Şimdi Ara

26 yaşında itü de uçak mühendisliğine başlamak çok mu geç olur? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
10
Favori
18.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hereiam

ama kardeşim evlilik çocuk işleri çok geç olmasından korkuyorum:/
    sen ne için geç kaldın, belli ki sende bişeylerden pişman gibisin, yakınıyorsun :)

Evlilik ve çocuk işleri kültürel kalıplardan başka bir şey değil aslında. Neyse kafanı bulandırmayayım. Benim geç kaldığım şey ne ben de bilmiyorum. Ama çok geç olduğu kesin.

@Tony Stark İtü elektrik hakkında ne düşünüyosun mekatronik istiyomuşsun sanırım, itü elektrik o isteğini giderdi mi? Memnun musun Bir de iş imkanı korkun vs var mı? Başka aklına gelen bilgi varsa verir misin teşekkürler.
  • HeartOfBonnie kullanıcısına yanıt
    sağol kardeşim bakalım ya, hayırlısı olsun hepimizin hakkında :)
  • Blackkan kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun kardeşim :)
  • Geç olmasına geç değil de İTÜ de olsa okulun adı o beklediğin kaliteyi orada da bulamayacağını düşünüyorum
  • Hocam bende 23 yaşındayım, 3 yıl boyunca çalıştım aileme destek oldum.aof ten okuyorum üniversiteyi ama bu sene bende hazırlanıp düzgün bir uniye girmek istiyorum.geç mi kaldım diye içim içimi yiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @hereiam yok normal sınavla kazandım, geçen sene hazırlık okumuştum bu sene 1. sınıfım daha :D valla 90 kişi var neredeyse 6 7 tane ancak kız vardır, kampüste görüyoruz sadece :D

@Blackkan şuanlık bir sorunum yok elektrikle, öyle çok hevesli değilim ama ilgilenirim ya o önemli değil. iş imkanı korkum yok, iş imkanı gayet fazla deniliyor hep elektrik alanında. zaten elektrik müh. şirketi olan akrabam falan var en kötü onlar alır :D
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    işte o olmasın be kardeşim, o zaman gerçekten pişman olurum...
    orda beklediğim eğitim olmayabilir mi diyorsun:/
  • 20 yaşındayım şu ana kadar hiç hedefim olmamıştı gelişine yaşıyordum lisede 1 sene kaldım üniversiteyi 1 sene okuyup bıraktım ve bu sene aklım başıma geldi tercumanlık için kolları sıvadım amacım ingilizce öğretmenliği bölümü tutturarak zorundalık baskısı altında olmadan istediğim dili öğrenmek.

Yaşıtlarım üniversite 3. sınıfa başlayacakken ben 1. sınıfa başlayacağım çok geç değil ama üzülüyor insan ama zararın neresinden dönülürse kardır derler.
    Çalışıyorum bakalım umarım işler yolunda gider.

hocam 31 yaşında mühendis olarak mezun olursunuz pek bilgim yok ama eğer açık öğretimi varsa mesleğinizi yaparken açık öğretim ile okursanız 2. bir diploma ile CV'niz kabarır diye düşünüyorum çünkü oku oku nereye kadar insan bir yerde yeter diyor.
  • Bu yaştan sonra zor. Sanayiye gir
  • eklc1922 kullanıcısına yanıt
    yok kardeşim geç değil, bak 23 sün, 24 te üniye girsen, en geç 27-28 de mezunsun bu çok geç değil. ben 30 31 den bahsediyorum:/ kafamı kurcalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hereiam

işte o olmasın be kardeşim, o zaman gerçekten pişman olurum...
    orda beklediğim eğitim olmayabilir mi diyorsun:/

Bence bi bilene sor. Facebookta İTÜ Uçakla alakalı bir sürü grup vardır. Sana samimi gelen tiplere mesaj at. Ne diye mesaj atıyosun demezler. Yardımcı olmaya çalışırlar

Türkiyede genel olarak eğitim kalitesi düşük diye öyle dedim ama belki o okulun o bölümü çok iyi çıkar bilemeyiz
  • Tony Stark kullanıcısına yanıt
    Peki ne biliyim fizik alanında kendini geliştirmek için elektrik mühendisliği okumak mantıklı mı sence mesela profesör olup denklemlerle uğraşma işi elektrik mühendisliğinden çıkar mı ne dersin?
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    eyvallah :D
  • Niye geç olsun. İnsan ömrü 70-80 yıl.
  • 19 yasindayim 2. sinifim. aksilik olmazsa (kafam atip da bolumu birakmazsam, okullardan burs bulup yurtdisina cikmazsam, alttan ders kalmazsa ) 21 yasinda muhendis oluyorum. siz bolumu bitirince 30 yasinda tecrubesiz muhendis olarak ise baslayacaksiniz, o yasta benim 9 yillik tecrubem olacak ki bi da ciddi bi sure. ama hocam gercekten istekliysen oku en azindan icinde keskelerle yasamazsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hereiam kullanıcısına yanıt
    Çalışıyor diye biliyorum. Gayet de kaynaşabiliyor ama. Yani herkese şaşırtıcı gelse de kimse dışlamıyor. Yadırgama durumu yok. Çalışmasına rağmen dersleri de iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tRolling Stones kullanıcısına yanıt
    helal olsun ne okuyor bu abi? 30 yaşında dediğin
    ilk bitirdiği bölüm neydi, hangi üni bu arada?
  • Hazırlığı atlayıp sıkı çalışır da okulu erken bitirirsen sorun olmaz. 30 yaşına gittikten sonra askerlik,evlilik falan derken zor rolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Peki ne biliyim fizik alanında kendini geliştirmek için elektrik mühendisliği okumak mantıklı mı sence mesela profesör olup denklemlerle uğraşma işi elektrik mühendisliğinden çıkar mı ne dersin?

bunun için akademisyen olman gerekli ama fizikte o kadar bilgili olur musun bilmiyorum
    onun yerine fizik mühendisliği ya da fizik bölümünü okuman daha mantıklı bence fizikte geliştirmek istiyorsan kendini, çünkü onların fizik bilgisi bizden daha geniş olacak mezun olunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Stark -- 20 Ekim 2015; 2:03:25 >
  • Sauron kullanıcısına yanıt
    itü erken biter mi ki?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.