Şimdi Ara

26.000 tl ye arazi sınıfı araç hanigisi alınır (sizce) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

26.000 tl bütcemiz var arazi sınıfı bir araç almayı düşündük . babam düz kullanamadığından otomatik vites olucak vergisi düşük yakıtı düşük içi geniş olucak :)

sizce ne alınır bu paraya ben 2001 mod honda hr-v die düşünüyorum güzel duruyorlar 1.6 motorunda cok yakcağını düşünmüuyorum otomatik 4x4. sizce ne almalıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL61 -- 13 Haziran 2011; 11:41:19 >

• hocam kalite bakımından pek begenmeye bilirsiniz belki ama 5.000tl fazla vererek sıfır dacia duster alabilirsiniz yada bütcenize uygun sıfır ayarında 2. el duster düşüne bilirsiniz.

çünkü 2001 modelle ugrşana kadar sıfır veya 2. el daci duster alırım kafam rahat olur.

benim düşünceme göre kalite veya saglamlık konusunda hondaya kesinlikle birsey diyemem dacia ile karşılastırdıgımda fakat tasarım itibariyle hondanın hrv modeli igrenc ötesi birsey. herkesin zevki başka oldugundan sizin acınızdan birsey diyemem.

ilk cıktıgında gördüğümde hrv yi kesinlikle begenmemiştim halende begenmiyorum, dusterıda ilk gördümde begenmemiştim halende begenmiyorum.
    fakat tasarım olarak ikisini kıyasladıgımda duster gözüme daha sık ve daha güzel görünüyor diye bilirim kesinlikle..

dediğim gibi 2001 model honda alana kadar sıfır veya sıfır ayarında 2. el dacia duster alırım..
    senin durumunda olsaydım gercekten alacagım araba duster olurdu.

bunlar benim düşüncelerim kimisi katıladabilir ,kimisi karşı çıkadabilir saygı duyarım..

• quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

hocam kalite bakımından pek begenmeye bilirsiniz belki ama 5.000tl fazla vererek sıfır dacia duster alabilirsiniz yada bütcenize uygun sıfır ayarında 2. el duster düşüne bilirsiniz.

çünkü 2001 modelle ugrşana kadar sıfır veya 2. el daci duster alırım kafam rahat olur.

benim düşünceme göre kalite veya saglamlık konusunda hondaya kesinlikle birsey diyemem dacia ile karşılastırdıgımda fakat tasarım itibariyle hondanın hrv modeli igrenc ötesi birsey. herkesin zevki başka oldugundan sizin acınızdan birsey diyemem.

ilk cıktıgında gördüğümde hrv yi kesinlikle begenmemiştim halende begenmiyorum, dusterıda ilk gördümde begenmemiştim halende begenmiyorum.
    fakat tasarım olarak ikisini kıyasladıgımda duster gözüme daha sık ve daha güzel görünüyor diye bilirim kesinlikle..

dediğim gibi 2001 model honda alana kadar sıfır veya sıfır ayarında 2. el dacia duster alırım..

bunlar benim düşüncelerim kimisi katıladabilir ,kimisi karşı çıkadabilir saygı duyarım..

dusterda otomatik vites yok arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: rapursuit

dusterda otomatik vites yok arkadaşım

pardon...... hocam otomatik yok dusterda. arkadaşın otomatik istediğini bir anda unutmuşum , tskkürler düzelttiğin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 12 Haziran 2011; 23:53:24 >
  • 20.000 tl için ben çok araştırdım .mantığıma uyan grand cheroke 96 model oldu.sizin önceliğiniz arazidemi kullanmak yoksa pikiğe giderken altı sürtmesinmi?

ben yeri geliyor 50 cm derinliğinde çamura suya kara giriyorum.

evt yakıtı fazla uzun yolda 300krş ş içinde 500-600krş yeni nesil dizellerle karşılaştırılmaz. ama 2. aracım olduğundan yılda max 6-7 bin km yapacağım .buda fazladan yılda 1500 tl yapıyor.

vergisi 430 6 aylık.toplam 860 tl

ısıtmalı-elektrikli deri koltuk dijital klima 240 bg motor kilitli difransiyel üstün arazi kalibiyeti yol bilgisayarı hafızalı koltuk ve yan aynalar v8 sesine fazladan 2000 tl değer diye düşünüyorum.değmez diyenler niva birazdaha fazla bütçe varsa suzuki 2.0 otomatik alabilirler.hrv ve arazi yanyana gelmemesi gereken 2 kelime.ama tabi arazi dediğiniz için bu şekilde ama piknik falansa yada kuru arazi şartlarında tabii işinizi görür.honda motou ve şanzımanıyla başınız fazla ağrımaz tüketimde nispeten ekonomik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 13 Haziran 2011; 1:13:04 >

• quote:

hocam kalite bakımından pek begenmeye bilirsiniz belki ama 5.000tl fazla vererek sıfır dacia duster alabilirsiniz yada bütcenize uygun sıfır ayarında 2. el duster düşüne bilirsiniz.

hocam dacia dusterlere cok baktım benimde dışı hoşuma gidiyor ama iç plastik kalitesi berbatmış ve renonun bildiğin iç tasarımı cok sırada 96 mod kartal alırım daha iyi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

20.000 tl için ben çok araştırdım .mantığıma uyan grand cheroke 96 model oldu.sizin önceliğiniz arazidemi kullanmak yoksa pikiğe giderken altı sürtmesinmi?

ben yeri geliyor 50 cm derinliğinde çamura suya kara giriyorum.

evt yakıtı fazla uzun yolda 300krş ş içinde 500-600krş yeni nesil dizellerle karşılaştırılmaz. ama 2. aracım olduğundan yılda max 6-7 bin km yapacağım .buda fazladan yılda 1500 tl yapıyor.

vergisi 430 6 aylık.toplam 860 tl

ısıtmalı-elektrikli deri koltuk dijital klima 240 bg motor kilitli difransiyel üstün arazi kalibiyeti yol bilgisayarı hafızalı koltuk ve yan aynalar v8 sesine fazladan 2000 tl değer diye düşünüyorum.değmez diyenler niva birazdaha fazla bütçe varsa suzuki 2.0 otomatik alabilirler.hrv ve arazi yanyana gelmemesi gereken 2 kelime.ama tabi arazi dediğiniz için bu şekilde ama piknik falansa yada kuru arazi şartlarında tabii işinizi görür.honda motou ve şanzımanıyla başınız fazla ağrımaz tüketimde nispeten ekonomik.

grand cherokeler benimde hoşuma gidiyor ama onlara para vercek durumda deiliz biz araçı şehir içindede kullanıcaz şehir içinde 600krş kazandıgımız ekmeğimizide bizden alır. şehir içindede kullanbilicek az yakıtlı bir araç lazım bize vergiside ayrı cabası..

• kmse yk mu yrdm edck.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL61

quote:

hocam dacia dusterlere cok baktım benimde dışı hoşuma gidiyor ama iç plastik kalitesi berbatmış ve renonun bildiğin iç tasarımı cok sırada 96 mod kartal alırım daha iyi :)

hocam bu fiyatlara istediğin tarzda araba almak veya bulmak imkansız gibi görünüyor.. dusterı begenmeye bilirsin, iç tasarımın sıradan veya kötü olması için bence hic bir bahanesi yok. bu fiyata sıfır araba alıpta yüksek kalitede ben hiç araba görmedim.

yani söyle mantık yok ve o mantık üzerinden hiç bir araba üretilemiştir, hem kaliteli olsun hemde ucuz olsun gibi bir mantık yok şimdiye kadar.
    kalite olursa aracın fiyatıda artar, kalite olmazsa aracın fiyatıda düşer. bu sende %100 biliyorsun böyle bir yorum yapmana bir anlam veremedim.

96 model kartal espirimiydi anlayamadım ama her zman yeni yenidir. eski eskidir. yeninin yanında eski hiç bir zman yeni olmamıştır.
    misal yeni ayakkabı alıyorsun 1 saat veya 30 dakika yürüyüp kullandıgında, o ayakkabıyı yeninin yanınada eskiymiş gibi görünür..
    bu üzden bu dedigne katılmıyorum..

bu fiyata istediğin tarzda ve özelikte bulma olasılıgın cok düsük. tavsiye gelirmi bilmem ama başka tavsiye olacagını sanmam.

• musso lara baktınız mı hiç? yada nissanın pikaplarına
  • Hem 26bin tl olsun, hem otomatik vites olsun, hem 4 çeker ve araziye uygun olsun, içi geniş olsun... Tüm bunlara ek olarak az yaksın, vergisi düşük olsun, ekonomik olsun...

Sanırım tüm bu kriterlere uyan tek araç ATV'lerdir...

Fiyatı uygun, 4 çeker, az yakar, vergisi az. İçi geniş (çünkü içi yok), hem de otomatik vites... Daha ne istersin:)

Şaka bir yana... Bu isteklerinizi karşılayan bir araç yok. Alın ikinci el, dizel, otomatik bir C sınıfı araç, keyfinize bakın...
  • sangyong pikaplara bakılabilir bence..
  • kesinlikle suzuki jimny o fiyata gayet temizi bulunur ufak bir araba ve yerden yüksek onu bilerek kullanırsanız parmak ısırtacak bir arazi kabiliyeti var 1.3 manuel ve 1.3 otomatik (fazla yakar) gerçek 4 x 4 araçtır.. araçla ilgili internette biraz araştırma yapın ne dediğimi anlayacaksınız.. birde araç ufak olmasına rağmen mutlaka lpg almanız lazım otomatiği için bu sefer iç mekan azalacak...

• 2 hafta önce daihatsu terios 2007 mod. otomatik satın aldım , 20.000 tlye , 1.3 motor , tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.