26 yaşında vasıfsız yıkık
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ailen çalışmamana bişey demiyosa yks kas
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adam bitmişim, açım diyor sen çıkıp diyorsun YKS çalış.
Adam açım aç, ekmek bulamıyorum diyor, 4-5 sene daha zaman kaybedemem diyor.
-
Başka alternatifi mi var evindeyse 2. el test kitapları alabilirse alsın iradesini zorlasin kpss zaten torpil tıp kazansa 34 35 yaşında en azından refahı olur söylemesi tabiki kolay ama ne diyim
Gerekerse 40 yaşında doktor olsun test kitabı alamiyosa YouTube'dan iradeyi zorlasin
-
basit işlere başlayıp sonra şube müdürü yönetici vb olan da var
-
Hocam bak sana ne anlatacağım.
2021'den beri DGS'ye girmiyorum hatta yks, ales kpss hiçbirisine girmiyorum.
Para biriktirip aile evinden çıkıp kendime büyük bir gelir kaynağı oluşturma peşindeyim.
Ben şunu anladım, maddi durumun zorsa artık 2020'den sonra ki TC'de üniversite okumanın bir anlamı yok. Şehir dışında okuyorsan zaten bitmişsin demektir o artan enflasyon seni vuracaktır her gün.
Paran olduktan sonra okursun. Ben önlisansa girdiğimde 20 TL'ye esnaf lokantasında 2017 gibi çok rahat sofra donatıyordum. Şimdi sen 200 TL'ye sofra donatmayı bırak 500-600 TL'den aşağı parayla donatamıyorsun.
Mühendisliğe tamamlama durumunu erteledim kaç sene. Anasını sattığımın enflasyonu yüzünden.
Adam 4-5 sene okuyacak eee? Okurken nasıl para kazanacak? Bursu geç. 25'ten sonra kimse burs vermez kolay kolay. 5 Sene okuyana kadar hayvan gibi zaman kaybedip paraya ihtiyacı olacak.
Part time işler de yaş nedeni çok basit onlar da sömürüyor insanı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 26 Kasım 2024; 18:27:42 >
-
geri gibi kendi isini baslat
IdrisUstaUSAyoutube
Idris Usta USA 68 Bolum Geri Kendi Isini Baslatdihttps://www.youtube.com/watch?si=nTWQjaziwvaJCs8X&v=9_E4d54jdv4&feature=youtu.be -
Senin tek çaren var Almanyaya git
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Git fabrikaya gir bir tane. İşçi başlarsın sonrasında kademen artar. Boşluk olursa beyaz yakaya bile geçebilirsin.
Varsa çevrende büyük fabrika oralara gir. Fason, merdiven altı fabrikalardan bahsetmiyorum.
-
Hocam o işler öyle olmuyo vasıfsız elemana asgari ücret verirler ve daha önemlisi fabrikada vasıfsızsan bir meslek öğrenemezsin yükselemezsin
Hiçbir işveren vasıflı eleman yetiştirmek istemiyo
Almanya vasıfsız adamı naapsın
Yalnız yaşıyorum hocam kira, fatura ve en kötüsüde teme içme inanılmaz pahalı
Nabacam be abi
Alıyorlar hocam. Eşim fabrikada çalışıyor. Ve dediğiniz vasıfta eleman alıyorlar. Şansınızı deneyin derim. Olmazsa yapacak bir şey yok zaten.
-
@Yotundaşi karşimde şok da başladı mesela şu an müdür oldu. müşteri yokken şok marketin içinde puro yakıp geziyor. müşteri gelince hemen söndürüyormuş ama şikayet gelirse koltuğundan olmaktan korkuyor. bence haklı. sen de yontmataş gibi müdür olablilirsin 3 harflilere.
-
Mamur ol
Mamur olamiyonsa esnaflik ogren zanaat öğren
Milletle calismakda zor be abi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- savcılıktan telefon dökümanı kaç günde çıkar
- çingeneler ölülerini ne yapar
- büyüme plakları kapandığı nasıl anlaşılır
- puzzle çözme programı
- bayrak nasıl imha edilir
- çay emojisi
- dünyanın en büyük vinci
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X