WQHD 2K İtopya 2500tl Amazon 2800TL https://www.amazon.com.tr/dp/B089SQ5L6T/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabt1_dlC_AiAUFb8DX62C3 Ayrıca asus para iadesi kampanyasınsan faydanabilir 190tl iade veriyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratos49 -- 22 Kasım 2020; 10:58:36 > |
2500TL - ASUS TUF GAMING 27' VG27WQ1B 165Hz 1ms WQHD Kavisli
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MasterLokiAyni monitör değil hocam
-
Aynı model değil.
-
Monitör halkında bilgisi olan ya da bu fiyat bandında (3.5k maksimum) Farklı bir monitör önerebilecek var mı? -
amazon itopya fiyatına çekerse alabilirim fakat itopya güven vermiyor
-
Almıştım bitane itopyadan. bu fiyata 27" 2K alternatif yok -
Amazon itopya fiyatını verirse alırım . -
Evet farkettim aynı değilmiş 1k diğeri bu 2kymş :)
-
Panel Tn galiba. -
VA
-
MSI 27" OPTIX MAG272QP
Varda satıp bu monitörümü alsam diye düşünüyorum. -
Dört model dışında monitörler hakkında bilgim yok maalesef. Onlar da almayı düşündüğüm modeller olduğundan ve internetten edinebildiğim kadarıyla okuduğum yorumlar.
Itopya'nın kampanyasına yetişemedim, Amazon'dan aldım.
-
Evet alıpta ürünü kargoya verilen var mı ? Cumartesi almıştım hareket yok.
-
Geldi bugün benimki. 1 adet ölü pikselim var ama yapacak bir şey yok kullanacağım artık :)
-
Hayırlı olsun. Vaktiniz ve arzunuz varsa şöyle bir inceleme yazısı, hatta mümkünse fotoğraf/video falan paylaşır mısınız? Amazon'dan aldım, kargoya hâlâ verilmedi. İade şansımız var tabiî ama bu 1B modeli birkaç aylık bir model olduğu için net olarak bilgimiz de yok. Türkçe daha da kısıtlı hâliyle.
-
İyi günlerde kullanın cashback i unutmayın. Ben cumartesi sipariş vermiştim faturalandırma pazartesi olabilir dedi müşteri temsilcisi. Eğer öyle olursa cashback güme gidecek. Siz ne zaman sipariş vermiştiniz ve faturalandırma tarihi siparişiniz ile aynı tarihte miydi ?
-
Fatura dalan yok ortada hala hocam:) öyle birşey yapamazlar tamam 7 gün içinde kesebilir ancak satın aldığım tarihi girmek zorunda.
-
Hocam monitörü bile çok kullanamadim inanın yoğunluktan. Ama fırsat bulursam seve seve tabi.
-
Bekliyoruz hocam. Acelesi yok, sağlık olsun.
Benzer içerikler
- epson l3260 yorumlar
- deepcool morpheus
- terabox güvenilir mi
- msi shout out
- piranha 7656
- telegram indirim kanalları
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X