Bildirim
2500-3500 TL arası sistem tavsiyesi(sistem toplandı) (4. sayfa)
Rolson 62917 Bıçak Seti, 17 parça, plastik kutu : Amazon.com.tr: Oyuncak
https://www.amazon.com.tr/dp/B000WDXMZ0
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kisuke Urahara
Çok teşekkür ederim
Gabe amca beni tanıyor zaten 300 civarı oyun var steam'de Kasa elime geldiği gibi hem fotoğrafları hem de oyunlardaki performansını vs. paylaşıcam bir sorun olmazsa, başka alacak olan varsa yardımım dokunur belki
Hocam PM'ye bakar mısın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim hayırlı olsun, anakartı keşke Giga yapsaydın, özellikleri çok daha iyi, bios'ta aynı zaten şuan tüm ürünlerde, yani kullanamam vs. gibi bir şey yok, inceleme bekliyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Kardeşim hayırlı olsun, anakartı keşke Giga yapsaydın, özellikleri çok daha iyi, bios'ta aynı zaten şuan tüm ürünlerde, yani kullanamam vs. gibi bir şey yok, inceleme bekliyoruz
Çok teşekkür ederim Hocam çok araştırdım neredeyse aynı gibi ikiside. Daha çok kişisel tercihe kaldı yani. Baktığım zaman msi anakartı gerçekten sevdim gerek arayüzü gerek görünüşü gerekse oc genie olması benim çok hoşuma gitti. Çevremde de kullanan varmış çok memnun olduğunu söyledi. Ayrıca ekran kartı da msi olduğundan anakartında msi olması daha mantıklı geldi, e öyle olunca da msi aldım gitti
@berkanenes
Çok teşekkür ederim Bilgisayar elime ulaştığı gibi fotoğraflarla performansını direk buraya koyarım ( eğer çalışırsa ) Monitör şimdilik bendekini kullanıcam çözünürlüğü 1680x1050 ama ekran büyük, işimi görüyor. İlerde kenara ayırdığım paralardan monitör de alabilirim
@Schweitz
Cevapladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kisuke Urahara -- 26 Ocak 2015; 11:39:25 >
-
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar dün elime geçti dünden beri başındayım İlk mesaja performansını screenshotlarla koydum. Hepinize çok ama çok teşekkür ederim yardımlarınız için İstediğiniz başka testler olursa çekinmeden söyleyin onları da koyarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kisuke Urahara -- 30 Ocak 2015; 18:39:18 > -
Hayırlı olsun sistem gerçekten süper oyunlardaki performans ınıda beğendim ama önemli olan şu programlarda test yapmak
Cinebench
3D Mark
Heaven Benchmark
Battlefield 4
Metro Last Light
Gibi benchmark ve oyun lar
-
sistemin hayırlı olsun elektrikler hiç kesilmeden kullan inşallah
ama şu sekilde bir hata var mağazalarda da alanlarda da sistemlere çok para veriliyor sadece sistemler değil elektronik ürünlere bizim türkiye şartlarında da heryerde aynı maalesef elektrikler çok anlık gidip geliyor buda elektronik cihazlara zarar veriyor
ama maalesef çok para verdiğimiz cihazların yanında 1 tane korumalı priz alınmıyor en kaliteli 5li korumalı priz abarta abarta yazıyorum 80 tl geçmez
korumalı priz deyip geçmeyiniz kesinlikle elektrikler anlık dalgalanmalarda cihazları korur
ben eskiden mağazalarda çalıştım bir çoğunda isim vermeye gerek yok sistemde de topladım satışta yaptım
vatan mağazası gayet iyidir genel olarak çünkü vatan personeli sürekli eğitim görür her zaman kendilerini geliştirmek zorundalar personelde müdürlerde ürün bilgileri iyidir
sistemini toplayan kişi zaten sana anlatmış ne yapacaklarını aklın kalmasın testleri yapacaklardır parçaları denerler sen daha sonra bir sıkıntı yaşarsan ister kendin götür ister kargoya ver sorun olmaz
iyi akşamlar biraz kafa şişirdim kusura bakmayın :)
tekrar hayırlı olsun
-
Hayırlı OLsun ... Güle Güle Kullan ...
Bende PC Almak İstiyorum Ama Toplama Ne Önerilir ?
Bu Arada MİNECRAFT Ta Oyun Performans Hakkında Bilgi Verebilirmisin ? -
Tekrardan hayırlı olsun kardeşim, kasa içi kablo düzenlemesini yaparsan daha güzel olur -
Hocam gerçekten süper değer metro last lightta cw sorunu var mı peki
Minecraft performansına gelirsek direk 300 fps lerde olur diye tahmin ediyorum . Zaten minecraft için bu kdr güçlü bir karta ihtiyaç yok r7 240 bile mc yi rahatça kaldıracaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: berkanenes
Minecraft performansına gelirsek direk 300 fps lerde olur diye tahmin ediyorum . Zaten minecraft için bu kdr güçlü bir karta ihtiyaç yok r7 240 bile mc yi rahatça kaldıracaktır.
Yok hocam hiçbir oyunda cw sorunu olmadı, rüzgar gibi ses geliyor kasadan sadece Fanların büyük olması da çok güzel, yüksek frekanslı rahatsız edici ses de gelmiyor kasadan.
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Tekrardan hayırlı olsun kardeşim, kasa içi kablo düzenlemesini yaparsan daha güzel olur
Çok teşekkür ederim Önce bi hevesimi alayım sonra sıra onda
@grischnackh
Elektrik kesilmelerinde sorunla karşılaşan parçalar harddiskler diye duydum, onların da buna karşı önlemi varmış zaten. Siz tam olarak neden önerdiniz? Cidden önemli bir konuysa alabilirim akım korumalı priz niye olmasın.
@Rapcd34
Ben eski notebook'um ile çok rahat oynuyordum minecraft. Şu anki kasamla notebook arasında inanılmaz bir fark var ve o kadar koyduğum oyun testlerinde alet daha zorlanmamışken minecraftın herhangi bir sorun çıkaracağını sanmıyorum Üyeliğimi hatırlarsam ve oynamak istersem indiririm sonuçları da buraya koyarım
-
Kisuke Urahara
iyi günler
akım korumalı prizleri biraz internette araştırabilirsin sadece bilgisayar için değil televizyon monitör yanı elektrikle çalışan her şey için kullanabilirsin benim ps3 salonum butun cihazlarda korumalı priz var abimin internet cafesi var ondada aynı şekilde şuana kadar hiçbir sorun yaşamadık mağazalarda çalıştığım dönemlerde her tv alana pc alana korumalı priz veriyorduk
Şöyle bir durum hiç bir firma elektrik arızalarını garanti kapsamına almıyor
elektriklerden dolayı bilgisayarların güç kaynakları etkileniyor en çabuk onlar bozuluyor güç kaynağı kalitesiz ise diğer parçalarda zarar görüyor
Ben sadece açıkladım ister kullanın ister kullanmayın yararıda zararıda size :) -
Anladım teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için Bunlardan bahsediyorsunuz değil mi?
http://www.vatanbilgisayar.com/spg3-b-5-5li-akim-korumali-priz-15m-siyah.html#genel-bakis
Ben pahalı olur sanmıştım da ucuzmuş baya. -
evet aynen onlar slink var benim ps3 salonunda yetiyor daha iyileride var tunçmatik öneririm -
quote:
Minecraft performansına gelirsek direk 300 fps lerde olur diye tahmin ediyorum . Zaten minecraft için bu kdr güçlü bir karta ihtiyaç yok r7 240 bile mc yi rahatça kaldıracaktır.
Teşekkürler :)
İYİ FORUMLAR .... -
Süper o zaman
hayırlı olsun çok güzel sistem olmuş -
quote:
Süper o zaman
Aynen Hatta işin en güzel tarafı ekran kartının fanları. Belli bir dereceye gelmeden hiç çalışmıyorlar ve soğutma sistemi çok iyi olduğundan yüksek dereceleri görmüyor hiç. İşlemcinin şu ana kadar gördüğüm en yüksek derecesi 62, ekran kartına bakmadım ama nadiren çalışıyor fanlar. Ses sorunu da böylece ciddi şekilde azalmış oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: JReis
hayırlı olsun çok güzel sistem olmuş
Teşekkür ederim hocam
-
Kardeşim ben aynı sistemin sadece işlemcisini değiştirmeyi i7 4790k koymayı düşünüyorum. Kasa ve soğutucuyu biraz daha araştırdıktan sonra konuda açacam :) Ne diyorsun bu işe.
Ve çok ses çıkartıyor mu kasa . Odadan uçak kalkmıyor inş :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X