Şimdi Ara

26 yaşına geldim asosyallikten hiçbir şey bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • otobüse binmek için hangi kart gerekir? gideceğimiz yere giden otobüsü nasıl anlarız?

metroya nasıl binilir?

ehliyet nasıl alınır?

askerlik işlemleri nasıl yapılır?

sigorta işlemleri nasıl yapılır?

noter işlemleri nasıl olur nasıl kiralık ev tutulur?

vs.

kafam 13 yaşındaki bebe gibi. 1 hafta ailemin evinden çıksam kaybolurum. var mı bu durumda olan

• Senin durum vahim

Yerinde olsam Afrikaya gidip orada yasardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acilen psikoterapi almanı tavsiye ederim yaşam koçu gibi çok faydası olur bir uzmanın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Niye çıkmıyorsun , korkun nedir?

• DH hesabi acmayi basarip buraya mesaj yazabildiysen saydiklarinin hepsini yaparsin

• Bir nevi aynı durumdayız diyebilirim, hatta bir keresinde arkadaşlar kafeye çağırmışlardı ve bende kapıyı bulamadım 2 saat her yer cam olduğundan rezil olmuştum.

• ben de asosyalin tekiyim.18 ime kadar ilcede yasadim. sonra sehirde dershane okul falan gide gele heryeri ogrendim. en azindan haritadan bak gidecegin yere. bulundugun sehrin halk otobusu sitesi vardir, ordan bilgi alabilirsin. ama insanlarla iletisimim cok zayif. yilda 1-2 arkadaslar zorla kafe restoran gibi yerlere goturur nasil davranacigimi bilemem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o kadar da değil be hocam dh hesabı açmak için gereken tek şey telefon 4 yaşındaki bebeler bile kullanıyor artık

• Hocam sosyallik ve asosyallik bence tamamen tercih meselesi. Mesela ben yerine göre asosyal yerine göre sosyal biriyimdir. Yeni insanlarla tanışmam, yeni tanıştığım insanlara kolay güvenmem ve çevremdeki yakın arkadaşım diyebileceğim kişiler minimum 8 yıllık arkadaşlarım. Çevrem hariç sosyal bir tavır takınmıyorum.

• Senin sıkıntı o son yazdığında işte aile evinden aile yanından hiç uzakta kalmamışsın hayatınının dörtte birlik kısmı geçmiş ama sen daha hayata dair bir çocuk kadar bilgiye sahipsin. Öncelikle ailenin yanından bir an önce uzaklaş, konfor bölgeni terk et. Kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış gerisini 1 senede öğrenirsin. Askere gitmemiş olman bile garip yani 26 yaşında adamsın. Ot gibi yaşamışsın.

• takma

• İnternete bak veya telefon aç

• benden kötüleri de varmış

• Baya benzer durum

• Kimse doğuştan öğrenmiyor netten bak adım adım ilerleyerek sorarak araştırarak öğrenirsin insan bilince çok nankör oluyor

• Vay be kendi yorumumu gördüm geçen seneden kalma. Şimdi çok değiştim asosyallik falan çok önemsenecek şeyler değil. Sağlığın yerinde olsun yeter. Her şeyin başı sağlık o gitti mi gerisi hikaye beyler. Sağlığınız yerindeyse geri kalan dünyevi şeyleri çok takmanıza gerek yok. O gittiyse geri kalanı taksanda bir halta yaramaz zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.