Şimdi Ara

2500 Bütçe kamera tavsiyeleriniz ( Kompakt ilk tercih )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu forumdaki önerileri dikkate alarak d5200 almıştım. Malesef suya düşürdüm :) Ayrı bir başlıkta bunu tamir etmek için soracağım :)

Şimdi de daha kolay ayarlarla çok uğraşmadan geniş açı, zoom, renk ve netlik açısından kompakt kamera tavsiyelerinizi rica edeceğim...

p900 sx710 sx60 rx100 3

Bu makinalar arasında kaldım çok anlamadığım için. Almışken iyi bir makına almak istiyorum bütçe + oynayabilir.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Eğlence ve tatil amaçlı kullanacağım. Elimde 4k çeken aksiyon kamerası var bu yüzden kamera çekimi çok kaliteli birşey olmasına gerek yok. Olmasa bile olur. Fotoğraf çekimi çok önemli benim için...

Teşekkür ederim...

Saygılarımla
  • bu makianalar arasında karşılaştırma yaptığımda sony A6000 çok iyi duruyor? Sizce hangisi daha iyi? sizin önerileriniz nelerdir?
  • Fuji x70

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen bakıyorum teşekkür ederim
  • Olympus m10 ii bakabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunaydin inceliyorum tavsiyenizi tesekkur ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence de 6500 liralık makinadan daha iyi Olympus OM-D E-M10 Mark II
    http://fotoptik.blogspot.com/2018/01/canon-g1-x-mark-iii-alnr-m-g1-x-mark.html

ve ayrıca
    http://fotoptik.blogspot.com/2016/11/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-canon.html

Alınır... veya ilk 3'te düşünülür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 5 Ocak 2018; 9:26:53 >

• @jiddi tesekkur ederim bunlarada bakiyorum simdi a6000 ve rx100 4 ile bunlar arasinda kalsam hangisini tercih etmem gerekir almisken iyi birsey alayim diyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: exosmaster

@jiddi tesekkur ederim bunlarada bakiyorum simdi a6000 ve rx100 4 ile bunlar arasinda kalsam hangisini tercih etmem gerekir almisken iyi birsey alayim diyorum...

İkisi de iyi, a6000 biraz eski sadece.
    Yeri gelir a6000'in çektiği fotoyu aratır rx100 4 ama günümüz 2mp monitörlerinde, cep tellerde, instagramda falan için RX100 IV her işi bitirir a6000'den falan iyidir. Çünki lens derdi yok, a6000'i lens(ler) ile düşününce devasa olur RX100 IV'ın yanında mesela. Bir de RX100 IV'ın avantajı çok daha fazla oranda "an" yakalayabilmenizi sağlar. Lens tak çıkar yok, ufacık olması nedeni ile 7/24 yanında taşırsın. Çok önemli performans fotoları çekeceğim dersen ancak Sony a6000 veya işte üstü güncel modeller falan ihtiyacın olabilir. Onun haricinde RX100 IV bence çok iyidir.

• bu mesajinizdan sonra buyuk ihtimal cok buyuk bir degisiklik olmazsa yarin sony rx100 4 alacağım. Cok tesekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.