Bildirim
2500 ytl 42 inç tv almak istiyorum lütfen yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sony Bravia 40D3500 , herkes bu televizyondan çok memnun özellikle fiyatına/performans olarak. 40 inç, full hd , 16000 dinamik kontrast , fiyatıda 2700 civarlarında. -
Bugün Tgar reklamlarında gördüm.Samsung 40F86 3200 gibi bir rakamdı.Bence biraz yükselip bunu alın. -
quote:
Orjinalden alıntı: Hindi
Sony Bravia 40D3500 , herkes bu televizyondan çok memnun özellikle fiyatına/performans olarak. 40 inç, full hd , 16000 dinamik kontrast , fiyatıda 2700 civarlarında.
Bazen denk geldikçe bu görüşümü tekrar etmekte fayda görüyorum; Crea, Vestel vb. dahil, Samsung, Sony vb. dahil, bugüne kadar (teknik arıza yaşanması haricinde) bir Tv alıpta memnun değilim diyeni görmedim. Bu kadar para verildikten sonra genelde olumlu cümleler yazılır. Bunu "bilerek yanlış yönlendirme yapılıyor, aslında kimse memnun değil" anlamında söylemiyorum tabi ki.
Dolayısıyla fiyat aralığı belirlendikten sonra, farklı modeller hakkında görüşler okuyup, mağazalarda cihazları yakından görmek en doğru kararı vermenize çok yardımcı olur.
quote:
Orjinalden alıntı: yscakal
Bugün Tgar reklamlarında gördüm.Samsung 40F86 3200 gibi bir rakamdı.Bence biraz yükselip bunu alın.
Tgar.com.tr'de ana sayfadaki ilanın sol altında 01-04 Mayıs tarihleri arasında geçerlidir yazıyor ve web sitelerinde Lcd Tv bölümünde Samsung marka olarak bile seçilemiyor. Ancak bugün hala görüntülendiğine göre telefon ile sormakta fayda var. Bu arada, fiyat gayet güzel.
-
sayın yilmaz66,
2500ytlgibi bir rakama birsürü markanın 40-42 inç civarında lcd ve plazma modelleri mevcut..
yukarıda signorenin belirttiği gibi,teknik arıza dışında aldığı üründen memnun olmayan yok gibi..ben zaten belli fiyat aralığındaki bütün ürünlerin birbirine çok yakın olduğunu düşünüyorum,o sebeple lcdmi plazmamı kararını verip,ödeme şeklini tipini özelliklerini beğendiğin herhangi bir paneli gönül rahatlığıyla al...ben eğer 40-42inç alacaksan 2500den daha yukarılara çıkmanı önermem..saygılar.. -
Bence bir süre daha bekle avrupa şampiyonası için çok güzel kampanyalar yapılacağı söyleniyor bekleyelim ve görelim -
40M87BD'ler şu anda 2500 ytl civarında. Yeni seriler çıktığından fiyatlar da düştü. Bu fiyat aralığında alternatif çoğaldı haliyle. -
bende aynı konuyu açmıştım benimki kilitlendi bu konu niye kilitlenmiyor -
Toshiba'nın yeni xf serisi giriyormuş piyasaya, göz atmanı öneririm. Dün gittim görüştüm, aksilik çıkmazsa 37" inde gözüm var -
Burada benim tercihim sony 40v300 veya samsung 40m87bd olabilir ürünlerin özellikleri çok güzzel...... -
sizce ben 42'' tv mi alayım yoksa projeksiyon mu? film izlemek için. -
arkadaşlar konuyla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim forumdaki arkadaslar satesinde kafamda iki fikir oluştu samsung m87 ve sony d 3500 şu an ikisi arasındayım bu ikisi için sizce hangisi uygun -
40M87BD Daha iyidir, D3500 de yakin baslanilacak Karasal Dijital yayin icin Optik cikis yok. D3500 de daha akici bir goruntu var. D3500 de televizyon kayan Alt yazilari ya da cnbc-e deki hisse bilgilerini gosteririken d3500 sanki biraz daha adami sasi yaparcasina duraksiyor... -
quote:
Orjinalden alıntı: yscakal
Bugün Tgar reklamlarında gördüm.Samsung 40F86 3200 gibi bir rakamdı.Bence biraz yükselip bunu alın.
Tgar daki kampanya gayet mantıklı gibi görünüyor? eğer rakamsal değer fazla rahatsız etmiyecekse kesinlikle bu cihaz alınmalı ama yerine SAMSUNG LE-40M87BD super clear lcd paneli ile iyi sonuçlar vermekte sizin istemiş olduğunuz rakam aralığında da bu cihaz gayet iyidir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X