< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
26 yaşında vasıfsız yıkık (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sınava falan çalışma, işe gir. Paran bitince çok kötü oluyorsun. Üni okuyacaksan da işle birlikte oku. Ben 2 yıldır çalışmadığıma pişmanım. Sen çalışma, biz sana bakarız dediler, kimsenin 1 kuruş para verdiği yok. Ablamın verdiği dörder yüz liralarla 3 aydır kredi kartının ssgarisini yatırıyorum. Doktor ve ilaç zaten hayal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dalga geçilcek yer değil adam gelecek kaygısı içinde
sanayide başlayıp kendi dükkanını açan da var restoranda başlayıp manager olan da düzgün yerlerde var kötü yerler yanında ama bir yerden başlaması lazım
-
şu an nasıl geçiniyorsun hocam acaba ve ne mezunusun
-
Kardeş seni ŞOK marketlerine alalım
Kardeş niye millete yanlış bilgi veriyorsunuz, ben ŞOK marketlerinde düz kasiyerim ve puro değil sigara içiyorum, sigarayıda mağazada değil herkes gibi mağazanın dışında içiyorum
Vişne suyunu eksik etmeyin hocam.
-
Kötü haber, gelecek kaygısı bile lüks olmaya başlıyor,
iyi haber, sonunu düşünen kahraman olamaz
-
Eyvallah hocam
Şu an kuryeyim ama çok çalışamıyorum
Ankarada hava -6 dereceye kadar düşüyo yeterli ekipmanım yok
Önlisans elektrik ve enerji mezunuyum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam allah yardımcın olsun hayat cidden çok zor bana allahtan mülk kalıyor kiraya verip yaşamayı düşünüyorum çünkü hayatım perişan bir şekilde ilerliyor hep sağlık sorunlarım çıkıyor olursa arada bi çalışırım canım sıkılmasın diye
-
Okumayı falan bırak.
Beton santraline gir pompa yağcısı olarak başla.İşi öğren 1 sene sonra pompa operatörü olursun ortalama 55-60 alırsın.Ondan sonra mikserr çıkarsın istersen mikserci olursun miksercilik biraz daha rahattır.Maaş aynıdır sefere bağlıdır ama
Çok güzel bir tavsiye hocam çok teşekkürler 26 yaşındaki bir adamı eğitmek için alırlar mı bilemiyorum biraz araştırmam lazım
Aslında elektrik ve enerji mezunuyum bu bölüm için bi öneriniz var mı
Gerçekten kimse vasıflı eleman yetiştirmek istemiyo hangi işe baksam amele arıyorlar ya da tecrübeli
Mülk olarak ne kalıyo hocam
Eğer 1-2 tane ev kalıyorsa yine geçinmek zor
Hocam elektrikle ilgili bi alan araştır ya da kaynak ogrenebiliyosan kaynak öğren benim dayım 27 28 yaşında full işi bırakıyo Max 3 ay falan calisiyo ama kaynak bildiği için 35k aliyo bunun 50 60 k ya kadar yolu var
Mantıklı hocam artık okumanın bir anlamı yok dünyada geçerli bi meslek lazım
Şu yaşıma kadar ya kuryelik yaptım ya da garsonluk, baristalık gibi anlamsız işler
Valla bende para için sabrediyorum şurda az bir sürem kaldı gelecek yaz pılımı pırtımı toplayıp gidicem en az 6 ay yokum Türkiye'de. Çalıştığın iş önemli bende stres kaynaklı tansiyon çıkageldi streste işimden dolayı. Az kaldı koyunu yüzdüm yüzdüm yolun sonunda bana da ışık var.
-
2 den çok kalıyor hocam dükkan falan da var yeter bana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Keşke sen olsam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X