Şimdi Ara

26 yaşında itü de uçak mühendisliğine başlamak çok mu geç olur? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
10
Favori
18.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilerde içinizde kalır imkan varsa okuyun derim.
  • Okuyo olsan dahi 29 yaşına geldiğinde sorgusuz sualsiz alıyorlar askere, haberin olsun.
  • cmea06 kullanıcısına yanıt
    kardeşim istediğim alanda çalışmam için ya torpil lazım ya da çok para lazım ki kurslar murslar olsun ya da okulda çok başarılı biri olacaktım belki hocalar yardım ederdi, bunlar hep geçti...
    o yüzden diyorum acaba orayı kazanabilirsem hayallerim gerçek olur mu, yoksa tam tersi daha da mı kötü olur
  • geç olur
  • Okuma imkanın varsa oku derim. Neyi çok istiyorsan onu yapmalısın iş üzerine. Gördüğüm kadarıyla bu konuda çok isteklisin, devam ettirmeni okumanı dilerim.
  • yüksek lisans ya da doktora olsa bile mi?
  • ReDDerhan kullanıcısına yanıt
    ama hocam ben askerliği bedelli yapmak istiyordum ama okursam para elde edemem 29 da da ben okurken elimden kolumdan tutup beni götürürler...
    acaba itü yü kazanabilirsem diğer diploma ile çalışabilir miyim? ama o zamanda okul sıkıntı olmasın? of ya:/
  • hereiam kullanıcısına yanıt
    valla her şeyi okuldan beklememek lazım kendinizi geliştirmek zorundaydınız okulun kötü olduğunu mezun olunca fark etmeniz büyük bir eksiklik sizin için. ya ilk sene vazgeçecektiniz ya da yazmadan iyice öğrenecektiniz. 26 yaşından sonra 1 yıl hazırlanma 1 yıl hazırlık 4 yıl okul toplamda 32-33 yaşını bulacaksınız. bu saatten sonra yaşıtlarınız 6-7 yıllık deneyimleyken siz daha çöm olacaksınız kim alır sizi işe? kocaeli mekatronik mezunu 5 yıl deneyimli biri bile sizden önde olur.
  • tns1 kullanıcısına yanıt
    itü de okurken, çalışmak olabilir mi?:/ diğer diploma ile.
  • Ben tıp okuyorum 3.sınıftayım şimdi. 21 yaşındayım. Ama aklımın bir tarafında kaldı mühendislik okumak. Mf3 7bin mf4 5bin olmuştum.

Bizim sınıfta var şu an adam 30 yasinda fizik bitirmiş gelmiş bir de tıp okuyor şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervus*vagus -- 20 Ekim 2015; 17:39:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    itü yü kazanırsam ,diğer diploma ile çalışamam mı ki okurken?
    devam zorunluluğu olan dersler var. vizesi var finali var. part time dışında sürekli bir işte çalışmanız neredeyse imkansız. diplomanızı kullanarak gireceğiniz yerler sizden tüm gün çalışmanızı isteyecektir diye tahmin ediyorum. ama dilerseniz part time bir iş bulursunuz..
  • nervus*vagus kullanıcısına yanıt
    tıp okurken çalışıyor mu ayrıca? yani işi var mı? yoksa sadece öğrenci mi?
    sen de çok iyi yapmışsın tebrikler
    eyvallah kardeş, sağol bilgi için...
  • nervus*vagus kullanıcısına yanıt
    bi de bu abi, sınava girip kazandı değil mi? helal olsun o yaşta iyi kazanmış
  • Ben 30 yaşındayım imkanım olsa gider yeniden üniversite okur senin mezun olduğun bölümden mezun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tekrar okuyacaksan yurtdisina git bari hocam. İtuden bildiriyorum bildigin ayni egitim stili devam ediyor. 4 tane tahtayi altli ustlu kare seklinde koymuslar hoca anlatiyor biz not aliyoruz. Gordugum en buyuk gelisme dortlu tahta teknolojisi, usttekini indiriyon alttaki yukari cikiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 20 Ekim 2015; 18:00:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • reguse kullanıcısına yanıt
    ama siz hem çalışıp hem okuyorsunuz değil mi?
  • Forrestt. kullanıcısına yanıt
    usta bölüm güzel de eğitim yok:/
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.