Şimdi Ara

250W psu sisteme hangi ekran kartı alınır arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ekran kartı almak istiyorum ama en büyük sorunum psu'ın 250W olması. Bu psu ile sizce hangi ekran kartını sorunsuz kullanabilirim şimdiden teşekkürler.

Sistem Özelliklerim:

Biostar G31D-M7 Ankart

2gb ddr2 800mhz ram

E5200 2.5 işlemci

yukardada belirttiğim gibi psu ise 250W

Özellikle kartın dx11 destekli olmasını istiyorum sizce hangi kartları tercih edebilirim. Ben araştırmalarım sonucunda Asus hd6670'e odaklandımhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-eah6670dis1gd5-hd6670-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56662#allImages bu linkten inceleyebilirsiniz . Özellikle düşük psu ile yüksek verim alınabileceği söyleniyor vatancomputer'ın %29 luk indirimlerinde 150 liraya kadar düşüyor fiyatı sizde kartın alınabilirliği nedir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• İmkansiz.Sisteminizi riske etmeyin.450-500W psular 70-80 lira.Alin bitane rahat rahat alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

İmkansiz.Sisteminizi riske etmeyin.450-500W psular 70-80 lira.Alin bitane rahat rahat alin.

Daha önce bu sistemde Zotac 9800gt synergy kullanmıştım. Düşük psu ile çalışabileceğini okumuştum 6670 ekstra bir güçte istemiyor ayrıyetten. O yüzden ümitlenmiştim ama önerinizi dikkate alıcam son çare birde psu almak olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.