Şimdi Ara

25bine Kadar En Güzel Görünümlü Araçlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdiye kadar bana en matıklı grand punto geliyor, birde 2000 model honda civic ies ler var onlar hakkında bilgisi olan varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E30a ne dersiniz bi 320i falan

• Önyargın yoksa ve satmak gibi bir amacın yoksa geely emgrand bak hatchback 2010 model ustu full dolulukta sunroof bile var

• Laguna II

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pug 207 e de bir bak derim.
  • Hyundai S-Coupe başka birşey düşünme bile. Araba 25-30 bin ama dışardan gören 150-200 bin zannediyor emin ol ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Adam

quote:

Orijinalden alıntı: QarekTyphon

quote:

Hyundai Coupe

hocam bu araba spor görüntüsüne rağmen ucuz gibi geldi sizce neden böyle 2. el piyasasını bilmiyorum ama görüşünüş olarak dehşet bir arabaymış

Bu araç hakkında yazmıştım daha önce hocam. Araştırdığım kadarıyla aracın kronik problemi yok. Araçta şöyle bir kötü yorum var. Sportif görünüme göre aracın torku güçlü değil.

Yani hocam araç 1.6 motor 1.6 'nın verebilceği tork gücünü hemen hemen tahmin edebiliyoruz. Negatif yön ise burda başlıyor. Bu aracı gören 2. - 3. kişiler 250 - 300 hp bir araba bekliyor.

Draglara katılmayacaksanız, kasasının sportifliğine aldanıp rolling yapmayacaksanız yani araç normal 1.6 motor ile karşımıza çıkıyor.

Aracın pek piyasası yok fiyatı o yüzden düşük. Al sat yapmayacaksanız 3-4 yıl kullanacaksanız sportifler içerisinde kesinlikle tercih edilmesi gereken bir araç.

Böyle pek bilinmeyen çok araç var hocam örnek;

Fiat Coupe

25bine Kadar En Güzel Görünümlü Araçlar

önerdiğiniz araca bakın çalıntı tasarım ama becerememişler fiatın tarihinin en kara lekeli aracı bedavaya alsan edeceğin masraflarla gene zarar edersin :S

konu sahibi arkadaşa en mantıklı seçiminiz hyundai coupe olur öle punto filan bunlardan uzak durun

• quote:

Hyundai Coupe

nihayet benim kafadan birisi çıktı
  • Selo3803 S kullanıcısına yanıt
    2002-2005 arası honda civic coupe lpg ye %100 uyumlu sorunsuz motor ve şanzıman güzel dış görünüş....
  • E36 candır.

• [simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 19 Ekim 2015; 19:09:12 >
  • Vay be bu paralara ne çok tipli arabalar varmış çok para dökmeye ne gerek var :) takip

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Bu kadar güzel stilo tr'de varmı ki?

Bu araca tüp takılmamış ve km'si çok yükske değil ise bırak 20-25'i 28-30.000'e bile alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemywalker

s13

Bu arabadan 2.elde varmi ki hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QarekTyphon

quote:

Hyundai Coupe

hocam bu araba spor görüntüsüne rağmen ucuz gibi geldi sizce neden böyle 2. el piyasasını bilmiyorum ama görüşünüş olarak dehşet bir arabaymış

Bu araç hakkında yazmıştım daha önce hocam. Araştırdığım kadarıyla aracın kronik problemi yok. Araçta şöyle bir kötü yorum var. Sportif görünüme göre aracın torku güçlü değil.

Yani hocam araç 1.6 motor 1.6 'nın verebilceği tork gücünü hemen hemen tahmin edebiliyoruz. Negatif yön ise burda başlıyor. Bu aracı gören 2. - 3. kişiler 250 - 300 hp bir araba bekliyor.

Draglara katılmayacaksanız, kasasının sportifliğine aldanıp rolling yapmayacaksanız yani araç normal 1.6 motor ile karşımıza çıkıyor.

Aracın pek piyasası yok fiyatı o yüzden düşük. Al sat yapmayacaksanız 3-4 yıl kullanacaksanız sportifler içerisinde kesinlikle tercih edilmesi gereken bir araç.

Böyle pek bilinmeyen çok araç var hocam örnek;

Fiat Coupe

önerdiğiniz araca bakın çalıntı tasarım ama becerememişler fiatın tarihinin en kara lekeli aracı bedavaya alsan edeceğin masraflarla gene zarar edersin :S

konu sahibi arkadaşa en mantıklı seçiminiz hyundai coupe olur öle punto filan bunlardan uzak durun

1- Üstte ben zaten hyundai coupe serisini önerdim.
    2- "Böyle pek bilinmeyen çok araç var hocam örnek" deyip o resmi gösterdim, önermedim.
    3- Gözleriniz ile okumayı denerseniz bidaha böyle her konuya balıklama atlamazsınız.

• Alfa Romeo 156 (2004-2006)

• tabiki bu... seri, az yakar, yüksek donanım, ucuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaydurugububak -- 21 Ekim 2015; 2:13:49 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.