Şimdi Ara

2500 civarı oyun laptopu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok araştırdım. olması gerekenler:
    -gtx860m
    -ssd

fiyat 2500 civarı olcak.
    1800e asus gördüm gtx850 var o kart 860 dan baya kötü, ayrıca ssd si yok.

şu an seçeneklerim
    -monster abra 2499tl ama ssd sizmiş taktırman gerekiyomuş yani yaklaşık 2600 falanhttp://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464795&kat=6454&lang=tr-TR#.VLb4QEesX1o

-lenovo y5070 2450tl ssd si ve gtx860m ama 4 gb ram ve i5 işlemci sıkıntı gibihttp://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y50-70-core-i5-4200h-28ghz-4gb-500gbsshd-156-2gb-w8-notebook.html?srt=PU#genel-bakis

sizce hangisi olmalı? yorumlarınızı bekliyorum, veya başka daha uygun bi ürün varsa yazınız.

• Başka alternatifim yok gibi bu fiyat aralığında. Oyun için istiyorsan Asus veya Msi tavsiye ediyorlar. Monster hiç kullanmadım fakat gerek kasa kalitesi gerekse soğutma performansı olarak tavsiye etmiyorlar. Nette 2500 tl civarı 17.3 inch Msi gt70 görmüştüm fakat ekran kartı gtx 850m

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağol dostum, ama msi ne yazık ki o kadar ucuz değil. monster ben de hiç kullanmadım ama f/p iyi ondan dedim. lenovo y580 kullandım ve çok memnun kaldım. sanırım yine seçimimi lenovodan kullancam o zaman.
  • İ5li acer v nitro al 2500 e

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster gibi başka marka olan victor var, n11 sitesi üzerinden kampanya yaptı gtx860m ekran kartlı 2,500. 120gb ssd hediye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y50 + ram al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 acer vnitro 2500 lira ben onu almayı düşünüyorum özellikleri falan gayet iyi tam bilmiyorum eksilerini ama, görüntüsü falan çok hoş
  • Acer vn17 çok güzel ama core i5 var o fiyatlarda ve ssd yok.

Ama 2500 tlye core i7li ve ssdli victor g701 alabilirsiniz
  • tamam iyi de victor kullanan var mı sağlam mıdır iyi midir hiç de duymadım daha önce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.