Şimdi Ara

26 yaşında vasıfsız yıkık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burada #assak gecmisler ama tavsiyem sosyal hayat ve paran olmayinca iyice dibe çöküyorsun. Basit bir iş önerim ehliyetin varsa yemek catering sirketleri var hafif rahat is aracla yemek dagitiyorsun. Sabah 7 aksam 4 te isin bitiyor eve aracla gidip geliyorsun her sirket vermez veya servis. En kotu 20-23 bin maasi var. Yarim gunluk is geri kalan zamaninda aof olur uzaktan egitim olur herhangi bir bolum okuyup o bolumde ilerle. Isin yoksa toplumda adam yerine konmazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtuber ol

• Hayrına up

• piskolojikmen çökmüşsen elle tutulur bir heyecan hissetmiyorsan hiçbirşey yapamazsın  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 2 Aralık 2024; 0:29:47 >
  • necatiozfatura kullanıcısına yanıt

Annenle ablan çalışma biz sana bakarız demiş sende bunu erkek halinle itimat edip kabul mu ediyon. Öyle şey mi olur sen erkeksin yeri geldiğinde evin reisisin git adam gibi iş bul ve öz güvenini kazan. Ablan kız başıyla çalışıp eve sana para mı yetiştirecek sen gidip bu görevi eline alacan. Senin neyin var elin ayağın tutuyor erkek halinle erkeğe sen çalışma biz bakarız denir mi hadi onlar dedi bu senin mantığına nasıl uydu hayret bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izayoi -- 3 Aralık 2024; 20:6:51 >
  • Yurt dışına kaçman lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çalış, paranı biriktir, uygun yerlere yatırım yap, işinde yüksel, ticarete atıl.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Asgari ücretin ne kadarını biriktirebilirim
    Bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lowss kullanıcısına yanıt

Yok mu hocam köyün fln?

Elinde birikmiş varsa son çare bir köye at kendini, 10-20 civcivle başla, bir taraftan civciv, tavuk, horoz, hindi, devekuşu, cicikuş ticareti yaparsın.

Bunları da YouTube'a yükle, cicikuş videoları onlarca milyon izleniyor.

Hem içerik üret hem sat.

Yeme içmen bedavaya gelir.

Ben köyüme geri dönecem, 1.5 milyon civarı para denkleştirince köye ev yapacam, mezarlık var diye korkuyorlar o tarafa ev yapacağım.

Hemde tavuk endüstrisinde civcivleri canlı canlı parçalıyorlar, ben sadece yumurta satmayı düşünüyorum, vegan olup enflasyondan da korunabilirsin. Ben sucuk, salam, tavuk yemeyi bıraktım. Tatları da iğrenç zaten.

Şekerli çay, poğaça, ekmek, mercimek çorbası, çiğ köfte, lavaş, salata, meyve sebze ile günü atlatıyorum.

Bizi şehir düzeni bitiriyor.

Köyde yaşasan sabahtan akşama uğraşıyorsun, kuşlar, bitkiler böcekler derken cennet gibi hayat.

Kurtul şehirden.

• Cicikuş nedir muhabbet kuşu mu hocam?

Biz dededen kalma tarlaları sattık sizce iyi mi ettik

• izayoi kullanıcısına yanıt

Şehre göre, merkeze yakınlığa göre değişir hocam.

Hiç tarlanız kalmadıysa yine de 1-2 dönüm almanızı tavsiye ederim, deprem vs. olunca köy evi olanlar köye gidebildi mesela.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.