Şimdi Ara

26 yaşındayım , 2 yıllık sevgilim terketti , ne olur yardım edin. (5 yıl sonra gelen edit) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
6
Favori
35.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizden biraz daha gencim benzer şeyler yaşadım bende. Ne yaparsam yapayım yine gitmişti.

Şuan üniversitemin son yılı çok az kaldı bitmesine ve bir an önce üniversite kapısından tamamen çıkıp askerlik vb olaylarımı aradan çıkarmak istiyorum. Yeni kişilerle tanışmadım mı tanıştım tabi ki konuştumda. Şuan konuşmaya devam ettiğim bir bayan bulunuyor benden yaşça küçük ama oldukça iyi anlaşıyoruz. Allahım hepimize hayırlı bir eş nasip etsin iyi hayatlarımız olsun ve sağlıklı olalım.

Konu sahibi arkadaşım beni mutlaka hatırlıyorsundur konunu görür görmez yorum atmıştım. Ama ben hata yaptım büyük bir hata bu düzeldi sandım yine onu kabul ettim ama ne oldu biliyor musun az çok tahmin ediyorsundur yine terketti..

Şu an için halimi sorarsanız iyiyim merak etmeyin destek olan arkadaşlarım var ailem var. Mutluyum diye düşünüyorum çünkü ben hiçbir şey kaybetmedim kendisinin kaybettiğini düşünüyorum her seferinde elimden geldiğinin en fazlasını yaptığımı düşünüyorum beni istemeyeni ben hiç istemem su zorla yanımda tutamam. Dediklerimle yaptıklarım çelişti. Ama bu son şanstı bir daha bu hataya düşmeyeceğim öleceğim ama bir daha bu hataya düşmeyeceğim.

Hepimiz güzel günler bekliyor merak etmeyin çok mutlu olacağız bu hayatta ve dediğiniz gibi herkes yaşattığını yaşar bu dünyada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim,

Seni hatırladım , baya baya konuşmuştuk bu konular hakkında. Yaşın daha geç yine duygularınla hareket etmiş olabilirsin ama sonunda kesin bir karar almışssın olamayacağını anlayıp ki bu güzel bir musibet olmuş. Kafanda bitiyor aslında mutlu olmak veya geçmişe takılı kalıp ızdırap çekmek. Eğer gerçekten unutmak istersen unutursun bile.
  • Hemen hemen aynı şeyleri yaşadım benimki daha kısa süreliydi ama sözler verildi geleceğe planlar yapıldı ama 2 günde hepsi bitti.
    Konuya cevap yazan herkese teşekkür ederim her yorumda biraz daha moralim düzeldi.
  • dunwall1 D kullanıcısına yanıt
    Kısa da sürse uzun da sürse insanı etkiliyor gerçekten sevdiysen , o sebeple uzun olması sadece harcadığın emeklere olan üzüntünü arttırıyor. Ve dediğin gibi buradaki arkadaşlarımızın yorumları ve tercrübeleri okudukça moral vermişti bana da yalnız olmadığımı bu konularda en azından görmüştüm.
  • Değerli hocalarım konu hortlayacak belki konuyu açan kardeşimizin yarasına dokunacak ilk önce affınıza sığınıyorum.
    Aşırı benzer hâlini iki gün önce ben de yaşadım. Başlangıcı 5 ay sürdü, Aynı semtte oturuyorduk fakat hiç tanımıyordum kızı. Arkadaşları benim de arkadaşımdı, ama uzak durduğum türden arkadaşlar, işleri hovardalık olanlar. O kızla ilk konuşmamda bunu dile getirmiştim arkadaşlarını gerçekten tanıyor musun diye. O evet dedi takmıyorum onları dedi gerçek yüzlerini biliyorum dedi. Falan filan sosyal alem WP derken 5 ay sonra (ben sürekli onu sevdiğimi kız da buna hazır olmadığını, kötü bir ilişki atlattığını, beklemem gerektiğini söyledi. Sabrettim kızı o bataklıktan neler feda ederek kurtardım.) sevgili olduk. Her şey güzeldi aile yapımız uyuyordu, her zaman onunla ciddi düşündüğümü söyledim o da aynını söyledi. Klasik şeyler hayaller kuruldu vs. Kavagalar ettik sosyal medya yüzünden olanı vardı, buluşmada onu ailesinden biri görür diye düşünüp, kafenin görülmeyen tarafına onu oturtmayıp, kendimi oturttuğumdan çıkan kavga vardı. 2 kez ayrıldık sonra sensiz yapamıyorum diyerek geri döndü. En son terk edişinde onu 2. plana attığımı ve daha ona kafede kalkıp yer bile vermediğimi hep kendimi düşündüğümü söyledi. Vel hasıl kelam içim yanıyor, bana bir deva verin dostlar.
    :(

• Bataklik gülü batakliktan ciktigi zaman solar. 5 ay hiçbirşey, o seni 1 sildiyse sen onu 10 kere sil ki senin kimseye eyvallahin olmadigini anlasin ve ayrildigi icin köpekler gibi pişman olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sericly kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim ben konuyu açan kişi olarak şunu net anladım ki gitmenin hiçbir ama hiçbir bahanesi olamaz , seni gerçekten seven insan çok büyük kabahat işlemezsen asla terketmez. Bırak ne hali varsa görsün aradan zaman geçince senin kıymetini anlar yine dönmeye çalışır. Senin vicdanın rahatsa gerisinin hiç önemi yok.
  • İngilizce işletme okudum ben , dış ticaret uzmanlığı yapıyorum. Maaşım yaşadığım şehire göre fena değil. Kendisi endüstri mühendisiydii , ailesi ise muhafazakar sayılabilirdi. Benim için hiçbiri en ufak sorun dahi teşkil etmiyordu.

• Napiyon kral keyfiler nasıl?

• Hocam aklına gelince ne hissediyorsun şuan ben onu merak ediyorum. İçinde neler oluyor onu veya onun fotoğrafını görünce?
  • Neredeyse herkes yaşıyor bu durumu.Allah kolaylık versin.

Tabi neyseki atlatmışsın hocam.İyiki atlatmışsın çok şükür.

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hep.
  • Valla kardeşim hislerim kor aleve döndü artık. Zaman gerçekten de insanlar için büyük ilaç , herşeye çok farklı bakabiliyorsun. Onun resmine bakınca ise anılar ve kaybettiğim 2 yıl geliyor bundan fazlası yok.

• Çok sağol kardeşim. Gerçekten insan yaşadıkça güçleniyor , hayatımdaki sınavlardan birisiydi. İnşallah hepimiz çok daha iyi insanlarla karşılaşırız.

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Keyifler iyi kardeşim , hayattan keyif almaya çalışıyorum ve aileme zaman harcıyorum elimden geldiğince. Aileden ve gerçek arkadaşlardan gerisi boş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 30 Eylül 2018; 0:52:25 >

• Keyfinizin yerinde olup,sizi iyi görmek çok hoş. Tam 2 yıl önce yazmışım bende. Yeniden hayatıma birisi girdi sonuç yine aynı. Alıştım gerçi. Yarın tam bir hafta olacak. Üzülmüyorum diyemem üzülüyorum ama şu an için. Sürekli ben kaybetmedim diyorum bence bu görüşümde de haklı olduğumu düşünüyorum. Düşünün bir insan var sizin her işinize koşuyor önünüze çıkan engelleri teker teker yok etmeye çalışıyor sırf siz yorulmayın iyi hissedin iyi olun diye. Keyfi bilir seçimini yaptı. Ne mi oldu telefonum şu güne kadar sadece 3 kere çaldı. Alışkın değilim tabi ama alışacağım yine üzerinden bir 2 yıl daha geçecek tekrardan okuyacağım bu yazdıklarımı. Ortada bırakılarak terk edilerek veya kazık yiyerek tecrübe ediniyoruz. Keşke yaşamasaydım tanışmasaydım demiyorum. Yere düşelim defalarca ama kalkmasını da bilelim her kalkışta çok daha güçlü kalkacaksınız emin olun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Adam adam 😎

Çok doğru şeyler yazmışsın kardeşim..Umarım iyisin sende

• AloneAssassin kullanıcısına yanıt
    Az uyuyan ve erken kalkan en geç 8.30-9’a kadar bütün işlerini halleden bir kişiyim ama halen yatağımdan çıkamadım. Elimde telefon dizi,film,youtube üçlüsü arasında sabah 7den bu yana gidip geliyorum. İyi olmak istiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    İnşallah kardeşim çok daha iyi olursun , konuşmak istersen bizler buradayız.

• forum bozuldu yine o kadar uzun paragraf yazdım yazdığım mesajı forum kendi kendine sildi

neyse benimde zamaanında 4- 5 yıllık ilişkim bitti , çok zor zamanlar geçirdim ancak , karşına öyle birisi çıkıyorki ,seni bırakan insana hayatına girecek insana fırsat verdiği için teşekkür bile edesin gelir
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.