26 saattir internetim yok
-
-
Dsl yanıyor ise hattına dsl (adsl&vdsl neyse) sinyali geliyor demektir, fakat internete çıkışın yoktur (ip alamıyorsundur,) yanlış şifre fln gibi durumlarda da görülür, turknet cgnat makinasından ip verme sorunu da olabilir, yani çeşitli sebepleri olabilir, telefonundan turknet online hizmetler üzerinden arıza kaydı açarsın, diğer yandan da turknet k.a şifren doğru ise, modemi 1 kaç defa aç/kapa yapmayı da denrsin.
-
Merhaba, yaşadığınız sorun nedeniyle üzgünüm. Modeminizi resetleyerek tekrar kurulum yapabilir misiniz? Sorun devam ederse www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
eğer bölgedeki fiber hatlar hasar gördüyse dsl sinyal geliyor ama ip alınamıyor olabilir.
-
Dediğim gibi çeşitli nedenler olabilir.
-
ne guzel işte sürekli interneti ne yapacaksınız, kopacak gelecek, sonra kopacak bir daha gelecek, sonra kopacak hiç gelmeyecek. Böyle böyle internet kullanımını azaltacaksınız. Gerçek hayata dönün ne yapacaksınız interneti, turknet sizi düşündüğü için sürekli koparıyor interneti. Benim netimde koptu hafta başından beri yok ama kıymet bilmedim, mobil internetten bağlanıyorum. Siz kıymetini bilin boşverin interneti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X