Tadını bilemiyorum ama fiyati iyi |
250ml Danette Latte/Mocha 1TL Sincan/Gimsa
-
-
kap kap kap -
eti puf bile 1 tl olmuş bunun gerçekten kahve olmayacağını bilerek almanızı tavsiye ederim. sadece tenekesi bile 20-25 kuruştur bu şişenin :D -
Hocam migros ta 5Tl oda indirimli hali, www.migros.com.trDanette Selection Chocolate Mocha 250 Ml - Migroshttps://www.migros.com.tr/danette-selection-chocolate-mocha-250-ml-p-a82301
Bunun STT 6.2021 -
Tadı gayet iyi, 2 haftadır bu fiyat, caramel / mocha/ latte her birinden bir olmak üzere, üç koli aldım. Gimsa sık sık yapıyor bu tarz indirimler. Sadece SKT'si Mayısın ortası, ona dikkat edip almak lazım.
-
izmir’de olsa koli ile alirdim sanirim, şansımıza. -
Gözü kapalı içtiğinizde su sanıyorsunuz kahve aroması bile yok içinde sadece çikolata mocha olanda az biraz kahve tadı var diğerleri gerçekten çok kötüydü su niyetine yazın içilebilir belki..
-
Nasıl su tadı var ? Ben içemedim bile ağır kahve tadından. Kızıma ders çalışırken içsin diye aldım o beğendi ama bana ağır geldi.
-
Hangisini denediniz siz hocam ben sırasıyla hepsini içtim en kötüsü latte olandı diğeri caramel aralarında en kahve tadını çikolata mocca verdi diyebilirim..
-
Latte aldım hocam bende acaba normalde de 3 u 1 arada içerken ağır geldiği icin paketi ikiye bölüp içiyorum benim damak zevkim mi yetersiz bu kahveler icin acaba☺ Bana çok ağır geldi
-
yakın olsam bir kasa yapıştırırdım
-
ankara'da yaşamanın böyle güzel yanları var, bazen çok acaip indirimler oluyor. 2 liradan 150 tane bira almıştık metro'dan 2016 yılında alkolik olmuştum
-
quote:
Orijinalden alıntı: yagmur2780Latte aldım hocam bende acaba normalde de 3 u 1 arada içerken ağır geldiği icin paketi ikiye bölüp içiyorum benim damak zevkim mi yetersiz bu kahveler icin acaba☺ Bana çok ağır geldi
Belkide hocam zaten bardağa koyunca renginden belli ediyor kahve oranını dediğim gibi rengi çok açıktı lattenin çikolata olan daha koyuydu bardakta..
-
Ben de öyle, o tenekenin içinden soğuk bir şeyler içmek bile güzel, tadının kötü olacağını da sanmıyorum...quote:
Orijinalden alıntı: xhordatayakın olsam bir kasa yapıştırırdım
-
2 haftadır süren bir indirim, tüm Gimsa'larda var. Denemek için aldım ama 1 tanesini bitiremedim. Soğuk sulu 2si bir arada içtiğinizi düşünün. Gimsa böyle ekstra indirimli satıyorsa mutlaka bir sıkıntı vardır üründe.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -AhmtOzdmR-2 haftadır süren bir indirim, tüm Gimsa'larda var. Denemek için aldım ama 1 tanesini bitiremedim. Soğuk sulu 2si bir arada içtiğinizi düşünün. Gimsa böyle ekstra indirimli satıyorsa mutlaka bir sıkıntı vardır üründe.
Latte olan dediğiniz gibi, mocha olan içilebilir 4-5 katı pahalı olup benzer olan ürünlerle aynı tadı var ki bu ürünlerin genel olarak şekerli su olduğu söylenebilir.
Sıkıntı dediğiniz olay SKT veya TETT genelde bu indirimlerde 1-3 ay arası bir son kullanma tarihi kalmış oluyor onun dışında ürünler özel üretilip Gimsa 1 tl ye satsın diye getirilen ürünler değil.
Ayrıca ilginç şekilde KAPIŞ KAPIŞ gitmiyor haftalarca durabiliyor ürünler çünkü Gimsa sürekli bu indirimi yapıyor yıllardır müşteri kitlesi bildiği için saldırmıyor.
Yaşasın Gimsaizm
-
https://www.migros.com.tr/danette-selection-latte-250-ml-p-a8235a
buradaki içerik bilgisine göre içinde sadece %1,2 çözünebilir kahve var, süt %30 olarak yazılmış iyi bari. şeker oranı belirtilmemiş.
tabi herkesin kendi kararı/sağlığı ama, ukalalık olarak alınmazsa en azından çocuklara içirmemekte fayda var diye düşünüyorum, dışarda belki ama eğer evdeyseniz hazırlaması zor olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 24 Mart 2021; 10:38:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X