Şimdi Ara

256-512

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar müjde 256 dan 512 ye geçiş başladı ... bağlantım 512 olmuş bugün hiç farkında değilim,bi gariplik hissettim hız testi yaptım 496 k diyo ..helal olsun turk telekoma sözünü tutuyo valla.hiç ümidim yoktu,yoksa bi hatamı var bu işte...

• Ulaaaa noluyooo yauuuu
  • nerde oturuyorsun?
  • giresundayım
  • giresun mu dostum sabırla bekliyorum benimki hala 256 şuanda
    quote:

Orjinalden alıntı: burak28

giresundayım

• bazen telekom yanlışlıkla yapıyor böyle şeyleri yada deneme amaçlı yapmış olabilirler 2-3 gün daha devam ederse 512 bağlantın ancak o zaman emin olabilirsin bence.
  • s333 hangi santraldesin ?geçiş kademeli olcakmış galiba biraz bekliyebilirsin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak28 -- 21 Mart 2005, 1:14:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    ASUS 256 MB ATİ 9550 GE
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 215 bu ne ya FPROT tan sonra mısır patlağa gibi yau
  • arkadaşlar hala hızm da bi değişiklik yok aynı 512 k devam ediyo...allah razı olsun turk telekomdan 512 ile download bi harikaymış..sabah olsada telefon edip işin aslını öğrensem...başka hızı değişen yok mu ?

• Kızdırma beni yavruuu
    quote:

Orjinalden alıntı: burak28

arkadaşlar hala hızm da bi değişiklik yok aynı 512 k devam ediyo...allah razı olsun turk telekomdan 512 ile download bi harikaymış..sabah olsada telefon edip işin aslını öğrensem...başka hızı değişen yok mu ?

• abi kızcak bi şey yok valla elimden gelse tüm forumu 512 yapayım..bugün piyongo bana vurdu,yarın bakarsın seninkide 512 olur.burası küçük yer çok beklemezsin.......
  • Abi 512 oldu konusunda ciddimisiniz aksam aksam yoksa bizim gibi garibanlarla egleniyormusunuz
  • Aynen
    quote:

Orjinalden alıntı: DenniZ

Abi 512 oldu konusunda ciddimisiniz aksam aksam yoksa bizim gibi garibanlarla egleniyormusunuz
  • geçişler 1 nisanda başlamayacakmıydı yaw, arkadaş ya eğleniyor ya da büyük ihtimalle telekomun salaklığından hızı yükselmiş ama kısa sürede (2-3 gün en geç) 256ya dönecektir. bir arkadaşım 2 gün 1024 kullanmıştı bağlantısı 128ken download etmeye korktuklarını indirip, acısını çıkarmıştı
  • Nerdee
    quote:

Orjinalden alıntı: heartlss

geçişler 1 nisanda başlamayacakmıydı yaw, arkadaş ya eğleniyor ya da büyük ihtimalle telekomun salaklığından hızı yükselmiş ama kısa sürede (2-3 gün en geç) 256ya dönecektir. bir arkadaşım 2 gün 1024 kullanmıştı bağlantısı 128ken download etmeye korktuklarını indirip, acısını çıkarmıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.