Şimdi Ara

2500 TL'Ye Kadar Telefon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eski telefonum olam Vestel V3 5040 anakart ve ekran kırılması sebebiyle bozuldu.
    Bu sebeple yeni bir telefon arayışına girmiş bulunmaktayım . Lakin piyasada o kadar çok telefon var ki insanın aklı şaşıyor. Acaba "Onu mu alsam yoksa bunu mu alsam?" diye. düşüncemde şudur ki; Bir kere alayım uzun süre kullanayım.
    Sizden ricam bana bu konuda yardımcı olmanız.
    Gelelim telefondan beklentilerime;

1. İlk olarak en dazla 2500 TL'ye kadar olacak aslında 2000 ve altı iyi olur ama eğer telefon çok iyiyse biraz üstüne çıkabilirim
    2. Uzun ömürlü olacak.Yani sağlam, dayanıklı olacak. ;Yere düştüğünde ekran kırılmayacak hemen. yada içindeki zımbırtılar kopmayacak. Bir kaç düştüğünde kopabilir onda sorun yok. Eski telefonu ben 3 yıldır kullandım mesela ama içindeki anakartın parçası nasıl kırılır anlamadım. Telefoncu onlar zaten ince bir kabloyla bağlantılı gitti mi pek düzelmez demişti.
    3. İşlemci ve rami iyi olsun . Donma kasma felan olmasın. Çok fazla oyun oynayan biri değilim zaten ama bu demek değil ki telefonda oyun oynamayacağım.
    4. Fotoğraf çekimi ile pek bi alakalı değilim telefonda. Zaten onun için ayrı bir Canon marka Fotoğraf makinem var. Kamerası pek önemli değil yani.
    5. Telefon Android sistemli olsun. Iphone marka telefon önerisi istemiyorum. Neden bilmiyorum ama o telefonları bir türlü sevemedim.
    Yukarıdaki beklentilerimin dışında başka ne özellikler aranır bilemiyorum. Sadece kaliteli olsun, güncel olsun, uzun ömürlü olsun yeter bana. Bazı sitelerde NFC, kızılötesi vb özellikleri sıralamışlar ama onlar da bir telefonda olması çok önemli mi bilemiyorum.

Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim açıkçası. Telefonu bu hafta içine almayı düşünüyorum

Şimdiden herkese teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nepakki -- 26 Aralık 2019; 22:25:39 >

nepakki bu mesajı paylaştı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.