Şimdi Ara

2500-3500 TL arası sistem tavsiyesi(sistem toplandı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İ7 4790k yı ne için almayı planlıyosun render işleriyle fln mı uğraşıyosun eğer uğraşmıyosan oyuna hiçbir artısı yok 4790k a yükseltmenin 4690k zaten akıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum acaba monitörün nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiRVeee

Kardeşim ben aynı sistemin sadece işlemcisini değiştirmeyi i7 4790k koymayı düşünüyorum. Kasa ve soğutucuyu biraz daha araştırdıktan sonra konuda açacam :) Ne diyorsun bu işe.
    Ve çok ses çıkartıyor mu kasa . Odadan uçak kalkmıyor inş :)

Ben baya memnunum sistemden kesinlikle öneririm. Dediğim gibi sadece rüzgar sesi gibi ses çıkıyor o kadar. Zaten ekran kartının fanları da belli bi dereceden sonra dönüyor (Sadece chrome vs. açık olduğunda hiç çalışmıyor 2 fan) o yüzden normal kullanımda sesi gayet düşük ve aynı zamanda iyi soğutuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Tiger-X

Dostum acaba monitörün nedir ?

Monitör olarak Philips 22PFL3403 modelini kullanıyorum. 1680x1050 destekliyor ama yetiyor şimdilik. İlerde daha iyi bir ekran almayı düşünüyorum, bu ekranla dual monitör yaparım muhtemelen

• Kisuke Urahara kullanıcısına yanıt
    Gerçekten 1080p bir monitöre geçmen çok iyi olur zamanında bende 1680x1050 kullandım gayet tatmin edici ama artık 4K'lar var 1050p biraz eski ve düşük kalıyor
  • Bu arada Windows Experience İndex ( windowsun puanlama sistemi) 8.1'de direk bilgisayardan ulaşılamadığından yok sanıyordum ama araştırınca cmd üzerinden buldum. Puanlar baya iyi

2500-3500 TL arası sistem tavsiyesi(sistem toplandı)

Ayrıca biraz kablo düzenlemesi yaptım anakartın önünü boşaltmak amacıyla, baya kötü görünüyordu. Anakarttan bağlantıları sökmeye çalıştım ama fazla güç uygulamam lazım sanırım riske atamadım zarar veririm diye

Önceki hali:
    Sonraki hali:

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.