Şimdi Ara

2500 TL Laptop Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar LoL ve Cs:Go tarzı oyunlar oynuyorum.bu fiyat aralığında full hd ve ısınma durumu az olan önerebileceğiniz notebook var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bakiniyorum. Guncel.
  • Yok mu hiç tavsiye hocam, bende bakınıyorum 2500 TL' ye kadar laptop. UP
  • bende bakıyorum güncel tutalım...
  • Msi cx62 veya lenovo ip510 bu civarda bu ikisi iyidir
  • Arkadaşlar bende 3 ay önce dell 7559 klasmanında notebook arayisindaydim.fakat yükselen dolar ve dusen taksit nedeniyle bu fiyat aralığına düsürdüm. Bu aralıkta

Lenovo ip510

Msi cx62

Asus k556q

Tarzında cihazlar var.

Lenovonun ısınma ve ışık sızması tarzında klasik sorunları olduğunu biliyorum.cok fazla araştırdım.cok şık kasası ve kaliteli bir ips ekrana sahip fakat bu sorunları biliyorken almakta pek mantıklı olmayacaktır.

Asus klasik k555 donanımına sahip.

Msi kasa olarak ortalama msi kasalarindan 1 tık dusuk diye biliyorum.fakat işlemci yönünde acer vn7 792g gtx960mli notebookla aynı işlemciyi barındırıyor . Oyun olarak genelde league of legends,cs go ve battlefield , fm tarzında oyunlar oynayacağım için gayet yeterli olacağını dusunuyorum.surekli takipteyim ancak bu aralıkta msi en iyi tercih gibi duruyor.

3 ay önce dell 7559u 9 ay taksitle ayda 400 tl gibi bir fiyata edinebilecekken şuan daha alt seviyelerinde bir bilgisayarı 6 ay taksitle ayda 400tl ye edinebiliyoruz.

Araştırmalarınizin sonucunu paylaşın burada.ortak fikirler uretebiliriz.

Ayrıca asus x550vx_277dmc modelinde 2800tl civarında fakat klasik asus kasası.bir de plastik diye biliyorum.gtx950m ve i7 6700hq işlemciye sahip bu bilgisayarda dusunulebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALSancakTr -- 29 Aralık 2016; 4:30:38 >

• Takipdeyim...
  • Asusun o kasasını sevmiyorum hocam.butun arkadaşlarımda aynı bilgisayar var.kasa kaliteli olabilir fakat ben farklı birşey olsun istiyorum.kendime alınca sanki onunkileri kullanıyormuş gibi bi his oluşacak.

Gtx950m kartlı önerebileceğiniz var mı?
  • ALSancakTr A kullanıcısına yanıt
    O zaman gtx 960 lı

Firelord 7566 alabilirsin
  • Casper c810 bi bak derim casper alınır mı diyenlere kulak asma arkadaşım aldı biri asus r510 aldı diğeri c810 asusta güya ıcecool var ikisinde gta5 i açıyoruz asus yanıyor. 2012 öncesi olsa bende casper yanlısı bi insan değildim,fakat çok değişmiş al kullan kardeşim sorunsuz
  • 2000-2500 arası sınırım var maalesef..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.