Şimdi Ara

26 nisan'daki tehlike?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    herkes bu 26 nisan'dan bahsediyor. sanırım o güne kurulu bir virüs var ortalıklarda bunun hakkında bilgisi olan birileri açıklama yaparsa sevinirim. hem aynı tehlikeden diğer arkadaşların da haberdar olmasını isterim.

• chip mi cernobil mi bence tayvanlilar yapmiştir northon ghost 2003 sattirmak için
  • chip mi acaba
  • Nisan'ın 26'sında aktif olan virüs Çernobil virüsüydü ama tabi hala aktif oluyorsa.Bu virüsün en tehlikeli tarafı kolay temizlenememesi çünkü biosa bulaşıyor.Eski bioslarda böyle bir tehlike yoktu çünkü bir kere yazılıp bir daha değiştirilemiyorlardı ancak şimdi kullanılan Flash bioslar tekrar yazılabildiği için virüsler bulaşabiliyor.En basit çözüm ayın 26'sı olmadan bios saatini 27 yapmak,26'sı geçtikten sonra da geri düzeltmek (yapmasanız da olur düzeltmeyi) :))Benim en iyi bildiğim yol bu...
  • bize birşey olmaz olan Serverlere olur.Ama haliyle etkileniriz.Korkan arkadaşlar herzaman Bir Virus programı kullansınlar benim gibi
  • virus programı içinde tavsiye NORTON
  • zaten olsa bile güncel bir antivirüs programı bilgisayarınıza zarar verdirmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da korkunç saldırı! +18
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 99 da işyerindeki bilg. yemişti çernobil. Hala o tarihte aktif oluyomu bilmiyorum ama, Elbruz'un dediği gibi o günden beri ben tarihi ileri alıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.