Bildirim
25000 ytl ye alınabilecek en iyi araba?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
senin için önemli olan kriterleri yazarsan ve düşündüğün model-motor hacmini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
ama benim 25.000'im olsa yeni kasa opel vectra,mazda 3 veya nissan primere alırdım -
quote:
Orijinalden alıntı: er9en
senin için önemli olan kriterleri yazarsan ve düşündüğün model-motor hacmini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
ama benim 25.000'im olsa yeni kasa opel vectra,mazda 3 veya nissan primere alırdımquote:
Orjinalden alıntı: er9en
ama benim 25.000'im olsa yeni kasa opel vectra,mazda 3 veya nissan primere alırdım
+1000000
-
arabanın konforlu olmasını istiyorum yaktıgı yakıt o kadar onemlı degıl benım ıcın cunku ok adar cok kullanmıycam ama ole abartılı da yakmasın arabanın motor gucu kasayı kaldırsın yeter benım ıcın hangı arabalrı onerırısınız?quote:
Orijinalden alıntı: kirallarvadisiquote:
ama benim 25.000'im olsa yeni kasa opel vectra,mazda 3 veya nissan primere alırdım
+1000000
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: er9en
ama benim 25.000'im olsa yeni kasa opel vectra,mazda 3 veya nissan primere alırdımquote:
25 e yeni kasa vectra alınabiliyor mu? Yoksa Astramı demek istedin?Varsa eğer süper 0 ı 36 milyar 2. el de 25 varsa çok iyi...
-
quote:
Orijinalden alıntı: antiochosquote:
25 e yeni kasa vectra alınabiliyor mu? Yoksa Astramı demek istedin?Varsa eğer süper 0 ı 36 milyar 2. el de 25 varsa çok iyi...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: antiochos
quote:
1.6 comfort unu veriyolar o paraya 2004 model feklan.hatta dahada aşağı veren var.
arkadaşta düşünüyo ama hep o motor o kasayı taşırmı düşüncesi var.
-
25'e güzel bir Nissan Almera alabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: antiochosquote:
Alıntıları Göster
-
kasası değişti almera tarih oldu.quote:
Orijinalden alıntı: VEDAT_06
25'e güzel bir Nissan Almera alabilirsin.
Alıntıları Göster
-
Kullananlara göre o motor o kasayı gayet iyi taşıyormuş...quote:
Alıntıları Göster
0-100 12.5 sn. mi neymiş iyi yani... -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: VEDAT_06
o paraya primera var
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2120915
-
2004 Kia Rio'ya benzetmişler.quote:
Orijinalden alıntı: antiochos
Kullananlara göre o motor o kasayı gayet iyi taşıyormuş...
0-100 12.5 sn. mi neymiş iyi yani...
Alıntıları Göster
Almera böyle olduysa, desenize, 1 araba daha eklendi. yani yeni modeli eskisinden daha çirkin olmuş.
Rio'ya çirkin demek istemiyorum. Yalnız önceki Almera'lar çok daha güzel, güçlü ve oturaklı görülüyordu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: JackDanielsquote:
o paraya primera var
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
quote:
o paraya primera var
Primera da çok iyi, inceledim 2004 model 34 plaka, fena değil gerçekten.
zaten Primera gibi birkaç araba var; ya çok seviliyor ya çok itici bulunuyor.
-
opel vectra ıyı bır secım olabılır benım ıcın acaba bu arabayı kullanan arkadaslar varsa yardım ederlerse sevınırımquote:
Orijinalden alıntı: VEDAT_06quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
quote:
o paraya primera var
Primera da çok iyi, inceledim 2004 model 34 plaka, fena değil gerçekten.
zaten Primera gibi birkaç araba var; ya çok seviliyor ya çok itici bulunuyor.
Alıntıları Göster
-
Arabalardan en cok opel ıcın sıkayet war sikayetvar.comda bu konuda opel kullananlar ne dıcek yardım beklıyorumm?yada baska hangı arabaları onerebılırsınız bana?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut1987 -- 13 Şubat 2006 22:46:24 > -
Opel'den uzak dur derim. Opel'in en sağlam arabası 1995 ilk Vectra'lardı. Gerisini sen düşün.quote:
Orijinalden alıntı: Aykut1987
Arabalardan en cok opel ıcın sıkayet war sikayetvar.comda bu konuda opel kullananlar ne dıcek yardım beklıyorumm?yada baska hangı arabaları onerebılırsınız bana?
Bence HB bir full bir Corolla ya da Focus Ghia al derim. -
vectra nın bı resmıne bakıp dıgerlerıne bakınca ınsan vectra cok daha ıyı dıo ama benım ıcın cok sorun cıkaran bı araba olmaması cok onemlı cunku zaten o kadar ok kullanmıycam bıde aldıgım zaman en az 5 sene kullanmak ıstıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Sportivo
Opel'den uzak dur derim. Opel'in en sağlam arabası 1995 ilk Vectra'lardı. Gerisini sen düşün.
Bence HB bir full bir Corolla ya da Focus Ghia al derim.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut1987 -- 13 Şubat 2006 23:49:15 > -
0km 1,4 benzinl polo al bence 25 e stil paketli bence yada golf 4 al temiz 100.000i geçmemiş 3-4 yaşında filanquote:
Orijinalden alıntı: Aykut1987
vectra nın bı resmıne bakıp dıgerlerıne bakınca ınsan vectra cok daha ıyı dıo ama benım ıcın cok sorun cıkaran bı araba olmaması cok onemlı cunku zaten o kadar ok kullanmıycam bıde aldıgım zaman en az 5 sene kullanmak ıstıyorum
Alıntıları Göster -
bence 307,206,opel astra,fiat palioquote:
Orijinalden alıntı: rst82
0km 1,4 benzinl polo al bence 25 e stil paketli bence yada golf 4 al temiz 100.000i geçmemiş 3-4 yaşında filan
Alıntıları Göster
başka çare yok -
opel kullanan arkadaslardan hala cevap beklıyorum arabalarından memnunmular gercekten ınternette yazdıgı kadar opel sorunlu bır marka mı?quote:
Orijinalden alıntı: Death_Hunter
bence 307,206,opel astra,fiat palio
başka çare yok
Alıntıları Göster -
bu forumda kimse yenı kasa opel vectra kullanmıo galıba kullanan varsa yarıdm edebılır mı?
Benzer içerikler
- lastik tamir kiti lastiğe zarar verir mi
- arabanın altını vurdum su akıyor
- i20 1.4 crdi
- subap ayarı fiyatı
- subaru xv yakıt tüketimi
- yeni renault 5
- aurus araba
- renault 2. el fabrika
- yeni passat 2024
- byd 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X