Şimdi Ara

2576 TL MSI MPG CORELIQUID K360 V2 2.4' LCD Ekranlı Sıvı İşlemci Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğer sitelerde 4000 TL üzerinde bulabildim Amazonda 2576 TL olarak görünüyor.

Performansı nasıldır bilmiyorum almayı düşünüyorum ama karar veremedim LCD ekranlı olanlarda en uygunlu model bu sanırım.

https://www.amazon.com.tr/dp/B09CQCS5B7

2576 TL MSI MPG CORELIQUID K360 V2 2.4" LCD Ekranlı Sıvı İşlemci Soğutucu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• H150İ Elite Cappelix aldım dün 2200 e beyaz olsa bunu alırdım iyi fiyat emsallerine göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Un4Given35 kullanıcısına yanıt

Benim kasamda beyaz bende beyaz arıyorum ama çok az seçenek var ve LCD ekranı olan yok sanırım.

• ucel kullanıcısına yanıt

sanırım evet beyaz sistem istemesem bunu alabilirdim

Peki sizin ürün elinize geldi mi? Gelince performans ve sesine bakabilirimsiniz bende merak ediyorum bu ürünü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ucel kullanıcısına yanıt
    Performans öncelik ise ;
    ARCTIC Liquid Freezer II - 360 Intel/AMD İşlemci Destekli PWM Sıvı Soğutucu (AR-ACFRE00068A)
    amazon
    ARCTIC Liquid Freezer II - 360 Intel/AMD İşlemci Destekli PWM Sıvı Soğutucu (AR-ACFRE00068A)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07XT8X6J7/ref=cm_sw_r_cp_apan_glt_i_CAZD81Z26WB3ENWGCN5F

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat iyi ama Bence performans öncelik olmalı. En iyisi Arctic 360 diye biliyorum tabi kasanıza sığarsa. Görselliğini beğenmezseniz eğer diğer en iyi seçenek NZXT X73 olacaktır. Ekran işini abartmayın derim bence kaldı ki NZXT gibi değil ekranı. Bence iş görmez ama kullanmadım sizin kararınıza kalmış. Ben olsam Arctic, NZXT arasında seçim yapardım en olmadı Corsair.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

İlk günden sonra tekrar indirime girdimi o kaçırdım diye üzülüyorum.

• uygun fiyatı bir kenara bırakırsak hem performans hem de görsel için ışıklı vs tavsiye edeceğiniz en kaliteli ürün hangisidir. işlemci i9 12900k.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.