@robot216 @gently weeps @keylogger38 bu çeklerin gelip gelmediği hakkında nasıl ilk bilgi sahibi oluyorsunuz? Bildirim mi yolluyorlar |
26.10.2020 Banabi Altlimitsiz 25 TL (3. sayfa)
-
-
Getir şu Banabi midir ne halttır onun eline verse de (hesabı) kurtulsak şu Yemeksepeti denen tuhaf organizmadan.
Bundan sonra yemekte Getir. Markette getir. Yemeksepeti'ne karşı örgütlenmeye davet ediyorum sizi
Yemeksepeti'ne kinim var, inşallah kısa sürede batık olarak görebilirim
-
Ben ölücülüğüme ve kârıma bakarımquote:
Orijinalden alıntı: NEVERDIESGetir şu Banabi midir ne halttır onun eline verse de (hesabı) kurtulsak şu Yemeksepeti denen tuhaf organizmadan.
Bundan sonra yemekte Getir. Markette getir. Yemeksepeti'ne karşı örgütlenmeye davet ediyorum sizi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
çıkmadı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanyadan faydalandık, haber veren arkadaşa teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam haber verdiğin için
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar banada gelmiş sipariş min 20tl diyor peki 20tllik birşey alsam bide kurye ücreti 2.50 tl oluyor bu kuponla hiç para ödemez miyim?
-
Öğleden sonra 5 gibi istanbul Bayrampaşa adresli 3 hesaba da göndermişler ilaç oldu valla
quote:
Orijinalden alıntı: JordaNNarkadaşlar banada gelmiş sipariş min 20tl diyor peki 20tllik birşey alsam bide kurye ücreti 2.50 tl oluyor bu kuponla hiç para ödemez miyim?
Kurye ücreti en son ekranda dahil oluyor. Minimum kurye ücreti çıkar. Ama kart yoksa nakit olarakta ödeme seçeneği var
haftasonu 30 tl bol bol kullandım. o yüzden bize gelmemiş
-
Teşekkürler, siperlik aldım.
edit: siperlik beklerken başkasının siparişi geldi. Banabi çalışanları hakikaten çok dikkatsiz... iade için aradım onlar hala doğru siparişiniz diye üsteliyor böyle bir şey olmaz ya..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 26 Ekim 2020; 21:33:51 > -
kupon kullandığım hesaba 2 saat sonra tekrar kupon geldi. Bitmeyen kupon yapmışlar
-
-
2 hesaba gelmiş. evin orda çekmiyo banabi. ofise kahvaltılık bişiler alırım artık :)
-
Yaşadığım getir felaketinden sonra banabi çok iyi geldi her türlü getiri tokatlar (hizmet açısından) kupon kullandiginizda nakit kabul etmeside çok iyi bir özellik olmuş.
bildirim geldi benim telefona
-
Geçen hafta bana da altlimitsiz 25 TL gelmişti. Cuma günü sondu, kullanmıştım. Şimdi yok.
quote:
Orijinalden alıntı: NEVERDIESGetir şu Banabi midir ne halttır onun eline verse de (hesabı) kurtulsak şu Yemeksepeti denen tuhaf organizmadan.
Üzgünüm ama düşündüğünüz biraz zor hocam. Yemeksepeti suya sabuna dokunmadan yemeğe tuz bile ekmeden minimum %15ini alır. Ve alternatifi de tutmadı tutmuyor bir türlü. Sahibinden nasıl otomobil piyasası için duayense yemeksepeti de restoranlar için o demek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bana da geldi , (Çorlu ) dün kullandım 🥳
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X