve ekran kartı msi ken o da msi olsun istedim. Gigabyte bi türlü içime sinmedi

Testleri bekliyoruz dostum. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schweitz -- 25 Ocak 2015; 22:38:52 >

• Çok teşekkür ederim

Gabe amca beni tanıyor zaten 300 civarı oyun var steam'de Kasa elime geldiği gibi hem fotoğrafları hem de oyunlardaki performansını vs. paylaşıcam bir sorun olmazsa, başka alacak olan varsa yardımım dokunur belki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.