Şimdi Ara

2500 TL'YE OYUN LAPTOBU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben devletten burs alıyorum 3 ayda 550 tl yılda 2200 tl. mart ayına 1100 TL Olucak bu paraya gta 5'i kaldırabilecek bilgisayar için ne kadar beklemem gerekiyor? 2500 TL'ye oynayabilirmiyim?Bu Arada bilgisayar için gerekirse 10 yıl beklerim yani bekleme süresi çok önemli değil istediğim gta 5'e mod yükleyince de kaldıracak bilgisayar.Masaüstü ya da diz üstü çok fark etmiyor ancak laptop olursa daha iyi olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda_16_ -- 11 Şubat 2017; 15:39:58 >

• Masaüstü, laptop farketmiyorsa ki kesinlikle dışarda vb kullanma ihtiyacı doğmadıysa, zaten lisedesin heralde o bursu aldığına göre üniversitede şehir dışı niyetin yoksa masaüstü topla. Forumda konusu var 2017 Q1 diye 1600-1700tl'ye kasa toplamak için, geri kalan bütçeyede bir monitör,klavye,mouse filan alırsın.
  • yalnız ben toplama değil direk marka almak istiyorum tavsiyen varsa link atarmısın?
  • Arda_16_ A kullanıcısına yanıt
    birde mousem ve klavyem var
    Direk marka almanın mantığı nedir ki? Zaten marka alacağın masaüstünde sadece kasa üzerinde o markanın ismi yazacak içinde ki hiç bir şeyi o üretmemiş olacak. Markalı alacağın bir pc'nin özelliklerine bak git aynısını kendin al ve daha ucuza al.
  • bana başka birisi sistem toplamakla uğraşma direk yeni bilgisayar al demişti ondan dolayı,bu koularda çok bilgim yok
    Açtığın konulardan birine yazmışlarda onu senin şuanki sistemini update etmekle uğraşma direk sıfırdan topla anlamında demişler. Şuanki sisteminin parçaları çok eski güncel oyunlara hiç biri dayanmaz yeni sistem kur anlamında söylemişler, yani git markalı al anlamında değil.

Sana söylediğim 2017 Q1 konusuna git paran olunca ordaki ürünleri al ek olarak birde monitör alırsın yoksa sonra istediğin oyunu oyna
  • peki teşekkür ederim :)
  • Modlu gta 5 oynamak istiyorsan grafik kartın en kötü Rx470 veya gtx1060 3gb olmalı. Misal gtx 970 bu kartlar ayarında ve toddyhancer modda orta-yüksek ayarlarda 40 fps civarı çalışıyor. İşlemcin de İ5 4460 veya fx8350 gibi olmalı. 1800- 2000 lira arasına ikinci el herşeyiyle toplarsın. İyi kalitede oynarsın ama bu şekilde toplarsan. Ya da sıfır toplarsın orta ayarlar da oynarsın mod yükleyince de kasabilir biraz ama oynatır. Gtx1050ti, i3 6098 veya pentium tabanlı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm anlamıyorsun demek. İkinci ele bulaşma o zaman. Topla 2500 liranı. Hatta tl olarak biriktirme Türkiye'de ne olacağı belli olmaz burs yattıkça çek, dolar al koy kenara. Bundan bir sonraki Haziran tekrar konu aç yardımcı olalım.

• Rokie T kullanıcısına yanıt
    ŞİMDİ ÇOK SAÇMA BİR SORU OLABİLİR AMA SENİN YAZDIĞIN PARÇALARIN HEPSİNİ İNTERNETTEN ARAŞTIRIP TOPLAYACAĞIM ÖYLE Mİ?
  • Anladığını varsayarak söyledim. Her parçayı alıp kendin birleştirip, çalışan bir sistem haline getirebilirsin. Youtube bununla ilgili rehber videolarla dolu. Çokta basit bir işlemdir. Aynı yemek yapmak gibi. Tabi herkes yemek yapmayı bilmek zorunda olmadığı gibi bu işleride yapmak-anlamak zorunda değil. Bu sebeple bu donanımları satan mağazalar sattıkları ürünleri senin yerine ücretsiz bir araya getiriyorlar. Sen yeterki bütçeni ayarla. Bunları yapan ve satan en ucuz yerleri bulur yönlendiririz seni.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.