Bildirim
25000 tl ye kadar araç alımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı konu benim içinde geçerli mesajım bulunsun -
civic
-
Civic vtec alınır.Paşa paşa binilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: aktas18
günaydın herkese..
mazda 3 2004 2005 dynamic
seat leon 2006 stylance
honda civic vtec 2003 2005 es
golf 5 2004 2005 midline
sizce hangisini almak daha mantıklı.Leon buldum 2006 sunrooflu sty kazasız ederi nedir sizce 26750 yazmıs .
yakıt tüketim vede servis&bakım masrafları bakımından nasıllar? -
İçlerinde Honda Civic en mantıklısı. -
biniciyseniz laguna privilege -
aslında civic banada mantıklı geliyorda hep yuksek km lerde karsıma cıkıyor.Bu arada tramerde orda sigortada hatasız gozuken leonda kaputla bagaj kapağı değiştirmiş adam kendisi söyledi. 2 tane mazda 3 baktım onlarda hasarlı cıktı . Biraz uğraşcaz gibi gözüküyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gssn
quote:
Orijinalden alıntı: aktas18
günaydın herkese..
mazda 3 2004 2005 dynamic
seat leon 2006 stylance
honda civic vtec 2003 2005 es
golf 5 2004 2005 midline
sizce hangisini almak daha mantıklı.Leon buldum 2006 sunrooflu sty kazasız ederi nedir sizce 26750 yazmıs .
yakıt tüketim vede servis&bakım masrafları bakımından nasıllar?
bu arabaların hiç brisine birkere lpg siz binilmez ,çok yakarlar . bakım masrafları olarak net bir şey söyleyemiyorum .Asagı yukarı benzinde kaç litre yakıyorsa lpg de de o kadar litre yakıyor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktas18 -- 26 Ağustos 2013; 13:51:50 >
Honda Civic , Vw Golf , Seat Leon
Tasarım olarak sorarsan ; Seat Leon
Az yaksın diyorsan ; Honda Civic , Seat Leon.
Konfor istiyorsan ; Honda Civic , Seat Leon , Vw Golf. -
Civic bir adım önde 2.eli dert değilse m3 de olabilir
kimiside diyorki 1.6 golfteki leonda motor gucsuz . punto corsa polo temiz dizel bulursun. Ben zaten 2004 1.4 poloyu sattım . bi kere b sııfı araba almak istemiyorum . konfor sürüş yolda gidiş bu yukarıdaki arabalar kat kat ustun . Hayırlısıyla bulurum bir tane baktığım arabaların linklerinede bilgisayar başına geçtiğim zaman atarız değerlendiririz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X