Şimdi Ara

25000 - 35000 arası Dizel 0 araba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araba almayı planlıyorum. Benim öncelikli sıram aşağıda ki gibi.

1 Seat Ibiza Sportourer 1.2 lt TDI CR 75Hp 35.500 Yakıt Tüketimi Ortalama: 3,9

2 Volkswagen Polo 1,2 TDI 75 Ps 34.500 Yakıt Tüketimi Ortalama: 3,8

3 Yeni Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel - 75 HP 35.000 Yakıt Tüketimi Ortalama: 4,3

4 CLİO GRAND TOUR 1,5 dCi 65 bg Authentqiue 33.500 Yakıt Tüketimi Ortalama: 4,6

5 Fiat GRANDE PUNTO 1.3 MULTIJET 75 HP 30.000 Yakıt Tüketimi Ortalama: 4,5

Özellikle Seat Hakkındaki Yorumlarınızı Çok Merak Ediyorum..

• Para yönünden sıkıntınız yoksa, bence burada alacağınız en iyi araç çok kişininde aynı şeyi söyleyeceği Polo 1.2 TDI olacaktır. Sık sık araç değiştirme huyunuz yoksa, yıllarca keyifle binersiniz, satarkende kolay satar, çokta değer kaybetmezsiniz.

Corsa ile Puntoyu baştan eleyin, CLIO da bence o parayı haketmiyo, geriye Seat kaldı :)

Bence iki araçta aynı, Polo satarken biraz daha kolay satılır, Seat a göre daha az değer kaybeder diye düşünüyorum. Ayrıca Seat' ın tasarımını pek sevmedim.

Tercih ikisinin arasında olmalı bence. Zaten sizde az çok öyle düşünmüşsünüz.
  • Ben de bu araçların sürekli ikinci elini araştırdığım için kendimce birşeyler söyleyim.

5-Fiatlara hala uzağım. Bana hala sağlam gelmiyorlar. (eski kafalılık mı dersin bilmiyorum işte)
    4-Canları sıkıldıkça zam yaptıkları için seçenekler içinde clio "çok yakan araç" modunda şu an.
    3-Ben de şu an corsanın eski kasasını almak için uğraştayım. Eski kasa için sürekli problemli diyorlar. Ama yeni kasa için bir şey duymadım bunu bilen başka arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur.
    2-Polo için tamamen boş diyorlar. Yani tekerlek+kutu şeklinde. (bu benim yorumum değil ben bu kasayı görmedim)
    1-Bu bence içlerindeki en iyi seçenek. Sadece satması zor. Çoğu zaman corsayı satabileceğin sürenin 2 3 katı süre bekletir seni

Kötü yanlarını yazmaya çalıştım. Yanlışlarım olabilir sadece yardımcı olmaya çalıştım.

Bana sorarsan, uzun zaman kullanacaksan ibiza almalısın. Zaten poloyla aynı altyapı. Onun biraz daha donanımlısı. Hem inanılmaz derecede az yakıyor. Motor yeterli mi diye düşünme sürenler yettiğini hatta arttığını söylüyorlar

• bende ibiza yı çok beğeniyorum ama ibizayada çok yabancıyım. Mesela Alman-İspanya ortak yapımı olduğunu daha yeni öğrendim. Ben Alman yanlısıyım. vW çok pahalı mağlesef. bu nedenle İbiza ön planda ama, İbiza hala ?
  • Hyundai Era'yıda listeye dahil edin derim. 2004'de sıfır araç alacağım zaman araştırdık (fiesta, ibiza, corsa, getz, polo arasında kalmıştık) maddiyat ve aracın görünüşünden dolayı benzinli Admire aldık, geniş rahat bir araçtı. 2007'dede çalıştığım şirket dizel era verdi şu anda 60000 km oldu, kesinlikle tavsiye ederim. 1500 CC 110 beygir olduğunu unutmayın

1) Deneme sürüşü yapmadan araç almayın biz 2004'te fiesta almak için gittik deneme sürüşü yaptım uğultu ve araç içinin darlığından dolayı vazgeçtik

2)Eğer evliyseniz ve çocuğunuz varsa hatchback araba düşünmeyin.
  • İçlerinden sadece corsayı kullandım gayet ekonomik ve konforlu bir araç
  • Seat Hakkında bilgisi olan yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ford Fiesta 1.6 95 PS TDCİ yi tavsiye ediyorum ben..

Bu araçlardan daha az yakıt tüketimi bulunmakta (Polo TDI ile aynı olabilir) .. Fordun son nesil olarak ürettiği TDCİ motor.. 1.6 90 lık olanlarla karışmasın bu 1.6 95 ps E5 normuna sahip olan yeni motor..

Performans olarak diğerlerinden çok daha üstün 2 gün sonra 60-70 bg lik dizel bi araçtan bıkarsınız .. Heleki rampada,sollamalarda Pişman olursunuz..

Fiesta Titanium donanım olarakta bu araçlardan daha donanımlıdır,Genel araç kalitesi konusundada Fiesta,Polo ve Corsa ayrı gruplanır diğerleri ayrı gruplanır diye düşünüyorum.

Mutlaka test ederek alın aracınızı.. Şimdiden hayırlı olsun.
  • Kimse yazmadan ben yazayım bari. Dizel araç için 35 bini gözden çıkarıcak olsam tercihim Kia Ceed Cool olurdu 34-35 bin arası bir fiyata alırsınız...
  • Benzinli fiyatına satılan dizel Linea.
  • bence 2 sinden birini tercih edin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

bence 2 sinden birini tercih edin derim.

Ama corsa daha ön planda ben,m için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 1 Mart 2011; 19:14:19 >
  • dostum linea 1.3 sıfır fiyatları çok uygun, sıfır aracın yerini hiç birşey tutmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: shanke

dostum linea 1.3 sıfır fiyatları çok uygun, sıfır aracın yerini hiç birşey tutmaz bence

Formdaki bir dost Linea dizeli 30.000 TL fiyata aldığını yazmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezginaydogan

quote:

Orijinalden alıntı: shanke

dostum linea 1.3 sıfır fiyatları çok uygun, sıfır aracın yerini hiç birşey tutmaz bence

Formdaki bir dost Linea dizeli 30.000 TL fiyata aldığını yazmıştı.

liste fiyatı - pazarlıkla ne olur bilmiyorum
    4K ACTUAL 1.3 MULTIJET 90 HP 29,130
  • kesinlikle linea suan en hesaplisi tabi icinize sinerse fiyatina gore en iyi arac o fiyat in kalitesi cok iyi degil belki ama fransizlardan cok ote oldgunu dusunuyorum.
    suana kadar albea punto astra H pegeot 308 suanda bu var kullandim punto 4 yasina geldiginde bizim 2 yasindaki peugeot kadar eskidi . kesinlikle sana kullanici tavsiyesi olarak soyluyorum fiyat fransizlardan ilerii almanlardan belki o kadar degil ama kesinlikle gerisindede degil. daglar kadar.
  • parçası uygun fiyatlı, servisi bol, tabi kalitesi o kadarda iyi değil ama sahibini üzen bir araçta değil.
    @Reanimateninde dediği gibi fiyatına göre en alınası araç benim gözümdede. Linea 1.3 dizelin içine oturdum plastiği fena değil, motorunda çok performans bekleme, ama 90hp herşeyiyle yeterli, birde benzin istasyonuna 900-1000km sonra girerek yüzünde alıcak gülümseme ifadeside cabası:)
  • Linea baktım ama ben fiat yanlısı değilim eğer bir alman alamazsam fiatı düşünüyorum. Öncelikli olarak Seat ama şimdi yeni citroen c3 e baktım oda hoşuma gitmedi değil.

YENI C3 1.4 HDi ATTRACTION 33.000 tl Ortalam yakıt: 4,3 lt
  • Birde hep şuna dikkat edin derler; dışarıya çıktığınız da caddede, sokak da en çok hangi arabaları görüyorsanız onu almanız sizin için daha iyi.. Bu bana mantıklı geldi ama etrafımda hundai accent ve symbol mevcut eskiden heryer palio ide şimdi ise her yerde bunlar var.
  • fransizdan uzak dur ya japon ya alman olmadi italyaan fiat ... inana bana peugeot kadar dandik arac kullanmadim.
    suan rusyadayim mazda 3 var bende turikiyede peugeot ... yemin ederim aractan ses gelmiyor mazdadan peugeot tan :S aman allahim ... heryeri dokuluyor mazda 2007 peugeot 2009 allah korusun fransizdan herkezi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.