Şimdi Ara

256 - 512?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir sorum olacak diyelim ki elimde iki tane 8500 gt ddr2 var birisi 256 mb'lık diğeri 512 mb, (128 bit)
    aralarındaki fark nedir? yani programları çalıştırırken ne gibi farklar görünür?

• 256mb ile 512 mb arasındaki fark yüksek çözünürlükdeki program ve oyunlarda ortaya çıkıyor bence 512 mb idealdir üstü gereksiz altı yetersiz
  • Şöle Diyeyim,

Powercolor pcs 512mb 3850.
    xpde crysis ORTA seviye 1280*1024 30 civarı idi düşmeler oluyor...

Palit 3850 256mb
    vista Crysis YÜKSEK seviye 1024*768 25fps den aşağı oldu genelde.
    xpde durum daha i tabii orta seviyede
  • Kardes,benim bildigime gore bunlar daha cok senin hangi cozunurlukte oynayacıgını etklıyor,mesela monitorun 19' se 256 isini gorur,daha yuksekse 22' 512 alman daha mantıklı
  • 8500 gt de 10 gb bellek olsa ne yazar ?
  • turkçu kartlardan kıyaslama istedim yani insan bilgi verir dimi.
  • 8500gt 512mb olsa bile 512mb ı dolduracak çözünürlüklerde bellek boyutu yetse dahi gpu dan dolayı kasacaktır
    eğer ikisininde saat hızları aynı ise 512mb lığı tak,aynı değilse saat hızı hangisinin yüksekse onu tak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp|ExtremE -- 8 Şubat 2008; 23:42:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deccalİads

turkçu kartlardan kıyaslama istedim yani insan bilgi verir dimi.

forumu araştırmadan soru sorup buradaki insanları meşgul edenlere bu tarz cevapları layık görüyorum
  • Turkcu arkadaşım 1. cevbına katılsamda 2. cevabını onaylamıyorum. Beğenmediğin konulara cevap yazmak zorunda değilsin. Forum kurallarına uygun
    olmayan konuları şikayet etme hakkın var ama bilgi almak isteyen insanlara bu şekilde davranamassın. Herkesin donanım bilgisi seninki kadar olmayabilir.
    Ama ne demişler sormamak ayıp değil öğrenmemek ayıp.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bald also Vain

Turkcu arkadaşım 1. cevbına katılsamda 2. cevabını onaylamıyorum. Beğenmediğin konulara cevap yazmak zorunda değilsin. Forum kurallarına uygun
    olmayan konuları şikayet etme hakkın var ama bilgi almak isteyen insanlara bu şekilde davranamassın. Herkesin donanım bilgisi seninki kadar olmayabilir.
    Ama ne demişler sormamak ayıp değil öğrenmemek ayıp.

siz soruyu uygun sormuyorsunuz.
    defalarca konuşuldu 8500 gtnin o kadar belleği kullanamayacağı.
    benim verdiğim cevaptanda zaten rezil bir kart olduğunu anlamanız lazım.
    burazı armut piş azıma düş diyenlerin forumu değil.

• turkcunun cevabına katılıyorum.

düşük özelikli bir kart. 256-512 si farketmez aynıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.