Bildirim
256 ddr2 yanına 512 takılırmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tabiiki takabilirsin, hiç düşünme al.
Bende laptopu ilk aldığımda 256 RAM i vardı. Bir kaç program açtıktan sonra bilgisayar yavaşlamaya başlıyodu, 512 ram daha ekledim şimdi hiç sorun yok. Kesinlikle al derim 256 gerçekten yetersiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kale -- 31 Ağustos 2005, 13:04:40 > -
hangi marka aldın ve nereden ben kadıköyde bikç yere sordum zor bulursun dediler -
quote:
Orjinalden alıntı: kale
Tabiiki takabilirsin, hiç düşünme al.
Bende laptopu ilk aldığımda 256 RAM i vardı. Bir kaç program açtıktan sonra bilgisayar yavaşlamaya başlıyodu, 512 ram daha ekledim şimdi hiç sorun yok. Kesinlikle al derim 256 gerçekten yetersiz.
hocam sen demişsin al ddr ram ama arkadaşım sormuşki ddr2 ram takılabilirmi diye ben takılmaz diyorum laptopun büyük bir ihtimal ddr2 rami desteklemiyordur...
haa normal bir ddr ram takabilirsin ama ddr2 asla... tabii desteklemiyorsa takamazsın -
Arkadaş 256 DDR2 nin yanına 512 DDR 2 takabilirmiyim demiş. Demekki DDR2 yi destekliyor -
quote:
Orjinalden alıntı: suayip37
hangi marka aldın ve nereden ben kadıköyde bikç yere sordum zor bulursun dediler
Benim bilgisayar DDR 333 destekliyo Ram'i de internet üzerinden hepsiburada'dan aldım.. Ben izmitliyim kadıköyü pek bilmiyorum o yüzden bir şey diyemiycem ama alışveriş sitelerine bi bakarsan bulabilirsin sanırım.
Örnek olarak buraya bi bak istersen
Kingston 512 DDR2 RAM 118.70 YTL
http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=887
-
o zaman takamazsın ddr2 ler 533 dür -
quote:
Orjinalden alıntı: kornkrunded
o zaman takamazsın ddr2 ler 533 dür
Bana dediysen doğru demişsin benim bilgisayara DDR2 RAM takılmaz ama soruyu soran ben değilim. Başlığa bakarsan arkadaş 256 DDR2 nin yanına 512 DDR2 ram takabilirmiyim diye sormuş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X