Şimdi Ara

250lik subwofer tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam subwoofer almak istiyorum.wharfedale 250li lik bir modelini tavsiye etti satıcı fakat; apartman dairesinde oturuyorum ve subwofer altta duruyor bu yüzden sesin alt kata gideceğini düşünüyorum yanlış bir bilgim varsa lütfen düzeltin woferın altta önde olması ses açısından bir sorun oluyormu hangisi daha iyi acaba. jbl e250p diye bir model var dinledim ve gayet başarılı geldi sesi.
    şimdi sizden ricam bana bir subwofer tavsiye etmeniz. edeceğiniz tavsiye kaliteli bütün detayları duyabileceğim bir wofer olabilirmi ( üff ne zorlandım formu yazarken ha)
    satıcıların bazısı jbl diyor bazısı definitive diyor bazıları wharfedale diyor.iyice kafam karisti. kaçlık subwofer tercih etmeli hiçbişey bilmiyorum açıkçası.

sistem
    onkyo 603 anfi
    quadral 500 quantas hoparlör
    samsung 50" dlp tv (sanırım buna gerek yoktu )
    ilgilenen ilgilenmeyen herkese çok teşekkurler

• definitive ve magnat da dinle derim

definitive PL-1500 ve magnat sub 300A

dinle sonra karar ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: technician77

definitive ve magnat da dinle derim

definitive PL-1500 ve magnat sub 300A

dinle sonra karar ver

Arkadaşa katılıyorum ya da daha ucuz istersen pro sub 200 derim.
    1 yıldır kullanıyorum ve bass'ın olduğu yer çukur şu anda
    Aşşağı kattaki komşu 5 aya kalmaz woofer sahibi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --SMD-- -- 19 Ekim 2007; 18:06:52 >

• artık utana sıkıla yazıyorum bunları sevgılı technician acıkcası forumda bazı ınsanlar sureklı bırbırlerının markalarına pıslık atıyorlar sen ıse gercekten forumculugun nedemek oldugunu bılen bırısın. o yuzden sana soruyorum bu sub olayını sımdı mutlaka pahalı sub ucuz sub arasında bır fark var ama asıl onemlı olan dınleyıcının kulagına gelen sestır. bazısı basın tok vurmasından bazısı ıse tıtremesını sever. sanırım ben tok vurmasını ıstıyorum sımdı jbl 250 dınledım fılmde gayet basarılı. def tech pro sub 200 dınledım blade muzıgı calıyordu bıraz tıtrıyordu sanırım bu sesı kımse sevmez acaba oradakı bas ayarı yanlıs mı yapılmıstı bunu lutfen bana aktarın kı bende dogru bır bılgıyle dogru bır urun alayım oh be 2 haftadır anlatamadıgımı sımdı anlattım sanırım......ilgilenen ilgilenmeyen baskalarının markasına kaka atanlarada kendısınde a markası olup ta b markasının da ıyı oldugunu soyleyen herkes ıcın alkış ıstıyorum.cok tesekkur ederım sımdıden.
  • JBL E250 orta seviyenin üstünde kalan br üründür ... PRO200 biraz daha hafif kaçar o ürüne göre

imkanın varsa E250 al derim ... en azından frekansları düşük ve ağır bir ürün yani kısaca senin istediğin gibi tok ve sert vuruşlar yapar

ayrıca wharfedale - magnat ve definitive lere de bak derim
  • e250 izmir montrö egemende 650 verecektiler ama almadım.
  • YA BEN DE JBL E250 DÜŞÜNÜYORUM SAHİP OLANINIZ VAR MI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.