Şimdi Ara

2500TL yi aşmayan çamaşır makinesi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fiyat olarak 2500 TL yi geçmeyecek bir çamaşır makinesi almak istiyoruz. Forumda baya araştırdım. Ancak geçen sene öneriler modellerin satışı bu sene maalesef yok veya ben bulamadım.

Özellik olarak beklentilerimiz:
    9 kg ve üzeri çamaşır yıkama kapasiteli olması
    Yıkama performansının iyi olması
    Uzun ömürlü ve sağlam olması
    Kurutma olsada olur olmasada

Forumda tavsiye edilen modeller aşağıdadır.
    BOSCH WAW28560TR
    Electrolux EWW1697MDW
    AEG L98699FLE2
    Bosch WAY28762TR
    ELECTROLUX EWF1408WDL

Maalesef bu cihazları bulamadım. Bunlara ek olarak 2015 model makine tavsiyeleriniz nelerdir? Bu konuda yardım ederseniz memnun olurum.

• Ben de aynı durumdayım Terk fark kurutma özelliği lazım değil. Tavsiyeleri bekliyorum..
  • WAY28762TR alın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AEG L87495XFL aldık. Aldıktan 5 dk sonra mesaj atmışsınız :( Eğer benim aldığım makine ile WAY28762TR arasında çok ciddi farklar varsa yıkama performansı ve dayanıklılık yönünden iptal edeyim siparişi. Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay80

AEG L87495XFL aldık. Aldıktan 5 dk sonra mesaj atmışsınız :( Eğer benim aldığım makine ile WAY28762TR arasında çok ciddi farklar varsa yıkama performansı ve dayanıklılık yönünden iptal edeyim siparişi. Ne dersiniz?

Bende yeni gördüm AEG de kaliteli bir cihaz ama ben bosch tercih ederdim yine

• Arasında 700TL fiyat farkı vardı. Sıvı deterjanla uğraşmamak için böyle bir tercihte bulundum. Ne yapayım bilemedim şimdi :(
  • quote:

Arasında 700TL fiyat farkı vardı. Sıvı deterjanla uğraşmamak için böyle bir tercihte bulundum. Ne yapayım bilemedim şimdi :(

Hocam aklınız karışmasın. Aldığınız makine gayet kaliteli bir model. Su jeti ve buhar sistemi ile öne çıkıyor. Bsh homeprof ile arasında çok küçük farklar var. Değiştirmek istiyorsanız değiştirin ama aynı kalitedeki makineyi bsh ta çok daha fazla paraya alırsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Her işte bir hayır var diye boşuna dememişler. Küçük farklar varsa problem değil. Önemli olan yıkaması falan iyi olsun, ömrü uzun olsun yeter
  • quote:

Teşekkür ederim. Her işte bir hayır var diye boşuna dememişler. Küçük farklar varsa problem değil. Önemli olan yıkaması falan iyi olsun, ömrü uzun olsun yeter

Su jeti sistemi ve geniş tambur olduğu için yıkama Performansı gayet yüksek merak etmeyin. Bu arada makineyi nereden ne kadara aldınız ?

• N11.com dan aldık. 2156TL ye

• quote:

N11.com dan aldık. 2156TL ye

Fiyat güzel. Hayırlı olsun.

• Teşekkür ederim

• arkadaşlar samsung'un aşağıdaki makinesini önerir misiniz ?

http://www.kliksa.com/urun/samsung-wf1802wpc-8-kg-1200-devir-camasir-makinesi/900181957
  • Hayırlı olsun AEG ile yaşayabileceğiniz en büyük sorun servis ve parça tedariği konusudur.
  • Teşekkürler bilgi için. İlk izlenimlerim çamaşır makinesi hakkında performans olarak mükemmel. Almaya niyeti olanlara tavsiye ederim mutlaka alsınlar pişman olmazlar yıkama performansından.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.