Şimdi Ara

26 yaşındayım , 2 yıllık sevgilim terketti , ne olur yardım edin. (5 yıl sonra gelen edit) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
372
Cevap
6
Favori
35.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nearyone

quote:

Orijinalden alıntı: Zamyatin

quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

Dediğin gibi bu yaptıklarıyla zaten daha kolay unutursun. Açık kapı kalınca , umut olunca işkence uzuyor zaten. Sen rahat ol artık. Kızlar için erkek bulmak çok kolay ama senin gibisini zor bulur.

Bulur bulur abi ben kiza paspas gibi davrandim, kotu davrandim pesimden ayrilmadi 6 sene, tam ben de onun gibi deli danalar gibi sevdim terkedip gitti, ben terkedilmeyi hakettim, onu kullandim 6 sene resmen, biraz da baskalari binsin, sadece benim kadar guvenilir olani bulamaz o kilaplarda takildigi cocuklar takar gider, gerci ben de takip ayrilmis gibi oldum ama, baya da bagimli olmusum

Senin anan bacın yokmu terbiyesiz

Kardesim ben bu kizla konustum en son,

Dedi ki ben o basit dedigin kizlarin hayatlarini yasiyorum, detaylariyla anlatti kiz kendine bunu yakistirmis bile, senin onu korumana gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamyatin -- 10 Temmuz 2017; 0:51:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zamyatin kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma ama haketmişssin gerçekten de terkedilmeyi. Umarım bundan sonraki ilişkilerin için tecrübe olmuştur.
  • quote:

Kusura bakma ama haketmişssin gerçekten de terkedilmeyi. Umarım bundan sonraki ilişkilerin için tecrübe olmuştur.

Terkedilmeyi haketmeyen birisi olsaydim cok daha cabuk terkedilirdim ornek sen kardesim, dunyanin kurali bu bence

Ona karsi yaptigim hatalar icin pisman degilim, yapacak bi sey yok, onu ancak oyle elimde tutabilirdim, zaten ben ne zamanki sevgimi belli ettim film koptu

Ha en son evlenecegimize, butun gelecegimde o olacagina inanirdi, depresyona soktu gitti, intikamini aldi gibi, hakkidir yapsin, toparlanirim insallah

Yapıcak birşey yok en iyisi ders çıkarman. Toparlanırsın sana da zaman lazım.Ben istesemde bu şekilde davranamam kız arkadaşıma terkedilmiş olsam bile. Elbet değerimi anlayan bir insan karşıma çıkar.
    Arkadas neden böyle insanlarla birlikte olursunuz asıl bunu anlamak güç. Belliki kızın ne olduğunu sen bastan beri biliyorsun. Sevginin degerini bilmeyen kıymet bilmeyen aşktan anlamayan mazosist ruhlu insanlarla işiniz ne? Bir defa kendisine köpek gibi davranan insanın pesinde kosan kız yada erkek kim olursa olsun o kişi bastan yanlış bir seçimdir. Onuru haysiyeti olan kisi birak 6 seneyi 6 saniye bile kendisine boyle davrandirmaz. eger haysiyetini ayaklar altina alip bunu yapiyorsa zaten birgun istedigini alinca gidecektir. Dostum eğer realist bir yorum istiyorsan bu olayda suçu kendinde ara, bırak o kızı suçlamayı , o kendisine yakışanı yapmış, onun ne olduğu bastan belliymis zaten. Asıl sen kendine bak, onu kullandım ettim kotu davrandim falan bunlar meziyet değil, şerefli insanlar şerefli insanlarla muhatap olur, bu nettir. Ayrıca bekaretini bana verdi cunku guvendi gibi hezeyanlara hiç girmiyorum, iliskiye girmek güven göstergesi değildir tam aksine kisinin karakteri ile ilgili çok daha başka seylerin isaretidir, zira bekaretini evlenmeden kaybeden insanların ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Şahsen bir gelecek planladığım insan bana gelip hadi birlikte olalım çünkü sana güveniyorum falan dese bir daha onun yüzüne dahi bakmam, çünkü bu olay güven ile alakalı değildir, kişinin kendisine olan saygısı ile alakalıdır, onuru ile alakalıdır, bazı seylerin zamanı vardır ve beklenmelidir. Bu arada amacım asla ayıplamak falan değil, sadece durum üzere yorum yapıyorum. Velhasılı değerli dostum, dunyanın kuralı bu diye genelleme yapacağına suçu birazda kendinde ara, sonuçta o kız bunları kendi basına yapmadı ne yaptıysa seninle birlikte yaptı, sen izin verdin, sen yıllarca ona köpek gibi davrandın, bir insan nasil kendisine boyle davranilmasini kabul eder diye sorgulamadın, ama en sonundada karşılığını aldın, durum bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: temürrmelik

Arkadas neden böyle insanlarla birlikte olursunuz asıl bunu anlamak güç. Belliki kızın ne olduğunu sen bastan beri biliyorsun. Sevginin degerini bilmeyen kıymet bilmeyen aşktan anlamayan mazosist ruhlu insanlarla işiniz ne? Bir defa kendisine köpek gibi davranan insanın pesinde kosan kız yada erkek kim olursa olsun o kişi bastan yanlış bir seçimdir. Onuru haysiyeti olan kisi birak 6 seneyi 6 saniye bile kendisine boyle davrandirmaz. eger haysiyetini ayaklar altina alip bunu yapiyorsa zaten birgun istedigini alinca gidecektir. Dostum eğer realist bir yorum istiyorsan bu olayda suçu kendinde ara, bırak o kızı suçlamayı , o kendisine yakışanı yapmış, onun ne olduğu bastan belliymis zaten. Asıl sen kendine bak, onu kullandım ettim kotu davrandim falan bunlar meziyet değil, şerefli insanlar şerefli insanlarla muhatap olur, bu nettir. Ayrıca bekaretini bana verdi cunku guvendi gibi hezeyanlara hiç girmiyorum, iliskiye girmek güven göstergesi değildir tam aksine kisinin karakteri ile ilgili çok daha başka seylerin isaretidir, zira bekaretini evlenmeden kaybeden insanların ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Şahsen bir gelecek planladığım insan bana gelip hadi birlikte olalım çünkü sana güveniyorum falan dese bir daha onun yüzüne dahi bakmam, çünkü bu olay güven ile alakalı değildir, kişinin kendisine olan saygısı ile alakalıdır, onuru ile alakalıdır, bazı seylerin zamanı vardır ve beklenmelidir. Bu arada amacım asla ayıplamak falan değil, sadece durum üzere yorum yapıyorum. Velhasılı değerli dostum, dunyanın kuralı bu diye genelleme yapacağına suçu birazda kendinde ara, sonuçta o kız bunları kendi basına yapmadı ne yaptıysa seninle birlikte yaptı, sen izin verdin, sen yıllarca ona köpek gibi davrandın, bir insan nasil kendisine boyle davranilmasini kabul eder diye sorgulamadın, ama en sonundada karşılığını aldın, durum bu.

Soylediklerinde sonuna kadar haklisin, ben cok kez gitmek istedim ondan, o bi sekilde gitmedi, en son ben de inandim biz ayrilamayiz, karakteri hep buydu sadece ben körmusum baya, ha kiz durdu durdu durumunu duzeltti benim de durumumun en kotu oldugu anda tekmeyi vurdu, bu donem buyuk sorunlarim oldu,

Onceden yazdigim seylerde ofkem de vardi biraz, simdi ofkem azaldi ayrilmamiz en dogru karardi, benim hayat tecrubem eksikmis bir evliligi yurutemezmisim veya bu kizi geride birakip nasil askere gidebilir misim, allaha sukrediyorum ayrildigima, simdi benim onunle problemim kalmadi, kendimle ilgili problemlerim var onlari icimde halledip daha saglam adimlar atmam gerekiyor

• quote:

Yapıcak birşey yok en iyisi ders çıkarman. Toparlanırsın sana da zaman lazım.Ben istesemde bu şekilde davranamam kız arkadaşıma terkedilmiş olsam bile. Elbet değerimi anlayan bir insan karşıma çıkar.

Olaylar kendi kendine gelisiyor, ben hayatta yapmam dedigin seyleri yapabiliyosun, mesela insan sevdigine kufreder mi, hayatta etmez ben yeni bi iliskiye baslasam o kiza nasil kufrederim diye dusunuyosun degil mi, benim hayatta en cok kufur ettigim insan bu kizdir, ya benimki ask degil ego savasi demek ki, alinacak derslerimiz var, sonuc olarak gercek su ki onsuz yapamam dedigimiz an karsimizdakini kaybetmeye en yakin oldugumuz an oluyor bunu bilip ona gore yasamak lazim

Aldığın derslerden dolayı tebrik ediyorum değerli dostum. İnsaallah bundan sonra karşına onurlu gururlu merhametli temiz kıymet bilen insanlar çıkar ve sende aynı sekilde ona hak ettigi kıymeti verir, ve bir daha asla diğer türlü insanlarla muhatap olmazsın. Yanlış yolda yürüyüp doğru insanla karsilasamazsin, bu hepimiz için geçerli. Ayrıca aşağıda yazdığın mesaja istinaden söylüyorum, evet haklısın sensiz yapamam dediğin an kopmaya en yakın oldugun andır, fakat gercek bir iliskide , saygının sevginin askın aklın hakim olduğu ruhu olan gercek bir iliskide böyle sensiz olamam yasayamam gibi zırvaların esamesi dahi okunmaz, çünkü bunlara zaten gerek dahi olmaz. Allah hepimize hayırlısını versin.

• quote:

quote:

Olaylar kendi kendine gelisiyor, ben hayatta yapmam dedigin seyleri yapabiliyosun, mesela insan sevdigine kufreder mi, hayatta etmez ben yeni bi iliskiye baslasam o kiza nasil kufrederim diye dusunuyosun degil mi, benim hayatta en cok kufur ettigim insan bu kizdir, ya benimki ask degil ego savasi demek ki, alinacak derslerimiz var, sonuc olarak gercek su ki onsuz yapamam dedigimiz an karsimizdakini kaybetmeye en yakin oldugumuz an oluyor bunu bilip ona gore yasamak lazim

Erkek milleti her şekilde mağdur ve haklı olmayı başarıyor. Çok ilginç canlılarsınız valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orange.

quote:

quote:

Erkek milleti her şekilde mağdur ve haklı olmayı başarıyor. Çok ilginç canlılarsınız valla.

Sen de çok ilginç bir varlıksın ''Balmumsuz Kadın''

• quote:

Orijinalden alıntı: sinekkaydi9595

quote:

Orijinalden alıntı: Orange.

quote:

quote:

Sen de çok ilginç bir varlıksın ''Balmumsuz Kadın''

O nedir?

• Orange. O kullanıcısına yanıt
    takke düştü kel göründü
  • nasilsin kardesim ?
  • sinus67 kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar 8 ay geçti üzerinden durumumu çok merak eden arkadaşlarım oldusağolsunlar varolsunlar. Durumu buradan yazayım ve aradan zaman geçtikçe yine yazacağım ki aynı şeyleri yaşayacak arkadaşlarıma yol göstersin. Bir arkadaşıma yazdığım cevabı aynen kopyaladım.

Doğruyu söylemek gerekirse ilk zamanlara göre çok çok daha iyiyim. Bazı şeyleri zamanla anlıyorsun ki bir insan seni gerçekten sevseydi asla bırakmazdı ihanet gibi durumlar olmadıkça. Bunu göremedim 6 ay kadar ve hep kendimi suçladım ya şöyle yapsaydım ya böyle yapsaydım şeklinde. Ama vardığım sonuç kendimi yıpratmaktan öteye geçmedi. Artık buna son vererek tamamen kendim ve ailem için yaşamaya karar verdim. Onları veya kendimi mutlu edecek şeyleri elimden geldiğince düşünmeden yapıyorum. Aynı zamanda hiç olmadığım kadar özgüvenimi yükseltmeye çalışıyorum. Kendime yatırım yapıyorum.

Bu saatten sonra bir gün geri gelse bile onu ben istemiyorum artık çünkü beni ve sevgimi haketmiyor. 2-3 kızla da flört denemem oldu ama ileri gitmedi fazla. Herşeyden evvel kendimi sevmeye çalışıyorum çünkü asıl mutluluk oradan başlıyor.

• 5dk ya oldu bil tosunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlayamadım dostum ?
  • Emin ol bu tecrübe sana çok şey kazandıracak, 27 yaşındayım çokta farklı frekanslara sahip değiliz diye düşünüyorum. Benimde başımdan 23 24 yaşlarında böyle bir mevzu geçmişti. O ilişki sonrasında hayatımı kendimi gözden geçirmiştim, inan o gözden geçirme durumundan sonra iş, aile ve sosyal hayatım daha dengeli ve akılcı ilerledi. Şuan evliyim, işim gayet iyi durumda ve ailemin değerini her zamankinden daha çok iyi biliyorum.

Keşke bu kötü tecrübeler yaşanmasa diyeceğim fakat bazen insan böyle şeyler yaşayınca dahada farkında oluyor hayatın, gerçeklerin...

Sevgili evlilik tarzı durumlara sırtını dönme, emin ol tecrübelerin ışığında başlayan bir ilişki daha sağlam ve sağlıklı olur.
  • Sevgili kardeşim

2009 yılında ayaklarımın yere basmadığı bir ilişkiye başladım. 2010 yılında farklı şehirlerde üniversiteye başladık. 2015 yılına kadar hep onun üzerine hayatımı kurdum hep beraber olacağımız günlere hazırlandım. Gece gündüz ders çalıştım part time işlerde çalıştım. İlk Staj yerimde köpekler gibi çalıştım ki okul bitince boş kalmayayım. O ne yaptı ? 2016 yılında yüksek lisans için başka bir şehre geçti. Akademisyen olma hayalleri vardı. Ben İşi resmiyete dökmeye çalıştıkça o önce işimi elime alayım dedi. İşini eline alması demek köy sayılabilecek bir şehrin üniversitesinde akademisyenlik yapması demekti. Ben ise Türkiyenin hatrı sayılır bir firmasında kendime yer edinmeye başlamıştım. Bulunduğu şehre gitsem ancak limon satardım. Anlatılacak çok şey var ama 14 ay oldu ayrıldık. Bir anda bıraktı gitti. Benim hala nefesim kesilir. Ama ona olan aşkıma değil giden zamanlarıma verdiğim emeklerime planlarımıza hayatımı onun üstüne kuruşuma. Bütün dünyamı başıma yıktı resmen. Ayrıldıktan 2 ay sonra askere gittim neredeyse 25 kilo verdim. Mühimmatlı nöbet tutardık çoğu kez kafama sıkmayı düşünürdüm. Kendi ailemin yanına izmire gidemiyorum resmen her yerde anımız var. Gittiğimde de köşe bucak geziyorum görürüm falan diye. Böyle derken karşıma hanım hanımcık şirin bir kız çıktı. Eskisiyle yıl dönümümüz olan 16 eylülde nişan yaptık. Nasipse 2018 9 yada 16 eylülde de evleniyorum. Unuttum mu hayır ! Rabbime hep şöyle dua ederim Allahım x kulunu hep yüksek mevkilere getir ama bir gün bile mutlu etme. Benim canımı yaktığının misli canı yansın.

Kızlar böyle galiba sevgili kardeşim varsın gitsinler. Biz gibi efendi insanlar hep bu konuda kaybeden taraf vesselam. Sevgilerimle,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• mtok kullanıcısına yanıt
    Kardeşim , okuyunca hem üzüldüm hem sevindim senin adına. Senin kendini ona adayıp varını yoğunu onunla daha iyi bir gelecek kurabilmek için ortaya koymana rağmen o herşeyi sildi ve gitti değil mi? Sen onun bir gözyaşı için dünyaları yakardın ve yine de gitti değil mi? Seninle az çok benzer şeyleri yaşamışım ve düşündüğümde yapılan fedakarlıkların bu kadar çabuk unutulup silinip atılabilmesi ve hiç değmeyecek bir insan için bunları yaptığını anlamak.. Sanırım canımızı en çok bunlar acıttı.

Diğer yandan ilahi adalete sonuna kadar inanıyorum ve bize yaşatılanları yaşamadan kurtulamayacaklar. Sen ise nişan yapmışssın ve mutluluğu bulmuşssun tekrar. Umuyorum ömrün boyunca çok mutlu olursun nişanlın ile birlikte. Bırakıp giden insanlar ise gittikleri güne her gün lanet ederler inşallah.
  • AloneAssassin kullanıcısına yanıt
    İnşallah kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtok -- 29 Kasım 2017; 21:15:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.